|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 22:09, 30 Sty '26
Temat postu: Czy wujek PM umie czytac |
|
|
|
I widzisz PM chora jazda na maxa, wiesz co jest najlepsze, szedl bypass z Ausschwitz czy tam Oswieci mase ich mieso w nasze, do tych prestizowych rodow w UK Japonii oraz tych sie wpierdoli w Schweiz, oni nawet poza obozami polowali na to, tak to jest jak sie wysle pociag do Indii, co pewnie dalej jezdzi albo jezdzilbym jakby nie ich factorialny system aquirementu narzediowo zasobowego.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:17, 30 Sty '26
Temat postu: |
|
|
|
No i widzisz wujek, NBP pcha idee in vitro i tak dalej bo ten fakt handlu i akceptacji miesem Yidish z Oswieci mase ich mieso w nasze, tylko po to nie tylko po to zeby mi nie dac prawa do kontroli pradu ale rowniez zeby nie zwrocic mienia yidish dla yidish i to nawet zabudowane ma byc zwrocone, chcecie to sobie mozecie nawet zatrudnic gruzinska firme na wyburzenia i ten gruz zabrac oni juz nawet sa znani i dosyc poryitowani zachowaniem polskiego systemu i tych Kartaginczykow, ja sie nie zgodzilem na slub z Kartaginczykiem a zgodnie z zasada bekartcwa widac ze moje zachowanie jest znacznie ale to znacznie bardziej optymalne i logiczne. To nie jest tak ze ja sie uwazam za Boga czy kogos ale faktem jest ze ojciec z Racji posiadania przez Anne Waraszał ج nawet przez franuzow powinien byc przymusowo zmuszony do zamieszkania z dziadkiem gienkiem i babcia a tamta rodzina powinna zostac udomowiona inaczejm mama sie urodzila wczesniej.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:20, 30 Sty '26
|
|
|
Dobra a jesli chodzi o Error zlotej Ordy to Erroru zadnego nie bylo ale nawet debilny Winston Churchil napisal ksiazke pod tytulem a nawet nie chce mi sie czytac to jest kurwa zwykla dziwka beligijska dla mnie ten Winston Churchill i tak juz powinien byc rozwarzany oficjalnie przez Londyn a nie tylko City of London.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:22, 30 Sty '26
|
|
|
Nie chce straszyc Jana dalej ale biore kwit do lozka z pokojem czy tam do pokoju z materacem bo mi sie nie chce szukac znowu, jego tez zjedli, dajcie wkoncu paryz Janowi czy tam Kazimierz Janowi stroj taki jak ma miec bo tam na ilaexpress reklamuja jakies Hanfu czy kurwa nawet jakies inne stroje w stylu pan tu nie stal.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:26, 30 Sty '26
|
|
|
No po prostu Jan stracil leada swojego potem byl zastraszany a nastepnie byl wypruwany przez czeskie bajki i tak siedza teraz wszyscy i sie patrza w TV i tak dalej, ja bym tak bardzo o Jana nie dbal ale te czeskie bajkie i takie takie fajke majke i tak dalej taki syf ze szkoda gadac. Kuba tez sie da zapisac po japonsku.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:33, 30 Sty '26
|
|
|
<ح ا jeden chuj na to samo wychodzi ten caly obraz co mam w pokoju z Maibaum to wlasnie to bylo na Kubie na tej wyspie, system transakcji finansowych nad ktorym pracuje nazywa sie 晶片(chip)絲帶(wstazka)鑼(Gong) jingpiansidailuo i wiecie co jest najsmiesimejsze HLD czy jakos tak ta firma co wozi kase nadal bedzie mogla wozic kase, moze nawet Boltem czy jakims innym sprzetem, nawet lepiej bo bardziej clerklike ze caly czas sie stoi.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:35, 30 Sty '26
|
|
|
Otwarcie mowie ze to jest mozliwe ale musi byc Symbozium na PRZ, ja sie nie pierdole w za gorami za lasami jest kaplica z zarowkami. Czy tam za gorami za lasami jest tablica z zarowkami
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:37, 30 Sty '26
|
|
|
dobra ide spac troche przypal bo piatek i znowu beda mial zwidy ze ktos sie kocha na dywanie ale coz lepsze to niz dudidong czy yonggengqingchunzhiquan
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|