Tu wsparcie żadne już nie pomoże na tym etapie, za późno nie możemy być dobrymi wujkami Panockami i ciociami Marylkami to mu nie pomoże zbyt zaawansowana spiskowa paranoja. Koleś jest już na takim etapie że wierzy że ludzie biją się potajemnie w piwnicy albo wielbią szatana i w ramach tego walą się po oczach
Przez lata wszyscy utwierdzali go w swoich paranojach, nikt nie chciał z nim gadać dłużej i tak się skończyło jego choroba się pogłębia totalne odrealnienie
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:09, 21 Sty '26
Temat postu:
Ciekawe czy tobie jeszcze coś pomoże, abyś zaczęła logicznie myśleć?
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:29, 21 Sty '26
Temat postu:
nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:39, 21 Sty '26
Temat postu:
Cytat:
"Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry"
archiwizacja.
hej,
a ty jesteś normalna i chodzisz do psychiatry , czy nienormalna i liczysz że samo się rozwiąże? _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Dobra koleś spierdalaj raz na zawsze zresztą i tak już nie gadam z facetami z którymi się nawet nie spotykam bo po co i na co. W ogóle paaaa wszystkim nie interesują mnie te spiskowe brednie a tym stało sie to forum.
Tak tak Panocek okazuj jakieś wsparcie dla kolesia który cie zaraz zacznie mega gnoić cokolwiek byś nie napisał, uhmm zrozumienie tak tak
Ja mówię stanowcze NIE
Wysłany: 23:51, 21 Sty '26
Temat postu:
ohohoh, jak się uniosła..... "logiczna babka" hehhe nie interesują jej spiskowe brednie" -- no no , paczcie ją jaka obcykana .. Z taakim mózgiem jak twój wróżę ci wieeeelką karierę, na stanowisku wymagającym dokładności, bezbłędności, i drobiazgowości _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Pierwsze wsparcie nadeszło z niespodziewanej strony, Pan NIKT, rozsądny facet , wie co w trawie piszczy, czas start :
Kolejna owca powtarza co inni mówią, co za brednie jakiś nawiedzony ktoś wymyślił okultystyczne brednie i teraz wszyscy powtarzają jak owce nie zastanawiając się nawet nad tym jak bardzo to idiotyczne. Ja przynajmniej badałam temat że podbite oko może być od operacji plastycznych zwłaszcza u aktorów a ci kretyni w ogóle nic nie badają, nie zastanawiają się sami z siebie tylko powtarzają co inni mówią. Tępe goje zasrane. No ale nie każdy ma dominujące introwertyczne myślenie że sam musi sobie rozkminić coś samodzielnie, to bardzo mało ludzi ma nawet patrząc na to forum. Większość w postów to wklejanie cudzego gówna ale jakieś zjebane żarciki jak dewial a nie własna analiza.
Panocek sam samodzielni rozkminia różne tematy to ma na plus
To jest światowy problem że większość ludzi nie myśli samodzielnie tylko powtarza gówna które ktoś inny powiedział wcześniej. światowa idiokracja a spiskowe zjeby są w tym nawet gorsze od przeciętnych ludzi. Taka sama bezmyślność i tylko powtarzanie zasłyszanego wklejanie filmów kto inny coś kiedyś powiedział.
Wysłany: 23:19, 23 Sty '26
Temat postu:
ale skąd wiesz że brednie pigwo.. Brednie to są te twoje operacje plastyczne od których dostaje się limo pod jednym okiem.
Cytat:
zwłaszcza u aktorów
aha - bo już u innych to operacje plastyczne takiego efektu nie dają .. Trzy światy z tą wariatką.
Brednie bo co? Okultystyczne ceremonie są niemożliwe?? A TO NIBY DLACZEGO? Takie to nieprawdopodobne? ojejku jejku,, paczcie ją ,to się nie mieści w jej makówce! No przykro mi złociutka , ale to taka sama równoprawna teoria jak ta twoja śmieszna siłownia . Możesz tupać nóżką ze złości.
Cytat:
Taka sama bezmyślność
Bezmyślność to ty prezentujesz - odrzucając BEZ POWODU ceremonie okultystyczne.
_________________ OpenChat
Nie przymule, nawet nie wiedziałam ze ma się "podbite oko" po operacji plastycznej badałam temat i wyszło w praniu a nie że widziałam filmik od kogoś innego, kluczowe BADAŁAM i sprawdzałam samodzielnie. Widzisz tym się różnimy że jakieś 70-80% czasu rozkminiam samodzielnie daną sprawę i może a 20-30% wrzucam jakiś filmik gdzie ktoś coś gada na ten temat. A ty i reszta macie na odwrót 20% co najwyżej rozkminia samodzielnie, a 80% czasu wrzucanie filmików co inny ktoś powiedział.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów