|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 14:58, 20 Sty '26
Temat postu: What to do with the collumn |
|
|
|
So, the figure goes into the defensive fortifications near Spytek Ligęza castle exacly he Has to be toiching the wall with a head, FjDj goes to AT in Netherlands and the column or whatever it is goes probably to Mike Bloomberg because it symbolizes his power over cigars, they are made out of something different than tabaco similar but diferent. Test stay at it is because it is actually a Tutenamon tomb. She wanted to steal a son but got a girl. I am taking Eliza Schlezinger. You know,from Żermany. No glass there. Ok .Can somebody actually start doing that symbozium with Joe Gōng about paying for Coffe just by handling the phone and a wi fi connection?
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:09, 20 Sty '26
Temat postu: |
|
|
|
Dobra już skończyłem temat egipski zmieniam na flagę.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:33, 20 Sty '26
|
|
|
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH AHAHAHAHA
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:46, 20 Sty '26
|
|
|
A jak już wyrzucicie te jebane zbędne rzeczy to sobie tam wstawię słup majowy z gongiem ale tylko po to żeby centra finansowe tego systemu w którym się kupuje bilety transakcyjne nie były opodatkowane prądowo. To wszystko przez JellyFrucik z tiktoka bo on do mnie dzwoni, wystarczy że mam telefon w pokoju na wi fi.
Mówi mi coś tam z Waraszał, żebyście jego transmisje oglądali. Kupcie mu koszulkę Real Madryt Valverde numer 8, papa.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 14:39, 21 Sty '26
|
|
|
Dobra usuwamy do tafli tam bo takie słupy majowe z gongiem będą stały na każdy kontynencie, np jeden koło wejścia do Wall Street zamiast byka, a inny w Rio Janerio zamiast tego Jezusa, w Afryce nie wiem, może gdzieś w Sudanie ?, nawet na wyspach taki może stać.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
|
Wysłany: 20:56, 21 Sty '26
|
|
|
LUMPEX - mundury też są i komże !!! Koloratki tylko nie te !
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|