W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kraut moim control sum balgo robi  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 35
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:09, 01 Sty '26   Temat postu: Kraut moim control sum balgo robi Odpowiedz z cytatem

Wkurwiam się bo muszę z mamą rozmawiać o podstawowych rzeczach a debilny mem Karusek co mi do głowy tzn. do szyi przyłożył nusz to po prostu holduje mi contre w postaci jakiś monet Polskiego Wojska Ludowego, ja bym nic nie powiedział ale kurwa KURWAA, na ryż to was nie stać żeby chodować tutaj czy coś ale skoro wy Polskie Wojsko Ludowe, to kurwa brać pole co Bałchan musi orać pagórki i się zająć hodowlą warzyw i owoców tam, tzn pomidor to owoc dlatego tak piszę, ty się bawiłeś tymi flamastrami Karol Wójcicki to nawet możesz dzieci ze szkoły prowadzić na kółko agronomiczne, tylko trzeba kogoś z Indii do współpracy, tam jest taka akcja że scieżka jest taka że to nawet może być co poniedziałek zamiast na lekcję to wszyscy o 7 pod szkołą i potem w dół koło przedszkola koło Irka Dziury do góry i potem tam za mostkiem w prawo przez Tunel potem w lewo potem w prawo I tam aż za tym Guzikiem jest moje pole, tzn ja tylko to bronić tego mam i tak dalej, a po pracy, tylko musicie mieć te wietnamskie czapki albo jakieś inne bo w południe też dzieci już po prostu na dół Auchan, zakupy czy tam nie zakupy i przez miasto do domu, i to jest tak że nauczyciele czyli Aśka Pieniążek i Karol Wójcicki pracują tylko jeden dzień bo muszą cały dzień tym zarządzać, kto tam na dodatek to ja nie wiem ale wiecie na pewno musicie Utopić Marzannę najpierw, jak chcecie to możecie nawet wylać wodę odemnię z oczka wodnego wrzucić tam Marzannę i ją spalić benzyną.
// Tylko to pokazuje jako dowód że to nie jest jakaś tam moja fantazja.
Samolot może przecież lecieć codziennie, ale przecież są też pory roku, nie wiem ja tylko mówie to jest chore bo jak dla mnie to po aktualnym królu Anglii wychodzi kaziroctwo.
//balgo to znaczy ban algorytmiczny.
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:21, 02 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W 2024 roku zamordowano w Niemczech ponad 300 kobiet i dziewczyn !!!

Kiedy się dowiemy, ile zamordowano w 2025 roku ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach