W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Sędzia  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 9
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:55, 30 Gru '25   Temat postu: Sędzia Odpowiedz z cytatem

Co uważacie o pracy sędzi ?

Zarobki sędziego w Polsce w 2025 roku zależą od szczebla sądu i stażu, ale mieszczą się w widełkach od około 16,5 tys. zł do 26 tys. zł brutto

No chyba spoko zawód masz ze zwyrolami, pedofilami i generalnie z zaburzonymi męskimi płodami do czynienia wszyscy cie nienawidzą i kryminaliści i mafia chcą cie zabić. Moim zdaniem spoko
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:07, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Sędzia sądu apelacyjnego w Tiranie został zastrzelony na sali sądowej przez mężczyznę biorącego udział w rozprawie"

No kurcze jak dostał jakieś dożywocie to za zabicie sędziego i tak nie dostanie więcej to wszystko mu już jedno co nie Surprised
i tak sie dziwie że w tej upośledzonej Polsce tak mało sędziów się zabija... bez kitu co za zacofany kraj.

No powiedzmy macie dożywocie a sędzia mógł wybrać bo ja wiem 15 lat no to czemu nie zabić sędzi ??? no co wyższego wyroku i tak nie można mieć. Polska to żałosny kraj gdzie wszyscy srają przed "autorytetami". Mało kto jebie księdza albo właśnie sędziego bo łażą w dziwnych szmatach i mają jakieś immunitety i są "lepsi" od zwykłych ludzi są "autorytetami". wydają wyroki, tworzą kazania.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:10, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie chciało się nosić teczki, to musisz liczyć cyferki.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:12, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mężczyzna biorący udział w rozprawie, to nie koniecznie oskarżony.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:15, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale bez kitu intelektualnie to już księgowość jest ciekawsza przynajmniej fragmenty analiza finansowa firmy jest mega ciekawa, w ogóle nie interesuje mnie sędziostwo/administracja i nie chce być zabita. A kasy dużo i tak nie potrzebuję. Także nie wiem czy to takie fajne też w sumie pasożyty jebane wydają tylko wyroki, założę się że srają w majty po nocach żeby ich ktoś nie napadł. No kurwa mega frajda czytac akta jakiegoś jebanego pedaofila i mordercy można mieć tarumę od patrzenia na paskudne ryje zaburzonych płodów. Nie warte to.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:19, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ustalmy coś na początek, NIKT cię nie zatrudni w księgowości ... No i po co te opowieści dziwnej treści Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:27, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No szukam lepszego zawodu ostatnia szansa jak nie znajdę lepszego zawodu to idę do księgowości już ostatecznie, mega łatwo dostać zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy chyba miałam z 8 ale na żadną nie poszłam, bo nie byłam pewna czy chcę to robić albo było daleko. Szukam czegoś lepszego ale reszta jeszcze gorsza, no trzeba sie na coś zdecydować. Masa ludzi sobie wybiera zawód a po 5-10 latach i tak rzuca w cholerę no to chce być pewna czy jest dla mnie coś lepszego.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:33, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak tak, po czterech latach studiowania księgowości, zaczynasz szukać "czegoś innego lepszego" ... Uhmmm, oczywiście! .. Do kogo ta mowa dziewczynko. .. I co, kolejne cztery lata studiowania architektury? Rolling Eyes ... NICE TRY
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:35, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No przecież od dawna powtarzam tylko Kontrwywiad. Nic nie robisz, nie ujawniasz się, nikt nic nie wie. A do tego możesz handlować książeczkami i dawać korki. Po 15 latach emeryturka.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:36, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No najfajniej by było każdego zawodu spróbować na miesiąc, dwa i wybrać najlepszy i najbardziej dopasowany do mnie. A nie 19 latek ma decydować o swojej przyszłości i musi robić to co wybrał do końca życia. A ja robię to co lubię korepetycje gdybym nie lubiła to bym się czym innym zajęła, ale to spoko.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:37, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czym ja się różnie od jakiegoś architekta co tyrał na stawce głodowej i rzucił to w cholerę i szuka nowego zawodu. I on i ja nie mamy pieniędzy Surprised
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:37, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To po co to pierdolenie że czegoś szukasz albo się uczysz. Coś kręcisz złociutka.
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:39, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Czym ja się różnie od jakiegoś architekta co tyrał na stawce głodowej i rzucił to w cholerę i szuka nowego zawodu. I on i ja nie mamy pieniędzy Surprised
Różnica jest taka, że on ma kilkaset tysięcy na koncie -i łeb na karku, i może sobie czegoś nowego spróbować. A ty? Eh? ......Więc DO KOGO ty się porównujesz słoneczko.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:39, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
No przecież od dawna powtarzam tylko Kontrwywiad. .

ale nie wiem jak tam się dostać Confused ciągle to powtarzasz ale konkretnie jak się tam dostać przecież z ulicy nie wezmą człowieka
to zostają jakieś dzieci i znajomi ambasadorów, pułkowników wojskowych itd. Nie da się dostać bez znajomości gdzie ogłoszenie o prace hmmm
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:41, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj się , chorych psychicznie i tak nie przyjmują Rolling Eyes
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:43, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co nic nie da się wygooglować?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:44, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
marylka napisał:
Różnica jest taka, że on ma kilkaset tysięcy na koncie -i łeb na karku, i może sobie czegoś nowego spróbować. A ty? Eh? ......Więc DO KOGO ty się porównujesz słoneczko.

Nie, nie ma bo tyrał za pensję nieco powyżej minimalnej do tego miał dzieci i żonę więc jakie oszczędności hahahaha Surprised
Nawet moja siostra rzuciła robotę a miała zdaje się lepszą i ciekawszą niż księgowość i teraz zaczyna od zera na swoim biznesie i zarabia bardzo mało no dopiero zaczęła ale nie zarobi tyle co na etacie. Ludzie mają dosyć pracy tyrania w jednym zawodzie do śmierci. Jak chcę tyrać do śmierci to przynajmniej w wieku 36 lat czy coś a nie kurwa od 22 roku życia !!!!. Muszę się trochę wyspać i żyć bez stresu a nie wstawanie o 6 i harówka niewolnicza od małego i nie mieć czasu na rozkminy i oglądanie jutuba nawet.
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:45, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
Nie przejmuj się , chorych psychicznie i tak nie przyjmują Rolling Eyes

Tam właśnie tylko takich przyjmują Laughing
Tam trzeba mieć specjalnego rodzaju pierdolca, wg mnie Pyszczucha go ma Laughing
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:50, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierdolisz życzeniowo jak potłuczony, trzeba po pierwsze przejść pewne testy psychologiczne . Pokaż mi kogoś kto nie ma "specjalnego rodzaju pierdolca" .. z tym że ty próbujesz w tym wypadku dopasować buty do ręki, albo włożyć rękawiczki na stopę Laughing -i udajesz że to może zadziałać.
Ja wiem że tam są debile specjalnego rodzaju -ale chyba nie wierzysz że ktoś , kto dokładnie PRZEŚWIETLI tę psychopatkę, przyjmie ją do kontrwywiadu Laughing
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:52, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osoby zainteresowane podjęciem służby lub pracy w SKW, proszone są o nadesłanie CV wraz z listem motywacyjnym na adres:
Służba Kontrwywiadu Wojskowego
ul. Żwirki i Wigury 9/13
00-909 FUP Warszawa 119

Zgodnie z obowiązującymi przepisami, aby Twoja kandydatura do służby została poddana dalszej analizie musisz spełniać niżej wymienione kryteria:
posiadać wyłącznie obywatelstwo polskie
korzystać z pełni praw publicznych
wykazywać nieskazitelną postawę moralną, obywatelską i patriotyczną
dawać rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych
posiadać co najmniej średnie wykształcenie i określone kwalifikacje zawodowe oraz zdolność fizyczną i psychiczną do pełnienia służby
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:55, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo red flagów:

Po pierwsze wymagają listu motywacyjnego chcą żebym lizała ich w dupę, nawet nie wiem kim są i jak wygląda praca ale już z góry mam im się podlizywać, "wykazywać nieskazitelną postawę moralną, obywatelską i patriotyczną" z tym też problem zwłaszcza z patriotyczną mocny red flag nie będę lizac komuś dupy bo trzeba walczyć o dobro Polski, "dawać rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych" - klejne gówno nie można mówić nikomu co tam się przechodzi w tej robocie.

KSIĘGOWOŚĆ LEPSZA jedyne red flagi to niskie zarobki (jak w 90% zawodów) i nudna, odrażająca praca, ale żadnego zachowania tajemnicy zawodowej i spuszczania się nad Polska nie wymagają.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:57, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No sam widzisz...ona nawet tych teoretycznych wymogów nie rozumie, Rolling Eyes .. Odpada na pierwszym sitku - JEST ZA GŁUPIA.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:58, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę że Służba Kontrwywiadu Wojskowego działa jak sekta do tego na pewno będą mi dodatkowo cisnąć jak jakimś cudem się dostanę że nie pochodzę z bogatego czy wpływowego domu bo tam większość jak mówię to będą dzieci ambasadorów, pułkowników, polityków, ludzi od służb specjalnych i znajomi znajomych wprowadzają.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:00, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadza się -a ty przecież jesteś za sprytna na sektę , co nie Rolling Eyes
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:00, 30 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież pisałem już tu na forum jak wygląda proces rekrutacji.

Do Kontrwywiadu możesz się zgłosić samodzielnie, oni w pośredniakach czy gazetach nie zamieszczają ogłoszeń. Kiedyś to głównie z woja brali ludzi, bo mogli obserwować on-line ich predyspozycje. Dzisiaj jest interek, jak się zgłosisz, to będą się tobą interesowali. Jak im się spodobasz, to wtedy dostaniesz odpowiedni przydział i konkretne testy.
Pyszczucha jak chce siedzieć w domu, to niech napisze, że interesuje ją robota z domu. Nie wszyscy muszą znać sztuki walki i latać z giwerą po mieście...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach