Wysłany: 02:52, 29 Gru '25
Temat postu: Temat do podjęcia |
|
|
|
Lekarzy nie ma na świecie !!!! Lekarzem może być tylko Polak ! Nie Polka !!!!
Po IIWS w USA zaczęli robić jakieś eksperymenty psychiatryczne MAKUTRA itd. Zajęli się wojskiem najpierw ! Była interwencja z Polski, ale wszystkich wybili !
Jak nastała królowa w Anglii, to zaczęła dobierać sobie lekarza z Polski !!!
W USA pokusili się na przeszczepy !!!??? Pierwszy przeszczep nerki poszedł za milion w latach 50-tych !!! Była interwencja z Polski, ale zabili wszystkich ! W 1963 roku w Polsce zrobili przeszczep nerki. Takie dwie Niemki z mojej ulicy - siostry ! Mówiło o tym radio, gazety i TV. W Polsce rozpętała się wojna !!! Cały personel medyczny wywieziono i stracono ! Były napisy krwią na murach !!! Ja miałam wtedy 12 lat, ale powiało grozą !
Po IIWS , w Polsce na dobre "zagościł" Berger !!! Horda nie odpuściła !!!! W początkach lat 50-tych była też choroba Heynego Medina ! Musieli skasować !
Po wojnie było dużo kalek ! Obciecie nogi, to pewna śmierć, ale czasem można było ciutek przedłużyć życie ! Generalnie obcinanie nóg czy rąk jest zakazane !!!
Lekarzy ubywało ! Aż któregoś dnia w 1962 roku zlikwidowano wykładowców Medycyny. Zostało dwóch do 1969 roku. Tak skończyły się studia medyczne na świecie. Studia z prawdziwego zdarzenia !!! Zniszczyli podręczniki, pomoce naukowe i Prace Dyplomowe. KONIEC !!! Teraz na "medycynie MEDI", postanowili zarabiać !!! Ameryka wiodła prym ! Dzisiaj to już wszędzie normalka ! Nowe choroby, nowe operacje, nowe dragi !!!
Chory może byś każdy, jak się go zbada !!! Tak skonstantowano w 1979 roku - po zamknięciu Polski !!!
Horda ma papiery - co było zakazane ! Co było zakazane w medycynie ! To bardzo ważne papiery, bo można się "rozwinąć" !!!
Broń falowa to wszystko koordynuje !!!! Operatorów potrzeba masę bo Niemców po operacji trzeba "trzymać" i żyć muszą bardzo długo !!!! Te nemec bardzo się rozmnożył !!! Potrzebny jest w telewizji na całym świecie !!!
Po francusku nemec, to ALLmania !!! Są to Azjaci - mieszańce czerwonej rasy bezmózgowce.
"Mówisz mu, a on nemec" - kto ty jesteś ??? BEZROZUMNY !!! Horda tym się zajmuje od wieków. Nawet królestwa im pootwierała !!! Teraz nie dadzą się pobić !!! To nie 1410-ty ! Pa, pa.
|
|