|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 23:17, 24 Gru '25
Temat postu: Zelensky czy YonChu zięc con |
|
|
|
Cała sprawa wojny na Ukrainie tak naprawdę w tym momencie wygląda tak że córka YonChu wyszła za rodzinę Zelenskiego, ostatnio widziałem się z YonChu i pluł na ziemię ze złości czyli jak widać grunty na Ukrainie są sprzedawane bez jego zgody, co generalnie wymusza podjęcie kroków prawnych czyli delegalizację tych operacji funduszy z Nowego Jorku, dobrze że tą hrywne wyłapałem za 13 groszy a co najlepsze w tym samym centrum handlowym jedliśmy kurczaki na parkingu.
Następnie sprawa konstytucji Benjamina Franklina, mam takie przeczucie że nadal jest mi winny pieniądze jako delfinowi Francji. To samo tyczy się stanu Floryda w USA.
Sprawa pakistańskiego disco w okolicy mnie nie obchodzi.
Dodatkowo mówię kolejny raz jestem spokrewniony z prezydentem Rosji i to chyba nie z jednym.
Co do wszystkich tech giants and tech biionares bardzo mi przykro ale system danych zostanie wyłamany.
Co do samych historii o tym że rosyjski hipersonic może dotrzeć do Londynu w 8 minut to są śmieszne informację, dla mnie możliwe cele to jest jedynie Halbinzl bo to kula u nogi po prostu jest, w Polsce się mówi że tam powinien stać Mariot pracowniczy i tyle.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:18, 24 Gru '25
Temat postu: |
|
|
|
Pisałem o tej sprawie już wiele razy ale te kurwa matoły z polskiej agencji wywiadu chyba dalej nie są w stanie zrozumieć że Salamon i Tutenamon się kończy na amon.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:22, 24 Gru '25
|
|
|
Tak poważnie chińsko dynastycznie, to po prostu Chińska Armia powinna już się szykować do pacyfikacji Ukrainy, bo to są tak na poważnie chińskie grunty tam.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:24, 24 Gru '25
|
|
|
Wysłałbym to mailem do ambasady chińskiej ale i tak pewnie nie dotrze.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:33, 24 Gru '25
|
|
|
Nie wiem co ja mam tutaj oficjalnie wypowiedzieć wojnę Stanom Zjednoczonym czy co ? Muszę pogadać z YonChu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 23:36, 24 Gru '25
|
|
|
Przecież to co robicie to jest nielegalny obrót majątkiem ziemskim, gruntowym nie wspomnę o tym że mi nie płacicie podatku za prąd.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|