|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 17:58, 23 Gru '25
Temat postu: Jak rozpoczeła się wojna na Ukrainie |
|
|
|
{Bardzo mi przykro że to opisuje bo znam te osoby i mam do nich sympatię, jednak muszę to opisać bo tam ludzie giną a 18 PLN to prawie paczka papierosów}
Tak więc najpierw radzę posłuchać płyty zespołu 2+1 z roku 1972 tak tylko żeby wczuć się w klimat bo nie jest to historia z nikąd a poza tym sprawa jest dosyć stara tak naprawdę.
Jak wiadomo w czasach komunistycznych każdy kradł ale każdemu starczało, problem był z tym że niektórzy kradli bo mogli a inni kradli bo im się należało kraść ze względu na to że ich status społeczny był wymazywany przez ówczesny system polityczny.
Tak czy siak w okolicy Rzeszowa, żyła rodzina której nazwisko zaczynało się na K ale dynastycznie była to po prostu rodzina Han. Było to w latach 70, historię tej rodziny można do tej pory oglądać w serialach animowanych tak jak np. Rumcajs{BTW jak skończe to jadę po wódkę bo mnie gardło boli}, warto pamiętać że sama sprawa Cypiska we wspomnianej historii animowanej jest tylko kwestią planowanej rodziny komunistycznej, nie będę tego tłumaczył publicznie tutaj ale myślę że te matoły z Polskiego Wywiadu są w stanie to rozgryźć.
Tak więc Rumcajs{muHANmed}{Chu też} z kobietą rosyjskiego pochodzenia wszedł w związek małżeński, trójka dzieci 2+1, tj. dwóch synów plus jedna córka, szkoda że tylko jeden z tych synów chodzi w stronę słońca i nie posiada samochodu nadal.
Wszystko było dobrze tylko niestety doszło do pewnych nieporozumień w rodzinie, Chu czy też Han był rozgoryczony faktem że nie oddano mu zamku lubomirskich w Rzeszowie po upadku komuny i zapijał swoje smutki, może nawet nie wiedział że ma do tego prawo i synowie zbuntowali się przeciwko ojcu, dodatkowo brat żony Chu wyszedł za kobietę która powiła Alladyna czyli nielegalnego matoła co matmy nawet nie potrafił zdać w podstawówce który uzurpuje dla beduinów prawa ziemi na terenach impeirum Osmańskiego, na mapach może tego nie ma ale imperium osmańskie to w praktyce zawsze był cały Halbinzl i aż do Maroko i był spokój, sam Chu ostatnio wyraził aprobatę gdy spytałem go zrobienie porządku z tym Aladynem tak czy siak, sprawa samej wojny na Ukrainie to po prostu rodzina Zeleńskiego wychodzi za córkę Hana, warto by było sprawdzić kto go sponsoruje, a rodzina mimo tego że jest pochodzenia ukraińsko-rosyjskiego, najprawdopodbniej przez rządnych luksósów oligarchów jak i wpływy zachodnio europejskie jest doprowadzana do samozniszczenia, nie wiem w czym jest tak naprawdę problem bo jak jeszcze rozumiałem rosyjsko mówiące regiony to aktualnie wojna już dawno się powinna skończyć, tutaj podaje numery telefonu do synów Chu, nie wiem zadzwońcie sobie dajcie to rosjanom albo ukraincom, sam bym poszedł na posterunek to zgłosić ale kurwa zjebany ród Marduksquire mnie już z 7 razy do psychiatryka wysłał i nie bardzo mam jak tam iść żeby oni mnie nie wzieli za wariata. Oni wszyscy mieszkają w Rzeszowie, żyją swoimi normalnymi życiami a ktoś oczywiście ma problem i robi wojnę na siłę. Tzn napisze do debili z Polskiej Agencji Wywiadu to oni może znajdą dane tych osób w bazie danych.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:04, 23 Gru '25
Temat postu: |
|
|
|
Tomasz K. urodzony 18 grudnia 1978
Łukasz K. urodzony 4 czerwca 1980
Justyna K. urodzona 1982,
polski wywiad powinien sobie z tym poradzić i się nie pierdolić wziąść trochę forsy, dać im po 50 000 PLN do ręki i wysłać ich wszystkich na przymusowe wakacje, to jest kurwa wasza wina zjeby z Rzeczpospolitej a nie Rzeczwspólnej Polskiej że im jeszcze nie oddaliście zamku Lubomirskich w Rzeszowie a trzymacie tam jakiś spierdolony sąd. Ile to już dni w przypadku najstarszego, już mi się nie chce tego w zeszycie pisać.17,234 dni spóźnienia, ludzie umierają, ważne żeby cudze sprzedać cudze zalać i jeździć jak pojeb.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:06, 23 Gru '25
|
|
Tutaj jest na co wpadła rodzina Marduksquire w przeciwieństwie do Rumcajsa.
https://chomikuj.pl/michalblazej/Dyskoteka+Sanczo+Pansy
plik: SadTruthAboutReality.mp4
Jadę na gapę 34 bo wódkę ale nie wcale z żalu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:07, 23 Gru '25
|
|
|
Ta kurwa co tam występuje to jest siostra in-vitro Taylor Swift, lubię Taylor, trochę kasy mi wisi ale kurwa serio, so low ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:09, 23 Gru '25
|
|
|
Tylko dodam że ten cał Rumcajs jest na Fiorintach
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:20, 23 Gru '25
|
|
|
I can just say that as a British person it is just a missed wedding, I am like give me that Duke25 or UGOL25 and I might team up to fix it, clearly there are many cutlural issues towards it. I am being mean because I really think this issue is about to happen and even at the wedding my parrents refused to attend I have have vomited after 5 shots, fun fact stupid Saladin Sagan has 5 horns on his head and really issue is that I am not mad in realy live but I am here mostly because delay is just less chances for a son.....
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 20:24, 23 Gru '25
|
|
|
I mean TBH otherwise is some gay Naruto anime life like.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
|
Wysłany: 01:03, 24 Gru '25
|
|
|
Łuny w Bieszczadach !!! Tak zaczęła się wojna na Ukrainie !!!! 1946 rok !!!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:17, 24 Gru '25
|
|
|
W końcu coś informacyjnego
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|