Wysłany: 20:06, 17 Gru '25
Temat postu: Dlaczego złe charaktery w disney to homo
Te wszystkie złe charaktery w Disney'u i w ogóle w wielu filmach są przestawiane jako słabe, mało męskie, manipulujące tzw. są przedstawiane jako kobiece cechy. Kurwa co za zaburzone męskie płody to tworzą i to dla dzieci jest kurwa. Prawdziwy facet silny samiec, a zły charakter ma więcej mózgu i sprytu zamiast siły męskiej i to zła cecha kurwa dla pojebów.
widać który charakter jest zły ten co jest teatralny i trochę jakby homo
te wszystkie dobre charaktery wiadomo prawdziwi mężczyźni zimne skurwysyny, a taki manipulacyjny bardziej facet teatralny robiony na jakiegoś geja/queera to ZŁY.
No zgadnijcie który jest zły ? "prawdziwy facet" czy ten z warkoczykami, teatralny ? to nie przypadek stale w tych jebanych disnejowych gównach pojawia się to samo.
Te kloaka może kobiety nie widzą w tobie takiego prawdziwego, silnego faceta i uważają ze jesteś tym złym, ale to już wiń zaburzone męskie płody od Disneya i innych męskich zjebów którzy już małym chłopcom/dziewczynkom podświadomie wmawiają co jest dobre a co złe. Tu przekaz jest prosty nie jesteś prawdziwym mężczyzną: wypierdalaj. W ogóle po przeanalizowaniu większość bajek Disneya to totalny rak i nie należy tego puszczać dzieciom.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:33, 17 Gru '25
Temat postu:
ej idiotko ,ty masz mega kipisz we łbie, bez kitu
Cytat:
dobre charaktery wiadomo prawdziwi mężczyźni zimne skurwysyny, a taki manipulacyjny bardziej facet teatralny robiony na jakiegoś geja/queera to ZŁY.
jeżeli dobre - to nie mogą być skurwysyny .. To już jest twój komentarz: dobry - znaczy skurwysyn. .. Percepcja marylindy spierdoliny...... Ej a nie pomyślałaś że to z tobą jest coś nie tak skoro masz takie wykolejone skojarzenia? ....dobre charaktery to zimne skurwysyny... Serio? Tak Disney to przedstawia?? ...a może to tylko ty tam widzisz coś , czego w ogóle nie ma . Te dobre charaktery wcale nie są zimnymi skurwysynami!
---- -----
ja bym powiedział tak:
manipulacyjny bardziej facet teatralny robiony na jakiegoś geja/ ZIMNEGO SURWYSYNA queera to ZŁY
Więc ? Z czym masz problem żeby tak napisać?
Słucham: Jak ty byś przedstawiła złą postać? Jak według ciebie należałoby to zrobić. Opisuj. ....no ty masz z czymś problem, czyli według ciebie powinno być inaczej. Ty byś to zrobiła lepiej?? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:50, 17 Gru '25
Temat postu:
Według mnie disney bardzo dobrze ukazuje złych ludzi -- jako skurwysynów gejów, zimne ciotowate spedalone barachło. Tak należy to robić BRAWA DLA DISNEYA .
A w dobrych charakterach nie ma żadnego skurwysyństwa ...ani zimnego pedalstwa - no i w czym problem?
Cytat:
Dlaczego złe charaktery w disney to homo
Bo tak już w życiu jest, że najgorsze gówno antyludzkie to geje. Disney pokazuje po prostu życiową prawdę ...- a ciebie to boli. No i bardzo dobrze, ma boleć . Oj jak mi przykro że twoja bezpłciowa propaganda odwrotności i nienormalności nie jest uszanowana... . Żyj z tym.
_________________ OpenChat
ty jesteś antyludzkim gównem które kobiety wyczuwają na kilometr, geje sobie na spokojnie żyją z innym gejem i nie robią nikomu krzywdy a ciebie to nikt nie lubi nawet naiwne Ukrainki szybko się orientują kim naprawdę jesteś
ale przecież ty jesteś właśnie takim teatralnym, przerysowanym facetem na pewno nie normalnym ani typowym. Histeryczny, emocjonalny wykreowany na homo ale nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.... zauważyłeś że nikt na forum nie gada tak długo i bezsensownie jak ty, nie używa tylu emotikonek jesteś takim właśnie manipulacyjnym, teatralnym trolem.
No przede wszystkim powinni pocisnąć tą syrenkę Arielkę że chce tracić głos dla jakiegoś zaburzonego męskiego płoda którego nie zna, niech se tam robią propagandy że kobiety szukają księcia i marzą o dzieciach spoko, ale niech nie demonizują tych co nie chcą i nie robią jebanej propagandy że kobieta ma tracić głos dla faceta kurwa. Niech se będą przyjaciółmi i wezmą se śluba po jakimś czasie ale te jebane bajki i filmy nigdy nie pokazują pary kobieta/mężczyzna jako przyjaciół tylko jakieś chore schizowe gierki, bo jak wszyscy wiedzą faceci uważają kobiety za podludzi i przecież nie będą nawet lubić swojej małżonki, więc na chuj pokazywać pary co się lubią.
Barni ze Sralni to narodowy faszysta, potwierdzone info.
Nie sraj się tak wymiocie Kopernika. Ukraina to nie państwo, a ukraińcy to nie naród. To co tam jest zawsze powinno być pod czyimś butem, bo inaczej tworzony jest tam banderland - państwo bandyckie. No i tylko szkoda, że dupodajcy z polszy nie byli w stanie sobie zająć właściwego terenu tegoż landu.
Wysłany: 22:17, 18 Gru '25
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
emisariusz napisał:
Barni ze Sralni to narodowy faszysta, potwierdzone info.
Nie sraj się tak wymiocie Kopernika. Ukraina to nie państwo, a ukraińcy to nie naród. To co tam jest zawsze powinno być pod czyimś butem, bo inaczej tworzony jest tam banderland - państwo bandyckie. No i tylko szkoda, że dupodajcy z polszy nie byli w stanie sobie zająć właściwego terenu tegoż landu.
TO TY SIĘ NIE SRAJ , BO CHYBA NIE CHCESZ MI POWIEDZIEĆ ŻE UKRAIŃCY NIE SĄ LUDŹMI.
Cytat:
Ukraina to nie państwo, a ukraińcy to nie naród
PISAŁEM O TOBIE JAKO O POLSKIM NARODOWYM FASZYŚCIE - JAKBYŚ SIĘ JESZCZE NIE ZORIENTOWAŁ. BO CO ŻEŚ Z SIEBIE WYSRAŁ TO CHYBA KAŻDY WIDZI
p.s. nie znam żadnego kopernika debilu
Barni ze Sralni napisał:
Chyba wiadomo do czego służą ukrainki polskiemu panu
Powtarzam: Barni ze Sralni to NARODOWY FASZYSTA, POTWIERDZONE INFO.
....a że polski narodowy faszysta odmawia sąsiadom prawa do narodowości - to tylko kolejne potwierdzenie że jest narodowym faszystą.
_________________ OpenChat
Wysłany: 22:32, 18 Gru '25
Temat postu:
emisariusz napisał:
BO CHYBA NIE CHCESZ MI POWIEDZIEĆ ŻE UKRAIŃCY NIE SĄ LUDŹMI.
Kto wie, kto wie.. Dzisiaj ten naziol odmawia ukraińcom narodowości, i twierdzi że istnieją by jemu służyć - a jutro totalnie ich odczłowieczy i uzna za dobry materiał na nawóz _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Trzeba facetów pozostawić samym sobie żeby się wymordowali albo zdechli z rozpicia w rowie, nie ma po co gadać. Zakamuflowani pseudo normalni to w najlepszym wypadku naziole z wizjami schiozfrenicznymi i inne zjeby. Od jutra koniec gadania z facetami, kurwa nic nigdy z tego nie ma strata czasu taka że hej, a badać was już mi się zwyczajnie nie chce kurwa ile lat poszło na badanie kurwa kosmitów schizofrenicznych. Co ja mam z badania zaburzonych męskich płodów ?? NIC. To tak jak jakiś badacz marnuje se życie na badaniu zwierząt no zbadał sobie obserwuje je wie jak się zachowują ale chuj ile czasu na to idzie a korzyści i tak żadnych. Pasja pasją ale i pasja może się w końcu znudzić. Ja mówię DOŚĆ. Od jutra koniec z badaniem facetów, pierdolę tą robotę.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów