Wysłany: 15:36, 12 Gru '25
Temat postu: Szkoły to przyjazne dzieciom więzienia
Rozpoczynam nowy temat, dlaczego dzieciaki przed pójściem do szkoły są fajne, radosne i autentyczne a 3 lata w szkole albo wcześniej to już zaczynają być zmęczone, znudzone, nie mają już tej naturalnej energii ? Szkołą wysysa je z życia.
Kiedy wymyślono szkoły to wtedy gdy z robolami można było robić wszystko, robotnicy nie mieli żadnych praw musieli tyrać w fabrykach być na łasce swojego pana a z dziećmi coś trzeba było zrobić to posłano do szkół które wyglądem przypominają więzienie/zakład psychiatryczny
No serio nie słucham tak na co dzień nie mam ściągniętej na kompa ANI JEDNEJ smutnej piosenki, czasem se wrzuce na forum ale na co dzień to i tak nie słucham smutów
Nigdy też nie kupiłam żadnej płyty, nigdy nie byłam na żadnym płatnym koncercie nie mam ulubionego wykonawcy najwięcej kawałków lubię chyba Placebo ale lubię różne kawałki różnych wykonawców. Nie slucham na co dzień gówna zwłaszcza jak mam jakiś zjebany dzień to straram sie czegoś pozytywnego posłuchać.
Nie wiem czy nie zauważyłeś jak dotąd, ale nie jestem jakoś specjalnie wrażliwą osobą nie będę się katować urojonym smutkiem z muzyczki po całych dniach. Wrzucę se na forum jakiegoś smuta 2 razy w miesiącu i starczy.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów