W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

OMU  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 48
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:54, 15 Gru '25   Temat postu: OMU Odpowiedz z cytatem

Niech Osaka Metropolitan University zrobi na to konkurs po prostu kto przy pomocy deski 2x4 i czego tam chce, przy uzyciu deski 2x4 podłączy socket wysokiego napięcia do drugiego wolno wiszącego w powietrzu

Let Osaka Metropolitan University hold a contest for this—simply whoever, using a 2x4 board and whatever else they want, with the 2x4 board, connects a high-voltage socket to another one hanging freely in the air.

大阪府立大学が、2x4の板と好きなもので、高圧ソケットをもう一つの空中に浮かんだソケットに2x4の板を使って接続するコンテストを開催すればいいのに。

让大阪都立大学为此举办一场比赛——只要谁用一块二乘四板,随心所欲,就能用一块二乘四板,将一个高压插座连接到另一个悬在空中的插座上。
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:56, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

あの馬鹿たちはまだ車を運転していて、内燃機関の効率は電気モーターの効率の35%から98%に過ぎません。
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:58, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie musi być Osaka może być tutaj ale po prostu to jest potrzebne, bo ładowanie baterii jest długie a co do pomysłu że wszyscy będziemy jeździć troleybussami to mogę tylko powiedzieć, ja nadal na to czekam a wy kurwa grzejecie blachę za moje a potem jeszcze się domagacie jedzenia odemnie.
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:58, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Są baterie słoneczne ! Nie załadują tej samochodowej ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:36, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze jest takie rozwiązanie że zamiast tego latającego 2x4 to można po prostu zamontować na maszynie po prostu socket ruchomy, tylko nie wiadomo gdzie, z tyłu za kierowcą chyba na obramowaniu czy jakoś tak, widziałem ostatnio w centrum handlowym takie rozwiązanie i już od dłuższego czasu jak tamtędy przechodziłem przykuwało to moją uwagę że to potrzebne mi jest do czegoś, tak czy siak po prostu jest spora minimalizacja kosztów energii a te baterię to też sporo kosztują żeby je naładować a nie chce wspominać już o kosztach wymiany i tak dalej, nawet może być taki konkurs że trzeba przyłączyć dronem socket zwisający w powietrzu, nie wiem nie chce mi się już więcej na ten temat pisać tam na pewno są ludzie którzy mają większy moment na to bo im się płaci za to także rozważcie róznie sposoby, jedno jest pewne nie róbcie węża tylko niech ta stacja zasilająca z góry przelatuje z jednej linii na drugą.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:40, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tyle nie chce mi się o tym myśleć już, macie po prostu przestawić gospodarkę rolniczą na prąd elektryczny z minimalizacją baterii a używaną tylko w potrzebach krańcowych dla urządzeń jezdnych oraz lewitujących i przestańcie kurwa grzać te blachy czyli jeździć samochodami.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:12, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znowu z drugiej strony ten pomysł z 2x4 jest dobry bo rolnicy z czasem się nauczą jak to wymieniać samemu a nie kupować odrazu cały nowy sprzęt.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:12, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zostańmy przy tym 2x4 bo to naprawdę jest ważne dla unity na Pacyfiku.
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:21, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, przynajmniej michał, nie dał się wkręcić w te pyszczuchowo-kloaczane bzdety. Dalej jest sobą Very Happy
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:27, 15 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Misiek, ile znasz języków ??
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:23, 16 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Język ma 2% i 120%. Mówią, że ja polski znam 78%. Mój ojciec znał 2% - 2% z 48 milionów słów, to gada jak stary !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach