Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 05:32, 10 Lis '25
Temat postu:
Forum to forum, ale na youtube, to jest dopiero szczek !!! Jakie loki, samochody, wiadomości, elokwencja, obsługa, zawody, stanowiska !!!
Oczywiście, że tyle jesteś wart, na ile cię docenią ludzie !? Są na tym świecie ludzie, którzy sami znają swoją wartość !!! Są to różni ludzie !!!! Dominują księża oczywiście ! Są ludzie, którzy potrafią zorganizować sobie ludzi ! Najmniej ludzie płacą na kabarety !!! Śpiewanie tylko czasem interesuje ludzi. Chyba, że są ze Lwowa !!!? Najlepiej się mają przepowiednie !!!!!!! Sławny cytat wyborczy - wybierz mnie, obiecuje, że obiecam ci najwięcej !!!
No to koniec panocku klocku żadnych fot też nie dostaniesz ani na chomikuj ani nigdzie indziej, zresztą od maja na chomikuj nie wszedłeś.
A co ty tam niby chcesz pokazać..? znowu swoje wymuskane rączki?? .. Przecież i tak wiadomo co sobą reprezentujesz - barczyste ramiona i krótkie paluchy - w sam raz do pracy w polu. Prawdziwa z ciebie chłopka ... I choćbyś robiła manicure dzień i noc, wyżej dupy nie podskoczysz - choć dupę też masz przecież nisko , nawet na koturnach ..
.. Jednym słowem jesteś PRZY-ZIEMNA : dosłownie i w przenośni. Do orania i zbierania kartofli jak znalazł. Składałaś już aplikację u rolnika?
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 13:38, 10 Lis '25
Temat postu:
Ale przynajmniej nie tracę czasu na wcieranie w usta szminki czy tam jakiejś toksycznej pomadki ... A ty ciągle używasz szminki ? Przyznaj się .
...No jeszcze rozumiem jakbyś miała faceta .. to byś miała dla kogo się pindrzyć. No ale co, szukasz czy nie szukasz? ....bo sprawiasz wrażenie jakbyś szukała _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Przecież i tak wiadomo co sobą reprezentujesz - barczyste ramiona i krótkie paluchy - w sam raz do pracy w polu. Prawdziwa z ciebie chłopka ...
No i bardzo dobrze wychudzony arystokrato zasrany ą, ę. Normalnie mam siłę a ty to gówno potrafisz zrobić, bo raz się trzęsiesz i twoje malutkie, wątłe ramionka się poddają. SMUTECZEQ ARYSSTOKRATY ąę
Silna budowa ciała chroni przed wieloma chorobami a ciebie co wiatr powieje
Szukam faceta do igraszek, ten drugi pedał Panocek zesrał się w majty bo on tylko wirtualne romanse chce boże co za pedalstwo po tym świecie chodzi szok i jeszcze typ jakieś romanse czyta jak stara baba, mówię to się musiało zacząć od tych faszerowanych żeńskimi hormonami kurczaków, faceci to żrą i też kobietami się stają albo pedałami. Czasem ciężko odróżnić konbiecego faceta od pedała, jedynie szczegółami można których w przypadku Panocka nie znam więc obstawiam pedalstwo.
No także szukam gdzie indziej na pewno nie na tym forum na żadnym z was nie można nawet minimalnie polegać, żegnam. Obydwoje mieliście szanse jednemu ręce nie pasują lol zjeb popierdolony, a drugi jakiś schizofrenik uciekający przed światem srający w majty jak kobieta się wreszcie zgodzi. Hahaha kurwa co za porażka ja pierdole, naprawdę wstyd z wami w ogóle pisać, dlatego już nie będę.
Wysłany: 14:59, 11 Lis '25
Temat postu:
Cytat:
Szukam faceta do igraszek
a to już mnie nie obchodzi do czego.. ... No,, to smaruj usta pomadką , i dbaj o panokietki, to podstawa.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
I tak jesteś chrześcijaninem idź do swojej parafii tam książulo ma wszystkie twoje dane wraz z tym czy jesteś obrzezany przypadkiem i napisane wyraźnie religia katolicka hahaha i co zrobisz.? a gorsze zjebanie wsensie milion razy jest w islamie no ale to dobrze że dotarło, że religie to kupa gówna powtarzam to od zarania dziejów i wszyscy na tym forum, no przynajmniej z jednym w zasadzie wszyscy się zgadzają. BRAWO wreszcie jednomyślna zgoda religie to rak ludzkości
Nie zapędzaj się , nie wszystkie. Na przykład Taoizm jest okey
Enneagram - Aspekt 5 - Od kłótliwego i niepokojącego nihilisty do uziemionego wizjonera
Pytanie za sto punktów: Uważasz że jesteś piątką?? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Nie ma czegoś takiego jak stała osobowość, zmienia się z wiekiem i zależy od okoliczności. Jakbym była z bogatej rodziny i ktoś by mi oferował jakieś super stanowisko byłabym prezesem firmy lol to chcąc nie chcąc musiałabym mieć inną osobowość, bo bym nie przetrwała. Wszystko zależy z kim przebywasz i jak się toczy twoje życie. A z wiekiem to udowodnione, że ludzie stają się mniej otwarci, ale bardziej skrupulatni i mniej ekstrawertyczni. Jakbym miała dziecko i była samotną matką to bym musiała zapieprzać na dwóch etatach i byłabym postrzegana jako pracoholik czyli co jakaś 1 czy tam 7 w tym srannagramie, A po prostu bym musiała żebym nie zdechła z głodu i moje dziecko. Także te wszystkie ennasrannagramy można o kant dupy potłuc. Kolejny przykład już sama praca w izolacji z dziwolągami jak np. programista powoduje bycie 4 czy 5, nie musisz naturalnie być po prostu się stajesz bo zajmujesz się odrealnionym gównem i nie masz z kim gadać więc co ci zostaje jak nie bycie obserwatorem.
Wysłany: 11:12, 12 Lis '25
Temat postu:
Cytat:
Wszystko zależy z kim przebywasz i jak się toczy twoje życie.
Ty uważasz że twoje życie toczy się niezależnie od twojej osobowości... No po prostu jesteś zjebana bo masz chuiowo - a nie że masz chuiowo bo jesteś zjebana Na nic w swoim życiu nie masz wpływu tak? ..Twoje życie "toczy się " ... niezależnie od ciebie /.. hahha .. NICE TRY .. To w ogóle ciebie cechuie - taki typ sposób myślenia o przyczynowości ..
Cytat:
Wszystko zależy z kim przebywasz i jak się toczy twoje życie.
No ale to z kim przebywasz zależy od tego jaką masz osobowość kurwo, helou .. Sama sobie dobierasz towarzystwo dziwko. O tym już nie pomyślałaś co nie .. To wytłumacz !
Cytat:
Jakbym miała dziecko i była samotną matką to bym musiała zapieprzać na dwóch etatach i byłabym postrzegana jako pracoholik czyli co jakaś 1 czy tam 7 w tym eannagramie, A po prostu bym musiała żebym nie zdechła z głodu i moje dziecko.
Nie, nie na tym poleega enneagram.. to nie jest takie proste jak ci się wydaje.. I byś dobrze to wiedziała gdybyś trochę posłuchała bo akurat o tym jest w niniejszym odcinku. No ale ty zawsze wyskakujesz ze swoimi teoriami, a potem się okauje że popełniłaś błąd już w pierwszym kroku _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Oczywiście że tak jaki ja mam wpływ np. na to że pewnego dnia przejedzie mnie samochód ? albo że nie urodziłam się w bogatej rodzinie ? Samo przebywanie jako mniejszość gdziekolwiek rodzi izolację i poczucie beznadziei a ja od małego byłam wychowywana w sekcie mat-fizu wśród chłopaków całe życie i kobiet transwestytów. A i z wiekiem jest też mniejsza neurotyczność, bo człowiek zaczyna mieć wyjebane, znacznie mniejsza też spontaniczność. Ktoś kto ma jakąś tam powiedzmy osobowość w wieku 30 lat będzie miał inną często zupełnie inną w wieku 75 lat.
Wysłany: 11:23, 12 Lis '25
Temat postu:
Aha .. czyli nie ma żadnych typów umysłu .. Ktoś lubi przebywać w towarzystwie bo tak został ukształtowany - a ktoś inny woli samotność bo został inaczej wychowany .. Jeden się lubi kłócić bo tak został wychowany - a drugi też został tak wychowany i dlatego nie lubi się kłócić .. aha , wszystko się zgadza . _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
ale można mieć inną osobowość jak się kogoś lubi albo nie lubi helooł, każdy ma inną osobowość tzw. maskę w szkole, w domu, w pracy. Więc tylko chorzy psychicznie psychologowie zarabiający kasiorę na kłamstwach mogą pierdolić że ma się jakąś osobowość i że niby ona się nie zmienia i trzeba z nimi gadać o tym i im płacić. Osobowość jest BARDZO ZMIENNA
Wysłany: 11:30, 12 Lis '25
Temat postu:
aha, czyli wszyscy którzy przebywają w szkole mają taką samą osobowość- osobowość "w szkole", i w domu też każdy ma taką samą osobowość - nazywa się ona "w domu" no po prostu każdy ma taką samą osobowość w domu . W takiej samej pracy też wszyscy są tacy sami , wszystko się zgadza _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Osobowość jest zmienna niedorozwoju, niby ma się powiedzmy takie cechy jak ekstrawersja/introwersja mogą być może wrodzone i najtrudniejsze do zmiany ale jak mówię nawet to się zmienia z wiekiem. Starzy ludzie stają się introwertyczni i mniej otwarci na doświadczenia. Pewne cechy uważane za cechy charakteru to po prostu bycie młodym i mijają jak się wejdzie w pewien wiek takę nice try ale to nie była żadna wrodzona cecha charakteru tylko zjebanie wynikające z młodości i braku doświadczeń.
np. nastolatkowie i 20-latkowie są często mega upośledzeni społecznie ale to nie cecha charakteru tylko brak wyćwiczenia tych cech i spierdolenie młodzieńcze, brak doświadczenia, niska samoocena itd.. Zaburzone męskie płody 14 letnie często unikają kontaktu wzrokowego, ale po 40 stają się magicznie o łał cud bardziej normalni i mniej autystyczni.
Wysłany: 11:39, 12 Lis '25
Temat postu:
To dlatego że mamy taką samą osobowość "na forum", ty nie lubisz rozmawiać z męskimi zjebami bo tak zostałaś wychowana , dlatego tu jesteś i nie możesz zniknąć, a ja z kolei też lubię się kłócić i to wynika z warunków na tym forum które tak na mnie działają .. wszystko się zgadza.
Cytat:
20-latkowie są często mega upośledzeni społecznie ale to nie cecha charakteru tylko brak wyćwiczenia tych cech
Po prostu nie ma czegoś takiego jak indywidualne cechy umysłu, są pewne warunki - upośledzenie w wieku 20 lat, nieśmiałość - i każdy reaguje na to W TAKI SAM SPOSÓB I TAK SAMO SOBIE Z TYM RADZI . Wszystko się zgadza . No po prostu Każdy radzi sobie tak samo z określonymi problemami.
Wszystkie dzieci w wieku 9 lat są takie same, lubią te same rozrywki, i to samo im przeszkadza, , potwierdzone info. A już zwłaszcza kiedy mieszkają w tej samej rodzinie. Jeżeli jest dwóch braci to to zawsze będą zainteresowani tym samym, na przykład obaj wolą matematykę - a nie że jeden matmę a drugi historię.. Wszystko się zgadza, liczą się tylko warunki środowiska i nic innego. ..
Udowodnione, że 100% ludzi ma inną osobowość w wieku 20 lat i 70 lat także case closed nie ma się określonej wrodzonej osobowości, przykro mi że nasłuchałeś się tego gówna psychologicznego i tracisz czas na słuchanie szamanów.
Weźmy introwertyków, jak świat jest dla ekstrawertyków to jak introwertycy mają się czuć jak nie obserwatorzy ? Jakbyśmy mieli kulturę jebania ekstrawertyków i mówienia im że są dziwni za głośni żeby wypierdalali to oni byliby obserwatorami. Zawsze ci myśliciele, intelektualiści to introwertycy wg srannagramów a co ma robić introwertyk jak jest otoczony przez pojebów jak nie myśleć ? Jakby ekstrawertycy stanowili mniejszość też musieliby zacząć myśleć i czuć się niepewnie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów