W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Piękni młodzi i nieśmiertelni  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 108
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:18, 12 Paź '25   Temat postu: Piękni młodzi i nieśmiertelni Odpowiedz z cytatem

ja irena i ja

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:32, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

irena to twoja nowa dupa spod śmietnika ?

przecież miała być Gosia zdradziłeś ją skurwielu ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:02, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra dziwko porozmawiajmy poważnie, słyszałaś o teleskopie Jamesa Webba?
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:46, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do emerytury, jak będzie miał kto za was robić
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:31, 04 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

te czekan ty jesteś stary dziad co nie to dlaczego tak rzadko wrzucasz polskie piosenki ? polskie piosenki w latach 80 to przebijały zagraniczne chyba jedyne co Polska ma to wyróżniające się piosenki. Wszyscy tu się wstydzą polskich piosenek, polskich słów
Powrót do góry
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:51, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja Irena i ja.... jak można nie znać doskonałej komedii?
dziad? .....ehhh...
dusza mi się wzrusza, nic nie poradzisz...

Powrót do góry
RuskaOnuca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:55, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, jeszcze jakiś dobry film z Carreyem by się obejrzało

W 2018 zagrał główną rolę w serialu kidding, szkoda że nie porywają mnie seriale
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:11, 06 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serio
pozdrawiam sensu w JESTEM...

Powrót do góry
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:27, 07 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:54, 09 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ALE JAK TO TECHNIKUM? IDZ DO LICEUM POTEM DOBRA STUDIA I ETAT. EDUKACJA ZAPEWNI CI DOBRZE PŁATNA PRACE. PRZEZ PIERWSZE 10 LAT BĘDZIESZ ZARABIAŁ 2k ALE SPOKOJNIE POTEM JUZ 2500 RODZINA, KREDYT NA MIESZKANIE I SPOKOJNE ŻYCIE

Jakbym miała dziś wybór poszłabym do technikum a nie kurwa liceum i potem jakieś kurwa nic nieprzydatne studia zero normalnych, praktycznych rzeczy. Nikt mi nie powiedział jakie w ogóle zawody istnieją i jak je dostać. Po technikum to od razu kurwa zawód normalny i robota i nie w korpo jak jakiś uśmiechnięty pojeb łazić i robić huj wie co tylko normalniejsi ludzie i porządny fach
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:11, 09 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Liceum właśnie ma tą zaletę że ludzie mają zazwyczaj szersze horyzonty, właśnie dlatego że muszą uczyć się rzeczy im do pracy niepotrzebnych oraz obcują na co dzień z ludźmi o dosyć dużym rozstrzale zainteresowań"

I co z szerokich horyzontów wynika kurwa ? gówno wynika już lepiej mieć wąskie i być specem w swojej działce a nie wiedzieć wiele rzeczy z dupy wziętych, ale nic konkretnego jak ja. Ja mam zbyt szerokie horyzonty nigdy w niczym mi to nie pomogło, bo większość ludzi jest naturalnie głupia myśli w kategoriach czarno-białych i ma wąskie horyzonty także po zawodówce/technikum bym zapierdalała jak mały robocik miała wyprany mózg przez różne instytucje i rozmaitych ludzi i byłabym o niebo pewnie szczęśliwsza będąc ograniczoną meduzą, szerokie horyzonty hahaha co za rak.
Szerokie horyzonty to rak ludzkości bez kitu, analiza non stop wszystkiego, zadawanie pytań buahahah masz zapierdalać i im mniej myślisz tym lepiej dla cienie.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:00, 09 Lis '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak to jest jak się za młodu myślało o dupie maryli , czyli jak 'przejść przez życie żeby się nie narobić a żeby inni tyrali za ciebie , a najlepiej gdzieś przy pieniążkach co nie O! ... już wiem bankowość! lub ekonomia! Idea ... Pomysłowa maryla Laughing .... już ci kiedyś to pisałem , nie pamiętasz? Znowu do tego wracasz? ? .. O TAK , na pewno są studia które przyuczą mnie do bycia pasożytem społecznym, i tam nauczą mnie jak to robić , uczą takie miernoty jak ja kreatywności w życiu łatwym lekkim i przyjemnym, nauczą mnie co robić żeby się nie narobić a zarobić - no bo przecież na tym to polega ta cała ekonomia , right? Rolling Eyes .
"I to jeszcze publiczne , za które nie trzeba płacić, no po prostu za friko przyuczają tam takich śmierdzących leni jak ja do życia w wygodzie , right?, bo sama nie mam pomysłu jak być kreatywną " Think .. hmmm ? .... A teraz pretensje DO KOGO . .....Miejsca szukasz na wylewanie swoich żali ?

...tak pójdę na te publiczne studia wygodnictwa i pasożytnictwa , ... - a potem jeszcze mnie pewnie skierują z wnioskiem o przyjęcie na staż , bo sama to gówno wiem co i gdzie .. .. bo przecież Świat o niczym innym nie marzy ,tylko czeka żeby mnie wykarmić i ubrać za psi chui który będę odwalać , czyli przerzucać cyferki z pustego w próżne ... i tak se przebębnię swe życie Idea (~autentyczny cytat , Maryla, lat 18 ,,liceum imienia Pedała Pana w Warszawie Rolling Eyes )
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach