Tak to jest jak się za młodu myślało o dupie maryli , czyli jak 'przejść przez życie żeby się nie narobić a żeby inni tyrali za ciebie , a najlepiej gdzieś przy pieniążkach co nie
O! ... już wiem bankowość! lub ekonomia! 
... Pomysłowa maryla

.... już ci kiedyś to pisałem , nie pamiętasz? Znowu do tego wracasz? ? ..
O TAK , na pewno są studia które przyuczą mnie do bycia pasożytem społecznym, i tam nauczą mnie jak to robić , uczą takie miernoty jak ja kreatywności w życiu łatwym lekkim i przyjemnym, nauczą mnie co robić żeby się nie narobić a zarobić - no bo przecież na tym to polega ta cała ekonomia , right? 
.
"
I to jeszcze publiczne , za które nie trzeba płacić, no po prostu za friko przyuczają tam takich śmierdzących leni jak ja do życia w wygodzie , right?, bo sama nie mam pomysłu jak być kreatywną "

.. hmmm ? .... A teraz pretensje DO KOGO . .....Miejsca szukasz na wylewanie swoich żali ?
...tak pójdę na te publiczne studia wygodnictwa i pasożytnictwa , ... - a potem jeszcze mnie pewnie skierują z wnioskiem o przyjęcie na staż , bo sama to gówno wiem co i gdzie .. .. bo przecież Świat o niczym innym nie marzy ,tylko czeka żeby mnie wykarmić i ubrać za psi chui który będę odwalać , czyli przerzucać cyferki z pustego w próżne ... i tak se przebębnię swe życie 
(~autentyczny cytat , Maryla, lat 18 ,,liceum imienia Pedała Pana w Warszawie

)