Wysłany: 10:52, 28 Paź '25
Temat postu: Sztorm Petrel
Czyli „Burevestnik” - rakieta typu cruise, czyli tego samego typu co Tomahawk, tylko, że z napędem atomowym. Taki napęd daje jej nieograniczony zasięg, przy prędkości nieco poniżej 1000 km/h.
No i co Amerykanie? Chcecie się przekonać, czy faktycznie Rosjanom udało się opanować technologię napędu nuklearnego?
Ta rakieta to też pokłosie „podboju Kosmosu”, jak widać Rosjanie kontynuowali prace nad tym napędem, który przez Amerykanów został zaniechany; nie nadawał się do lotów załogowych.
a ty barni zachlałeś się na śmierć ? ale nuda, tylko ten jebany ludobójca bombardownik zasrany skurwielek kloaka sra 24/7
serio z każdym rokiem coraz bardziej nudno, no pora opuścić to miejsce nic tu po mnie
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:03, 29 Paź '25
Temat postu:
bombardowanie zakładów przemysłowych i węzłów komunikacyjnych to jeszcze nie ludobójstwo kretynko. Ludobójstwo ma pewną definicję idiotko, to jest atak na daną rasę / cały naród / od małego do starego , w celu całkowitego zniszczenia . Dlatego to co robi izrael z Palestyńczykami, skala zbrodni, spełnia tę definicję ,, a wojna z ukraińcami -NIE. Czy do ciebie coś dociera tępa pało?? To ty stoisz po stronie ludobójców idiotko.
_________________ OpenChat
bo nie chcesz ze mną jechać zobaczyć proponowałam ci wyjazd, tak byś sobie zobaczył i odkrył swoją nową orientację seksualną fetysz w ucinaniu głów żydom
( a zatem przyznajesz że izrael to diabeł )
Tylko po co kurwa. Jesteś jakimś upośledzonym dzieckiem, czy masz wrzody na mózgu? _________________ OpenChat
Wysłany: 06:37, 30 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
dla żydów takie szabes-gojki jak ty są wpisane w koszt
ona będzie umierać za Izrael z uśmiechem na dupie _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Ło kurfa, to ja już nie mam tej istoty białej, mam pewnie tylko samą istotę szarą, szok
Czasami to nawet czuje jakby mi się mózg lasował… a gdy już widzę podwójnie na drugi dzień, to już robię odwyk…
Alkoholicy są przynajmniej chudzi zazwyczaj, tyle się trąbi o otyłości alkoholizm super lek na otyłość to też źle ?
Ja mam coś z wątrobą, jelitami albo żołądkiem nawet nie wiem bo nie byłam na żadnych badaniach od 10 lat zjem byle gówno i zaraz pierdy wzdęcia przelewanie się w żołądku nawet jak to nie są warzywa ani fasola. I co? no wolałabym wypić coś i gitara wzdęć nie ma po alko super euforia schizowa i do tego chudnę. HELOOOŁ dla mnie bomba
Bez kitu chyba nawet określony chleb muszę jeść różnie reaguje na różne chleby kurwa o owsiance to mogę zapomnieć wzdęty brzuch w chuj tak się nie da żyć. Zasadniczo najbardziej mi służy dieta mięsna i serowo-nabiałowa i przetworzona żywność. Zamiast żarcia to alkohol i gitara zaoszczędzić można chyba tak zacznę. Jakoś kiedyś piłam piwko co 3 dzień to miałam normlany żołądek a teraz jakiś dramat kurwa a jadłam wtedy syf jak to nastolatkowie.
Wystarczy że zamieniłam owsiankę na przetworzone, niezdrowe płatki cornflakes które jadłam jako dziecko i już ulga a to ponoć jest syf według wszystkich a owsianka super zdrowa. I co kurwa ? No nie dla mnie, bo jebane wzdęcia non stop nie są zdrowe. W ogóle jakiś spierdolony cfel statystyczny robi te wszystkie badania z dupy co jest zdrowe a co nie, nie ufać dziadom. Podobnie każą zamienić mięso na fasolę, soczewice i groch hahaha nice try kurwa chory psychicznie odrealniony zjeb robie te badania, groch z kapustą kurwa minimalna ilość wywołuje pierdy w kosmos.
No super wielka biała bułka wrocławska kupiona z pasztetem i to od poniedziałku mój lunch w 10 zł się wreszcie zmieszczę ewentualnie z dżemem albo jak zaszaleję z gotówką to z serem i wędlinką albo masłem orzechowym. Wreszcie będę jeść jak normalny człowiek koniec pierdów kurwa jakiejś zdrowej żywności zasranej ciemnego chleba hahaha DOŚĆ TEGO SZAJSU ciemny chleb nawet nie jest dobry w smaku w większości. Błonnik 2,4 gramy na 100 gram WRESZCIE NORMALNA PORCJA BŁONNIKA a nie 6 i więcej jak w ciemnym. Koniec też oglądania filmików o żywieniu jakichś gówien pierdolonych jem to co jadłam jako nastolatka
Ja z ciemnych to lubię pumpernikiel, ale to raczej jako deser, na słodko z dżemem lub miodem. A tu u mnie na wioszy w Dino, nie zauważyłem pumpernikla, muszę poszukać, może jest
Wysłany: 19:12, 31 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
super wielka biała bułka wrocławska kupiona z pasztetem i to od poniedziałku mój lunch w 10 zł się wreszcie zmieszczę ewentualnie z dżemem albo jak zaszaleję z gotówką to z serem i wędlinką albo masłem orzechowym. Wreszcie będę jeść jak normalny człowiek
ciesz się że po śmietnikach nie chodzisz
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 19:22, 31 Paź '25
Temat postu:
kurwa , jej "lunch" .. co kórwa ? .. ej ty w anglii mieszkasz suko ???
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
ej kloaka Daniel Naroditsky zmarł ?? myślałam na początku że przeszedł na emeryturę szachową bo coś tam widziałam jakiś mały filmik w polecanych o tym, ale że zmarł to szok na co umarł wiesz zresztą zaraz sobie wygugluje
mówiłam że szachy zabijają przedwcześnie
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów