W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Trzeci sezon Maca2  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 8
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:32, 24 Paź '25   Temat postu: Trzeci sezon Maca2 Odpowiedz z cytatem

Trzeci sezon Maca2 podobnie jak pierwszy sezon. Pierwszy odcinek i ostatni, naprawdę dobre, reszta to w większości shit. Tak więc póki co drugi sezon wymiata.
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:08, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kto w XXI wieku używa jeszcze tomahawków do walki?

Amerykanie.

Ale Ukraina też by chciała.
Specjalnie dla ukropów podpowiadam, że tomahawk jest podobny w budowie do siekiery, z tym, że lepiej jest nim rzucać niż rąbać.
Więc se zbudujcie takie tomahołki ukraińskie matołki Laughing
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:45, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra jedziemy do Izraela Panocku ? poznasz izraelski wywiad wreszcie klasa sama w sobie a nie polskie bęcwały, gromadź gotówkę i jedziemy mogę tysiąc pięćset dołożyć a ty resztę Rolling Eyes
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:50, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Izrael jak najbardziej. Zawsze wolę tych co posuwają innych, niż tych co są posuwani.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:25, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

super koteczku to w te wakacje jedziemy
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:28, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie przeszkadza ci że jakaś bomba może ci spaść na łeb to oczywiście. i żydowska pogarda do każdego goja, a w szczególności do poliniaka. Ale Palestyńczycy prędzej czy później zniszczą izrael. Izrael już teraz jest kupą gówna , miał tylko turystykę - ale stracił nawet to. Mają tam odwagę się wybierać tylko takie niedojeby jak wy -ewentualnie dziennikarze dokumentujący jego zapaść, w celach archiwalnych. . Powodzenia zatem w podróży do izraela thumright Laughing .. Kupując bilet bierzcie na razie tylko w jedną stronę, nigdy nie wiadomo czy w ogóle wrócicie -więc po co przepłacać Laughing
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:38, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wtrącaj się w nie swoje sprawy
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:17, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak to nie moje, przecież zapraszałaś mnie na wycieczkę Rolling Eyes . To od tamtej chwili już moje. Mam pełne prawo mówić co sądzę o wybieraniu się w tamte rejony. Ale spoko, lećcie zwiedzać ruiny i syf , droga wolna . Chyba lubicie wąchać żydowski smród, panockowi to bardzo imponuje Rolling Eyes .... Oczywiście za plecami taki żyd skroi go i policzy za wszystko potrójnie Smile ,,, Ale dla panocka to nie pierwszyzna , on kocha być dymany przez obrzezanego chuia --i się tego nie wstydzi Surprised . .... W sumie tylko palestyńczycy są tam warci poznania Think ... To jedyni mieszkańcy tamtych ziem których historie nadają się na biografie Idea
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:37, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zastanawiam się czy istnieje jakaś sprawiedliwość , w ogóle -bo na tym świecie to wiadomo że Rolling Eyes .. Ale po śmierci, jak to mówią, jeżeli istnieje jakaś dusza czy musi płacić za swoje grzechy? Think .Bardzo mnie to nurtuje. .. A ty cweloza jak sądzisz? Czy istnieje sprawiedliwość wykraczająca poza życie doczesne ? ...Jeżeli tak , to żydzi będą musieli srogo pokutować za swoje bestialstwo. Tylko mi nie mów że ten świat to jest właśnie pokuta, bo to się kupy nie trzyma skoro można tu jeszcze bardziej cwelić niewinnych -tak jak to robią żydzi. Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach