W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Dobro myśl  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 45
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 01:07, 19 Paź '25   Temat postu: Dobro myśl Odpowiedz z cytatem

i zobacz efety swe.....
Powrót do góry
czekan ja
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 01:37, 19 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak masz rację,nie pomyliłeś śię

ITYJESTEŚBOGIEM
jeszcze chce wam rozjebuszać co najlepszea duch pociska z bliska ,kurwa wróć ,iska?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:58, 19 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pycha przez ciebie przemawia bracie, nie jesteś żadnym bogiem, to kolejna zapadnia ...Bóg - to wytwór chorego umysłu , przestań uganiać się się za zwidami. Folgujesz sobie bracie. To nie niewinna zabawa słowem. Umierasz i tego nie odwrócisz. ....więc jakim ty bogiem jesteś i czego? Niemocy swojej bogiem jesteś. Nie zadecydowałeś że się urodzisz , i nie zadecydowałeś że umrzesz. Niewolnikiem jesteś od początku do końca. Ślepym i bezbronnym.
Nie oszukuj się! -przynajmniej w tym bądź silny. Bo tylko w tym możesz.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:20, 19 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak to możliwe, że w ciągu zaledwie dwudziestu lat przeciętny maturzysta osiągnął poziom niższy od ucznia piątej klasy sprzed dwóch dekad?

ej stary zgredzie miałeś sprawdzić czy w liceum w 4 klasie uczą się całek nie pamiętasz ??
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:33, 19 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dawnych podręcznikach każdy temat był rozwijany krok po kroku, z dowodami, przykładami i kontekstem. Dziś podręczniki wyglądają pięknie duże ilustracje, ramki, infografiki ale coraz częściej przypominają prezentacje, a nie źródła prawdziwej wiedzy. Już w klasie pierwszej i drugiej pojawiają się równania z (x), a w piątej (!) można było znaleźć ćwiczenia z wektorów na płaszczyźnie, w przestrzeni trójwymiarowej, elementy statystyki, rachunku prawdopodobieństwa czy nierówności z wartością bezwzględną.

Poza tym dzisiaj losowy cfel ze smartfonem może kliknąć na zadanko i chatGPT mu je rozwiąże nie musi nic umieć, uczenie dzisiejszych bachorów to udręka bo mają totalnie wyjebane i poza tym mają nabyty autyzm. Przyjdziesz raz do cfela takiego i on ma taką totalną wyjebkę że musisz coś powiedzieć super o domu np. że fajny kot żeby chciał się jeszcze spotkać, nie ściemniam. Ile miałam takich spotkanek że przyszłam wszystko w porządku wyjaśniłam dziecku a bachor czy matko-ojciec i tak mają wyjebane trzeba teraz obowiązkowo tym narcystycznym kurwom prawić komplementy, zwyczajne przyjście i wytłumaczenie to za mało musisz jednocześnie też być nianią autystycznego bachora. I nie daj boże powiesz rodzicowi prawdę o dziecku że jest totalnie niedojebane i potrzebuje więcej zajęć. Dwa razy w tygodniu to już za drogo kurwa poza tym dziecko będzie przemęczone tylko raz w tygodniu i tylko żeby zaliczyło
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:46, 19 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dlatego faceci generalnie mają lepsze zawody przyjdzie taki hydraulik naprawi i gitara ma zapłacone za to co zrobił - naprawił. Ja mam kurwa płacone za wytłumaczenie i jednocześnie bycie nianią upośledzonego bachora Dlatego kobiety są bardziej manipulacyjne niż faceci muszą się uczyć jebanego prawienia komplementów, fejkowych więzi społecznych bo rozumiesz przyjdzie kobieta wytłumaczy dziecku, ale nie ma osobowości niani jakiegoś takiego fejkowego psychopatycznego ciepła w sobie no to kurwa dramat. Przyszła i wytłumaczyła no LOL nice try, powinna odbyć jeszcze półgodziną rozmowę na dowolny temat i pochwalić wszystko w domu i dać komplementa mamusi jakie ma mądre dziecko.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach