W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Może centralne  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 87
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:55, 13 Paź '25   Temat postu: Może centralne Odpowiedz z cytatem

Naprawdę nazywać Ocean Indyjski tak jak teraz to tak jakby ktoś napluł do rzeki i mówił że cała jego, bez przesady nie ma żadnego innego Oceanu który jest przypisywany do jednej grupy państwowej a poza tym Chińczycy to pierwsi przebyli.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:44, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś mi mówi że to moja stara albo stara mojej starej albo stara mojej starej starej .... to zrobiła
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:13, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a z tym typem chcielibyście pracować ?

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:27, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no nie wiem coś dziwnego jest w tym kolesiu nie umiem sprecyzować ale taki dziwny
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:40, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie może jakaś spoko księgowa wziąć mnie pod swoje skrzydło ? dlaczego zawsze dziwni ludzie mnie chcą co ja takiego niby kurwa zrobiłam i to facet księgowy kurwa ja jebie, jak zawód w 90% przez kobiety zdominowany i to pierwszy powód dlaczego to wybrałam to musi jakiś facet być rzecz jasna ja mam zawsze w chuj szczęście kurwa przegrałam życie zanim się urodziłam nawet. Kurwa wszystko nie tak jak chce to jakiś absurd kurwa fatum. Rozumiecie to fatum, przekleństwo jestem przeklętym człowiekiem jakaś kurwa na mnie rzuciła klątwę nie ma innej możliwości już drugi raz jakiś facet księgowy do mnie dzwoni kurwa....to jest nawet statystycznie niemożliwe w tak krótkim okresie czasu co się dzieje do kurwy nędzy ja nie dam rady tak dłużej żyć. Nie mogę nic zrobić wszystko jest przeciwne niż powinno. Moja rzeczywistość jest odwrócona, statystycznie niemożliwa celowa karykatura jakaś kurwa jest nade mną niewidzialna i się znęca.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:48, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

życie to jakiś pierdolony koszmar ja nie dam rady jestem twarda ale do czasu kurwa... tak się nie da żyć kiedy wszystko jest przeciwne.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:27, 15 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie jest nawet już śmieszne ja mam jakiś wyrok za coś czego nie zrobiłam, no wyobraźcie sobie że macie całe życie kłody pod nogi rzucane i wasza rzeczywistość to jakieś chore marzenia psychopatyczno-sadystycznego cwela. Rozumiecie spotykają was całe życie statystyczne gówna rzędu 0,01%-0,1% akurat was kurwa inni ludzie jakoś to mają bardziej normalnie wszystko ale dla was wszystko jest odwrócone do góry nogami.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:31, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

informuje że wcale nie jest lepiej relacje na żywo będą niemal codziennie w końcu przecież coś normalnego musi się trafić co nie... ja nie wymagam dużo ale żeby pytać czy się lubi zwierzęta ?? no jaką to chorą psychicznie kurwą trzeba być co ma księgowość do zwierząt stare szmaty uwielbiają traktować młodszych od siebie jak niedorozwiniętych. Ja tam na korepetycjach nikogo nie traktuje jakby miał niedorozwój umysłowy mimo że większość ma, a pizda dzwoni do mnie tylko dlatego że wyglądam młodo na zdjęciu pyta możemy przejść na ty po imieniu do mnie mówi a ja kurwy nie znam przecież tak powoli gada jak do dziecka kurwa i pytanka za co lubię księgowość i czy lubię zwierzęta
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:56, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i co odpowiedziałaś? Może trzeba było powiedzieć "nie twoja sprawa" .. to był test na dochowanie poufności.. Jeżeli odpowiedziałaś tak lub nie - oblałaś
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:56, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty masz coś nie halo z mózgiem chemicloo ciebie interesują jakieś pierdolone ploteczki o politykach celebrytach na głównym stale wrzucasz jakieś ploty kto co o kim mówi. Czy kto inny wrzuca tyle gówno-plotek o ludziach co ty ??? no reszta wrzuci jakiś artykuł jakiś podcast ale nie ploty, mentalnie jesteś starą babą diluj z tym. Mnie to nawet plotki celebrytów w ogóle gówno obchodzą już bardziej typowi codzienni ludzie na ulicy albo potencjalni pracodawcy, ale żeby się jarać polityczni ploteczkami trzeba mieć coś z głową Confused
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:00, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobrze, dobrze - wszyscy się jarają ..tylko niektórzy udają że nie Smile ...A czymże jest polityka jeśli nie jednym wielkim kłębowiskiem plotek? .. Plotki, moja droga, to esencja polityki! Idea .. Zrozumiesz tę prawdę - a zrozumiesz politykę Surprised

A skoro jednak ludzie o tym mówią , w takim poważnym politycznym programie, poważni komentatorzy się tym zajmują .... - to może z twoją percepcją jest coś nie halo? .. HELOU!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:07, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faceci bardziej plotkują niż kobiety potwierdzone info, atencjusze zasrani ploteczkami żyją.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:11, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ty niby czym żyjesz ? Podcastami o broni jądrowej?????? .. Tajemnicami historii? ? ... fajnymi filmami?...i opowiadaniami? Filozofią ezoteryczną .. ? ...Najnowszymi trendami w biznesie? Eh? ... WIĘC Nie pierdol mi tu, PUSTAKU, że jesteś ciekawa świata ! .. Przecież ty tylko srać w pierdolni potrafisz i w dodatku MONOTEMATYCZNIE. .. Diluj
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach