hehehe ale zjebany koleś a jak chce mnie sprawdzić niech zadanie jakieś z matmy licealne mi wrzuci a nie nagle całki jak ja mówię zjebowi że uczę bachory w liceum czy podstawówce
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:02, 30 Wrz '25
Temat postu:
no idiotka nawet nie kuma że w liceum całki to podstawa .. uhmm już widzę jak ty kogokolwiek uczysz proste zadanie jej dałem z liceum
Teraz to już potwierdzone info że wszystko sobie wymyślasz , mitomanka posrana. Samozaoranie.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 22:32, 30 Wrz '25
Temat postu:
no i się wysrałaś po całości.
Cytat:
w programie rozszerzonym nie ma całek jest tylko do pochodnej.
aha, a w takim razie w podstawowym jest tylko do tabliczki mnożenia tak? _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
No w podstawowym nie ma pochodnych ani całek ogarnij się leszczu popytaj może najpierw kogoś bo się kompromitujesz jak chcesz coś powiedzieć to zbadaj wcześniej temat
Wysłany: 22:53, 30 Wrz '25
Temat postu:
a kto mówi o podstawowym teraz , no chyba tylko ty _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Księgowość to też upadek społeczeństwo to jest odrażające nie wiem czemu w to brnę, jedna stawka podatku vat 0% tylko jedna kurwa ponad 30 minutowy filmik o tym chore gówno. No ale to chyba jedyny zawód dla introwertyków, są kobiety, dużo miejsc pracy, zawsze jest robota cały rok i nie jest aż tak tragicznie niskopłatny także spełnia moje warunki niestety sam w sobie odrażający muszę cukiereczki z kofeiną sięgnąć.
Trzeba na kosmetyki się przenieść babki to kupią każde gówno żeby być piękniejszą będę sprowadzać towar z UE albo skądś spoza Polski i może jeszcze zwrot VATu dostanę jak będę mieć firmę muszę to zbadać.
i jeszcze jakich słów używają kuźwa nowomowa podatkowo-księgowa kurwa zbycie przykładowo, no to musiałam sprawdzić jakie ma znaczenia. A zbycie to po prostu sprzedaż a nie można kurwa normalnie powiedzieć sprzedaż. Albo "państwo trzecie" kurwa...
Państwo trzecie to kraj niebędący członkiem określonej organizacji lub grupy państw, np. Unii Europejskiej (UE)
Eksport to według nich wywóz z danego kraju do kraju trzeciego spoza Unii Europejskiej, a jak np. z Polski do Niemiec to już Wewnątrzwspólnotowa dostawa towarów nie żaden eksport. Ja takie gówna musze wiedzieć jak w przyszłości bym chciała zdawać egzamin na doradcę podatkowego, ale to w chuj trudne masę gówien do zapamiętania i niski zdawalnośc i jeszcze płacić trzeba. No także widzicie jak jest.
Wysłany: 15:33, 02 Paź '25
Temat postu:
"Zbycie", to znaczy - cokolwiek [jak tam wyjdzie] !!!?
Znasz taki cygański język "oświecim" ? Ja znam dobrze, bo u nas w Łodzi, to 1/3 to Żydzi, 1/3 to Niemce i 1/3 to Polacy [jacy tacy] - raczej z Kropiwnickim !!!
Język "oświecim", pochodzi od starej nomenklatury Stalina z Krajem Rad !!! Ja wiem, że rad się trochę źle kojarzy, ale republiki rosyjskie inne nie będą !!!
1. Armeńska
2. Azerbejdżańska - ciągła wojna
3. Białoruska
4. Estońska
5. Gruzińska - Kaczynski Lesiu zginąl, bo prezydentem się ogłosił
6. Kazachska - ma nową stolicę na miarę wszystkich kopalń złota !!!
7. Kirgiska
8. Litewska
9. Łotewska - najwyższy pieniądz na świecie !!!
10. Mołdawska - tam nie uczą się przekleństw !!!
11. Rosyjska FSRR - dzisiaj z Putinem
12. Tadżycka
13. Turkmeńska - teraz się przydaje, bo Turcja ma stać się przyjacielem Rosji - żeby ją napaść, [ może jednak o żarcie chodzi, bo Ukrainy nie ma ?]
14. Ukraińska - jeszcze kawałek - tak zostanie !
15. Uzbecka - ciągła wojna
16. Polska nie zagranica - Jałta !!! Wyrazili na nią zgodę Churchill, Rusveld i Stalin oraz wszystkie Zakony Świata !!!
Wysłany: 15:00, 09 Paź '25
Temat postu:
wystarczy założyć konto na youtube i emanować radością , pieprzyć o przejściu do gęstości 5D , jak ten stary pierdziel i hania kazahari - albo przeciwnie : narzekać, pierdolić coś o "najgorszych czasach w historii" , to bez znaczenia jaki styl wybierzesz - i poklask murowany
TEN GOŚCIU MA 209 TYSIĘCY SUBSKRYBENTÓW I NIEŹLE ZARABIA NA SWOICH FILMIKACH, a w ogóle się nie narobi, coś tam nagra przez pół godzinki raz dziennie _________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Za to ten, to jak Kloaka. Niech on też sobie założy taki kanał i niech pierdoli różne swoje mądrości. Przecież na każdy temat ma swoje zdanie, a nie tylko zazdrości…
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów