W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Pyszczucha jest z Chomiczówki  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 129
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:01, 10 Paź '25   Temat postu: Pyszczucha jest z Chomiczówki Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 01:06, 12 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wy wiecie że taka księgowa to do emerytury se siedzi no kto inny w dzisiejszych czasach ma pracę w jednym zawodzie do emerytury ?? widziałam nawet ogłoszenie, że szukają seniorki do księgowości szok, a wejdźcie se przykładowo do Empiku wszystko zawalone studentami wejdziecie za kulisy to też 20, 30 latkowie max 40 lat może jakiś mini kierownik 47 to maksimum tylko księgowi są starsi a szeregowi typowi pracownicy jak mówię 20-30 max a kierownik 40 lat
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:53, 12 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wymóg wyższych studiów jest wszędzie żeby znać wiek kandydata, wiadomo kiedy skończył studia to będzie wiadomo ile ma mniej więcej lat. Zwłaszcza do pracy z klientem czy prac technologicznych obsadza się młodych ludzi. Starsi to mogą łaskawie siedzieć w administracji i księgowości żeby nikt nie patrzył na ich stare powyżej 40 lat ryje. Starość odstrasza to mogą łaskawie za biurkiem siedzieć i to nawet do emerytury ale nie kuźwa kontakty z klientem w firmie lol nice try
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:52, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciągle pierdoli o ludziach i narzeka na ludzi... Ty też byś tak mogła, albo o czymkolwiek , te swoje gówna z księgowości , byś narzekała i się dziwiła wiecznie jak to jest możliwe i byś zarabiała kupę kasy wiesz a tutaj to nic z tego nie masz? Rolling Eyes . Na youtube byś tylko zamieszczała swoje pierdolamento i jeszcze miała z tego kasę Idea
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:22, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki w sumie dobry pomysł spierdalam i idę na jutuba no ale nie wiem czy teraz już tak łatwo zarobić bazę fanów buduje się latami Rolling Eyes
Poza tym na jutubie z badań wynika że większość oglądających to faceci nie zyskam sobie dużo fanów gadając przykładowo o zaburzonych męskich płodach moim ulubionym temacie Rolling Eyes jeszcze mnie kurwa zbanują za to, cały świat jest stworzony pod mężczyzn kurwa jedynym ratunkiem jest nie płodzić więcej mężczyzn niech wyginą to może coś się zmieni. Ja swój zaszczytny cel już wykonałam żadnych bachorów zwłaszcza męskich teraz czas na resztę kobiet, ale są zbyt słabe mało która ma odwagę wybiera najprostszy model bierze se faceta i płodzi dziecko a potem najwyżej rozwód i ewentualnie nowy facet bo jak to tak żyć bez faceta Rolling Eyes Nawet swoje narzekanie musiałabym podpasować do mężczyzn ja pierdole co za świat.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:28, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poza tym to też do określonego wieku stary jutuber już za dużo nie zarobi zwłaszcza jakiś random w necie młodzi oglądają młodych. Czarni oglądają czarnych itd. Nawet masz pod filmem

"As a 25 yr old black man currently going thru ish in life mainly with backstabbing family but fake friends and associates."

także tego czarnego oglądają pewnie co najmniej w 50% inni czarni w podobnym wieku.
Ja mogę tylko o kosmetykach popierdolić i ubraniach kurwa żeby mieć dużo subskrypcji, bo w Polsce żaden prawdziwy feminizm i narzekanie na naturę mężczyzn i zjebanie testosteronowe nie jest dozwolone ani nawet minimalnie popularne.
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:57, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale chyba całą japkę musiała byś pokazać. No chyba, że w kominiarce byś występowała Laughing
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:40, 13 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy pomocy sztucznej inteligencji może zastąpić swoją starą krzywą mordę na jakiś młody avatar. W czym problem? Niby taka programistka a brak jakiegokolwiek pojęcia ??? Po prostu nie ma kurwa żadnej wymówki już !!!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:55, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a np. tej pani źle z oczu patrzy wygląda na psycho-sucz więc nawet na rozmowem kwolifikacyjnom nie poszłam zresztą to nie była nawet robota w księgowości, bo tam w księgowości w większości fajne introwertyczne mało sukowate babeczki będą. A nie takie coś jak poniżej. Dzięki temu się wyspałam super. Ja takie sucze po mordzie poznaje i omijam, no niby nie ocenia się po twarzy itd. no ale serio już wiem kto to będzie

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:00, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejne jakieś jebane korpo z 500 pracownikami gdzie psycho-sucze i psycho-fjuty rządzą to na chuj miałam iść zwłaszcza że pewnie jakiś zjeb z hr-u będzie razem z kierownikiem, jak mam gadać tylko z kierownikiem/kierowniczką żadnych kurew z dział hr Dosłownie spojrzałam na jape tej pani i już wiem jakie gówno mnie czeka, nie serdecznie podziękuję. Zresztą to był zalew obowiązków kurwa jakiś rak nawet z ogłoszenia.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:08, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta firma i tak była ponoć niewypłacalna z czego czytam na gowork
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:11, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na bank przeciwieństwo mojej osobowości, ekstrawertyczka emocjonalna komunikacja z nią byłaby zjebana.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:21, 14 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeszcze nigdy nie widziałam jakiejś mega-psychosuczy z japy w księgowości a i w innych działach i zawodach nagminnie kurwa

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:40, 16 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

proszę bardzo kto to pamięta Rolling Eyes

marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:01, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tworzymy zespół księgowych - ludzi, którzy potrafią słuchać, nie boją się pytać, wolą dwa razy sprawdzić i zawsze szukają najlepszego rozwiązania.

Księgowość jest naszą pasją.

Lubimy to co robimy, a to się czuje.

----
przecwelone czubki jawnie kłamią że księgowość najbardziej odrażający zawód świata zaraz po pielęgniarstwie jest ich pasją, jak czytam opisy zadań jakie miałabym robić w robocie to wygląda na odrażająco nudne i otępiające
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:05, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

psychocwele z księgowości dzwonią pytać się dlaczego lubię księgowość i czy lubię zwierzęta Shocked nawet nie żartuje, nienawidzę już tego zawodu a nie pracowałam nawet jednego dnia. Rzekomo w księgowości miało być mało zjebów a nie otępiałe kurwy i męskie i żeńskie
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:08, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przynajmniej w takim programowaniu tez chore psychocwele zaburzone męskie płody ale robota choć czasem ciekawa nie odpycha na maksa, ale dam szansę księgowości kurwa może po prostu źle trafiam LOL ja do marca poszukam roboty księgowej i zdam relacje całościowo. Uważajcie na firmy rodzinne z "luźną" atmosferą gdzie pytają o zwierzęta tam pracują chorzy psychicznie odrealnieni ludzie.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:12, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

programowanie faktycznie lubiłam, lubiłam się tego uczyć no ale co kurwa i tak wywalają ludzi po 45 roku życia z większości firm bo są za starzy jedynie w księgowości można długo siedzieć i sobie gnić, a nie kurwa gdzieś tam mnie zatrudnią jakimś cudem z 22 letnimi chłopcami w robocie będę siedzieć zero kurwa dziewczyn wysłuchiwać ich pierdolenia a koniec końców wyjebią mnie jak przekroczę określony wiek i wszystko od nowa Shocked to na chuj z miejsca idę do zawodu dla starych ludzi
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:58, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witaj w świecie starych ludzi.. Twój ryj ci nie pomoże. To już tutaj Surprised
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:37, 17 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam wkleić twój ryj po raz 56 ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:39, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no wklej .. ciekawe co tym udowodnisz Rolling Eyes ...swoją schizofrenię po raz 56 ?? .....i to na pewno nie zmieni twojej kategorii wiekowej. Handluj.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach