W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka od 2023 roku  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 167
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:30, 25 Wrz '25   Temat postu: Kloaka od 2023 roku Odpowiedz z cytatem

nie gra w żadnych turniejach szachowych !!

https://ratings.fide.com/profile/1147706/calculations

plastikowy medal sobie raz wygrał i 100 zł i skończył, no cóż widać to nie była jego pasja... a pierdolił tyle o pasji. WIDAĆ NIE
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:33, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kloaka nie ma żadnej pasji !!!
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:37, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam cały czas te pierdolone 50 zł od kloaki za wygraną w crazyhouse teraz spadło do 44 zł i co mam z tym gównem zrobić ? zjeść ? na giełdę się nawet nie opłaca za dużo zachodu by marne 44 zł wypłacać, a musze im pewnie skan dowodu zrobić jakieś inne formalności. Zwrócę ci to 44 zł jak pokażesz dodatkową fotkę okej
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:44, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No proszę jednak kloaka się mnie słucha mówiłam latami, że szachy to gówno to przestał grać... no ale po co udawałeś że to twoja pasja hmmm ? moją pasją jest sranie na tym forum i nic mnie nie zniechęca. Nikt tu w zasadzie nie piszę gadam sama ze sobą, ale to moja pasja i nikt mi jej kurwa nie odbierze ! hehe a ten jak szybko się poddał przez marylkę....
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:03, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to moja pasja
LOOL To nie żadna pasja, tylko obsesja kompulsywna , zrozum to.
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:02, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Nikt tu w zasadzie nie piszę gadam sama ze sobą, ..

Ale wszyscy cię czytamy, to co piszesz. Myśle, że masz grono ok. 7 takich wielbicieli… ale tylko dla jednego jesteś Pyszczkiem Smile
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:01, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba kończę z książeczkami kurwa nieopłacalne zajęcie ile to zachodu i szukania by jakieś maleńkie gówienko sprzedać i jeszcze łazić po kiermaszach w towarzystwie starych dziadów bo tylko tacy najwyraźniej zajmują się książkami.... Sprzedają się bardzo dobrze tylko w październiku i listopadzie czasami jeszcze styczeń i luty ale to już gorzej. Także tylko 2 miesiące dobre a żyć trzeba przez 12 miesięcy. Także nie ma co rzucam to gówno do grudnia pociągnę a potem i tak mnie zablokują i koniec. Już korepetycje znacznie lepsze wiadomo ile zarobisz przynajmniej. Teraz zajmuje się księgowością, książeczki wystawiłam i koniec nie mam zamiaru po 5 godzin na tym spędzać wystawię 50 a sprzedadzą się dwie kurde.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:06, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ile trzeba się naszukać żeby zasrane 80 zł zarobić na książce Shocked to jest szok że w ogóle tym chujstwem się zajmuje, totalnie nieopłacalne zajęcie do tego zmienił się typ w antykwariacie który się niestety zna i sam wystawia na allegro nic nie można już tanio u niego kupić, nie ma gdzie kupować towaru, jedno miejsce mi zostało i jakieś kiermasze i biblioteki. Nędza. To tylko z pasji... nie ma nic piękniejszego niż znaleźć na kiermaszu super niedostępną książeczkę no ale to jako dodatkowe zajęcie nie główny dochód bo to tylko do biedy może doprowadzić. Wystawiłam 110 książek w ciągu 3 dni, sprzedałam w tym czasie 6 kurwa.... tak to wygląda
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:11, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I jeszcze zapamiętuj tytuły okładki spośród milionów książek a tu jakiś tytuł się wznowi i nędza. To jest tak spierdolone że na poziomie szachów mniej więcej ale czasem jakiś grosz wpadnie.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:26, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlatego z każdym dniem coraz bardziej podoba mi się nudna, przewidywalna księgowość. Stałe zarobki, wiadomo co się robi. Dla mnie bomba wreszcie coś przewidywalnego. Ile jest zawodów które zależą od pory roku a księgowość cały rok ludzie musza płacić podatki, żadnych dziwnych projektów sezonowych z dziwolągami. Poprawianie stronki internetowej bo coś klientowi się nie podoba, pierdolić to. Księgowość stały fach do emerytury, teoretycznie to śmierć za życia zero kreatywności, pasji, ale kto powiedział ze życie musi być pasją. Może życie jest okresem przejściowym przeczekania aż do śmierci.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:37, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po co ty to wszystko piszesz. Rolling Eyes

Cytat:
nikt mi jej kurwa nie odbierze !
To cię niszczy.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:51, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Książeczka pod tytułem Jak kraść vat za 999 zł idzie a ja nigdy jej nie widziałam

https://allegro.pl/oferta/jak-krasc-vat-binkowski-bdb-17897891119
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:58, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś ukradłam uczniowi niedostępną książkę chyba się nie zorientował bo dalej mnie zapraszali Rolling Eyes
No kradzież z czyichś domów najlepsza ale za duze ryzyko raz mi się udało, ale chyba nie będę więcej próbować
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:00, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chore
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:12, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ty co żadnej ciekawej książeczki od roku nie podłapałeś nie widzę nic nowego na twoim koncie. Weź w ogóle zamknij to konto nikt u ciebie nic nie kupuje.Mówiłam obniż cenę golarki to kupię, ale wolisz jej nigdy nie sprzedać, w ogóle na to allegrolokalnie chyba nikt nie wchodzi to jakieś gówno jest co nie.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:29, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ktoś powinien ci strzelić z liścia, czasami działa.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:35, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten kto nigdy nic nie ukradł albo chociaż nie jadł za darmo w restauracji ten nie miał żadnej zabawy w życiu. No co za zdziwienie ty nigdy nie miałeś żadnej zabawy w życiu Confused może jakbyś zjadł za darmo z Ukrainką i byście uciekali romantycznie z restauracji ze śmiechem to zgodziła by się na ślub
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:39, 25 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przed sobą masz taką klawiaturkę,,, po prostu jej nie dotykaj... oddychaj głęboko.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:36, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jest zajebista nutka

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:50, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aż sobie zerknęłam na resztę jego piosenek a to nieczęsto mi się zdradza super nutki znacznie lepsze niż depresyjne gówno które teraz leci albo disco świetny głos koleś powinien być drugim depeche modem a nikt o nim nie słyszał

Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:48, 04 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a wiesz co to są czarne dziury?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:11, 04 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koleżanki w ZUS truły współpracownicę

a do czego mi się czarne dziury przydadzą ?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:26, 04 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ciężko zaburzone żeńskie płody, w księgowości też takie psychopatki będą ??
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:29, 04 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wy się dziwicie że do roboty z ludźmi nie chce iść.... no kurwa robota z facetami gówno, robota z kobitami gówno pojebus żeński/męski się trafi albo co gorsza więcej niż jeden i przejebane.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:49, 04 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
a do czego mi się czarne dziury przydadzą ?
Są bardzo ważne we galaktyce, to dzięki nim wszystko się kręci w kupie, gdyby nie czarna dziura w centrum drogi mlecznej nasz układ słoneczny już dawno rozpierdoliłby się na cztery wiatry Rolling Eyes
- a raczej w ogóle nawet by nigdy nie powstał..... Rolling Eyes

A WIESZ CZYM SIĘ RÓŻNI GWIAZDA NEUTRONOWA OD BIAŁEGO KARŁA?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach