|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
BarniZnarni Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 10:54, 01 Paź '25
Temat postu: Czy Eter się pokala? |
|
|
|
Pamietam jak w kwietniu oglądałem rozmowę Etera u Drwala. Powiedział, że jeśli do października nie wydarzy się to o czym mówi, to publicznie odszczeka swoje przepowiednie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 13:48, 01 Paź '25
Temat postu: |
|
|
|
Likwidować wszystkie bazy i nielegalną broń !!!!!!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 14:37, 01 Paź '25
Temat postu: Re: Czy Eter się pokala? |
|
|
| BarniZnarni napisał: | | Pamietam jak w kwietniu oglądałem rozmowę Etera u Drwala. Powiedział, że jeśli do października nie wydarzy się to o czym mówi, to publicznie odszczeka swoje przepowiednie. |
Ty nie odszczekałeś świrze (a masz więcej za uszami), to nie oczekuj że Eter będzie gorszy.
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 17:24, 01 Paź '25
|
|
|
a mało to bzdur na forum rozsiewałeś?
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 17:46, 01 Paź '25
|
|
|
Bzdury to pisałem tylko w Pierdolni, i tylko czasami gdy się zgrywałem, poza tym pisałem tylko Prawdę. Przekazywałem informacje niejawne, których dowiedziałem się od ludzi z cienia, za które zapłaciłem w pewien sposób.
A moje odejście z miejsca, w którym się obecnie znajduje będzie szeroko komentowane nie tylko na tym forum, ale także w głównym ścieku. To będzie z kolei moje zadośćuczynienie, które sobie sam wypłacę, za te wszystkie stracone lata, za upodlanie mojej osoby, za ingerencje w moje relacje rodzinne przez bandę pseudopaństwowców, pierdolonych bęcwałów.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
|
Wysłany: 20:32, 01 Paź '25
|
|
|
Po co to z obcymi się zadawać ?????
Miałeś chamie złoty róg - ostał ci się jeno wróg !!! Teraz uważaj, żeby nie zostać w grze "owieczka i wilki", bo tego nikt nie wygra !!!
Likwidować wszystkie bazy i nielegalną broń !!!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 22:23, 01 Paź '25
|
|
|
Panocek ty jesteś jakimś rolnikiem co nie rozliczasz sie na ryczałcie ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:28, 01 Paź '25
|
|
|
Rolnicy nie płacą podatku dochodowego
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 00:04, 02 Paź '25
|
|
| BarniZnarni napisał: | | Bzdury to pisałem tylko w Pierdolni, i tylko czasami gdy się zgrywałem, poza tym pisałem tylko Prawdę. |
Oczywiście masz prawo do takiej auto-opinii, jako autor i jest to zrozumiałe, ale jaki koń jest każdy widzi.
| Cytat: | | A moje odejście z miejsca, w którym się obecnie znajduje będzie szeroko komentowane nie tylko na tym forum, |
Jeżeli to troling to bardzo fajny
| Cytat: | | ale także w głównym ścieku. |
No tu już ładnie popłynąłłeś..chłopie  , robisz mi dzień....
nikt praktycznie nie zauważył twoich wypocin, a twojego "odejścia" - to już w szczególności helou, ziemia do księżyca.
| Cytat: | | Przekazywałem informacje niejawne, których dowiedziałem się od ludzi z cienia, za które zapłaciłem w pewien sposób. |  Chyba od żula spod biedronki  -a zapłaciłeś paczką fajek. .. Marny deal. .. Schizofreniczna samoocena godna pacjenta z tworek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
|
Wysłany: 08:38, 02 Paź '25
|
|
|
Schizofrenia - powinno się pisać osobno ! - schizo frenia, znaczy skrzywiony obraz, a właściwie rama. Zna ktoś łacinę ?
Rosyjska psychuszka określa to, jako - nie pasuje w ramach ! Tak określani w Rosji byli i są ludzie inteligentni !!!
Pytam - Polacy, co Wy wyprawiacie !!!!!????
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 09:56, 02 Paź '25
|
|
| marylka napisał: | | Panocek ty jesteś jakimś rolnikiem co nie rozliczasz sie na ryczałcie ? |
Hehe, ja nie istnieje dla US od 2016 roku, jak też dla wielu innych urzędów.
A ty Kloaka będziesz gały przecierał ze zdziwienia jak w głównym ścieku zaczną o mnie trąbić. Hehe
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 10:12, 02 Paź '25
|
|
| BarniZnarni napisał: |
Hehe, ja nie istnieje dla US od 2016 roku, jak też dla wielu innych urzędów.
|
To nawet ma swoją nazwę głuptaku - bezrobocie  -i gołodupstwo.
| Cytat: | | A ty Kloaka będziesz gały przecierał ze zdziwienia jak w głównym ścieku zaczną o mnie trąbić. |
O ile zamierzasz oddać stolca na leżąco gdzieś na środku placu miejskiego  - ...ale nie licz na wielki rozgłos i sławę
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 10:41, 02 Paź '25
|
|
goodwhy przed swoją paranoją też pierdolił, że czytają go na p2 i też chciał być sławny
Niestety często introwertyczne osobowości są skłonne do mocnej paranoi i schizów, ekstrawertycy z kolei narcyzm, socjopatia.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:25, 02 Paź '25
|
|
|
Brodaty grubas z youtube, który zaprasza co jakiś czas Jackowskiego, też ma dobre urojenia. Może jeszcze puszczą kometę, któa rozpuści wirusa, trutkę i zrzucą winę na kosmos. Rusek zakończył covida. Kometa zakończy ludzkie konflikty. A jak nie kometa to atak ufoludków z wirusami i trutkami.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:43, 02 Paź '25
|
|
Panocek a dlaczego mają o tobie mówić i to w TV  ? dlaczego faceci chcą być sławni i żeby o nim mówili ? ja mam totalnie wyjebane na to, atencjusze zasrani
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
|
Wysłany: 15:54, 02 Paź '25
|
|
|
Sława, pieniądze i..... kutas !!!
Jakich kiedy mieliśmy sławnych Niemców ? Otóż Niemcy WSZYSCY są sławni !!!! Od bitwy pod Grunwaldem począwszy !!!
Mieliśmy jednego Łukaszewicza z lampą naftową, a Niemcy nawet tego nie mieli z dawnych lat !!! Nie wiem, czy to przez Nobla zmiana nazwiska ?????
Jak człowiek staje się sławny, to zaraz wymagają jakiegoś wybiegu i się zatraca, bo nie ma czasu na to co robi normalnie !!! Ilu tak popłynęlo !!!???
Nikt nie jest zabawką i nie chce nią być ! UWAŻAJ !
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 16:04, 02 Paź '25
|
|
| Cytat: | | Panocek a dlaczego mają o tobie mówić i to w TV |
Jak to dlaczego, nie czytałaś? Upublicznił niezwykle wiekopomne historie, i to na tym wiekopomnym forum, które jest znane 0,0001% populacji  .. Wcale nie chodzi o to że on chce być sławny, po prostu przekazywał informacje niejawne, i chui z tym że wszystkim to umknęłło, i nikt tego nie zauważył, po prostu nie ogarniamy całokształtu zawiłości i wielkiej wagi tych tajnych/poufnych informacji , są tak tajne że nawet trudno je wskazać po ich ujawnieniu  .... ale kiedy to w końcu "wybuchnie", to będzie wielka draka  czego nie rozumiesz?? ...Czas tyka, reakcja już zachodzi, świadomość się budzi... czujesz jak budzi się w tobie świadomość o tych wydarzeniach?? .. No, i nie jesteś sama, do wielu teraz to zaczyna docierać  ...czekaj co się zaraz będzie działo jak się do reszty pokapujemy o co chodzi  ...to się kurwa ze zdziwienia nie pozbieramy. To będzie dzień!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:24, 02 Paź '25
|
|
|
Pograłabym se w szachy
kurwa jebana ta księgowość to musi być ostro odrażający zawód dlatego chyba baby w tym siedzą ? To jest niemożliwe żeby ktoś normalny takie gówno tolerował, Ja tylko żeby zdobyć doświadczenie i ogarniać co i jak jak będę mieć swoją firmę i potem wejść do wewnętrznej księgowości dużej firmy bo tam to luzik nawet można powiedzieć średnio interesujące tak 5 na 10 czasami nawet 7 na 10 w to się jako tako wkręciłam, ale sraka w biurach rachunkowych użeranie się z vatem i podatkami to rakowa jest a zarobki chujowe.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:29, 02 Paź '25
|
|
|
No kurwa na pamięć się uczyć ustawy o vat i to napisane chujowym językiem ile to wyjątków od reguły jakie to nielogiczne i pojebane, kto takie gówno kurwa napisał musiał ostro ćpać. Ja w ogóle nie mam odpowiedniej osobowości do tego ja lubię zagadki i sama se rozkminiać a nie sie gówna na pamięć wykuć i powtarzać to do usranej śmierci do tego jeszcze za małe pieniądze. A doradcy podatkowi to już w ogóle choroba psychiczna zaawansowana sami brną w to gówno oni serio muszą wykuć każde szczegółowe gówno z ustawy o vat i innych podatków.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:38, 02 Paź '25
|
|
|
Jak sobie czytałam gdzieś że jakaś Kasia czy inna Magda od zawsze marzyła by być księgową to w to zwyczajnie nie wierzę.... niemożliwe kurwa. To są ludzie ulepieni z innej gliny. Z gówna ulepieni najprawdopodobniej. Co za cfel marzy by być księgowym helooooł ? chyba żeby zarobić a się nie narobić a nie kuć ustawy za chujowe pieniądze. Możliwe nawet, że użeranie się z bachorami które wyglądają jakby chciałby zdechnąć jest o niebo lepsze ja przynajmniej to toleruję czasami nawet lubię jak bachorek jest spoko a stresu jest zero a taka księgowość kurwa to se zrobisz niechcący jeden błąd i jeszcze będą cie jebać.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 03:20, 03 Paź '25
|
|
No przecież to twoja pasja, sama powiedziałaś
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goska
|
Wysłany: 09:56, 03 Paź '25
|
|
|
Dla bardzo nikłej świadomości, niektórzy potrzebują szkoły specjalnej !!! Są i tacy, co nawet do szkoły specjalnej się nie nadają !
UWAGA więc, żeby czasem w coś nie zabrnąć niepożądanego !!!!?
Jest takie powiedzenie angielskie - "nie wiem czego nie wiem". Trzeba wiedzieć, że wielu ludzi na świecie wie pewne rzeczy już bardzo dawno !!! Trzeba też czasem czasu - sytuacja się rozwija i mogą różne rzeczy wyjść do ogarnięcia !!!
Naucz się pić pod "Przepis" !!! UWAŻAJ !
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|