W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jeszcze Polska ny, ny, nyny  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 116
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:20, 27 Wrz '25   Temat postu: Jeszcze Polska ny, ny, nyny Odpowiedz z cytatem

Ile Was ? - raz!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:42, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O! Gośka wróciła! A my już myśleliśmy, że nie żyjesz…

Może i czekan wróci?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:14, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karaluchy śmierdzą w pierdolni i czekają aż ktoś wróci Laughing ...zobacz jaki żałosny jesteś typie.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:24, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Śmieci zasrane nie kupują książeczek trzeba poczekać na zimno i brzydką pogodę, ale mnie to wkurwia. Ponad 150 nowych wystawianych i wczoraj jedna się sprzedała. Może pójdę do pracy na sobotę i niedzielę ? Gdzie w ogóle można pracować chyba w restauracji, na jakimś dyżurze, na ochronie, jako kierowca. Gówno kurwa mnie to wnerwia że nie bardzo jest co robić w soboty i niedziele, zwłaszcza niedziele chujowe nie ma gdzie iść i nie ma jak zarobić, bo bachory baaardzo rzadko chcą korepetycje w weekend. Sram na jakieś niedojebane spotkania ze znajomymi, zresztą ich nie mam i nie mam co robić. No może jak będę pracować od poniedziałku do piątku normalnie to będę się cieszyć że mam soboty i niedziele wolne, ale jak ktoś pracuje sobie jak chce i chc esobie dorobić to trochę wkruwające jest ze weekend ssie z nudów i nie bardzo jest jak zarobić.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:33, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma co robić, wrestling już mnie nudzi a uczyć się czegoś nowego żeby nigdy potem nie wykorzystać też chujowe. Wrestling zresztą to posrane gówno jak można walczyć z kimś wyższym o głowę i niby wygrać ? wiadomo że ten niższy na 90% będzie słabszy. Filmiki z jutuba mnie też nudzą w chuj zresztą oglądałam ich setki i w sumie na chuj.
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:39, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gry komputerowe są dobre. Trzeba trochę poszukać. Ja lubię grę ADA. Pa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:39, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest kurwa zrobione dla standardowego człowieka żeby musiał żyć jak reszta. Pracuj od poniedziałku do piątku w wyniszczającej robocie miej wolne weekendy żeby się spotkać ze znajomymi którzy będą też narzekać na swoją pracę żryj gówno w restauracjach albo oglądaj zjebane filmy w kinach bo tylko to jest wolne w soboty i niedziele. Jakie to pojebane
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:42, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bierz co chcesz nawet deszcz

Cytat:
No może jak będę pracować od poniedziałku do piątku normalnie
czyli nigdy

Cytat:
nie bardzo jest jak zarobić.
A po co ty chcesz zarabiać.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:54, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żarcie w restauracjach jest drogie a do tego kurwa prawdopodobnie stare i można sraki/zatrucia pokarmowego dostać dlatego jem za darmo a nie jak ostatni frajer będę się truć jakimś gównem za pieniądze. LOL. Nice try. Co mam didżejem zostać w jakimś klubie ? barmanem ? No mówię gówno kurwa żadnej normalnej pracy na weekend nie ma. Patrzenie na te znudzone, głupawe japy bachorów też nie jest rewelacją ale zawsze dodatkowy grosz. W zasadzie tylko jednego takiego uczyłam z chłopaków co nie wyglądał stale jakby chciał zdechnąć albo nie miał ADHD. Zawsze mnie witają te ich znudzone ryje które chcą uciec. A do rozszerzonej nikt się na razie nie zgłasza.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:55, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z twojego pierdolenia wynika jedno : pod koniec życia jak już będziesz zdychać to stwierdzisz że niczego nigdy nie przeżyłaś. Teraz może ci się to wydawać błahostką, ale uczucie towarzyszące temu spostrzeżeniu będzie w sumie najsilniejszą emocją jaką przyjdzie ci doświadczyć Surprised
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:57, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka to kurwa frajda uczyć bacpora który jest głupi albo wygląda jakby chciał zdechnąć bo rzecz jasna tylko niedorozwinięci się do mnie zgłaszają w 80-90%. Jakby byli normalni to sami by sobie poradzili co nie. Ja nigdy nie korzystałam z pomocy korepetytorów jak sie uczyłam do matmy i jakoś zdałam na 02% rozszerzoną tylko na jakiś angielski chodziłam w grupie.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:01, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No lol, jak próbowałam coś przeżyć to było jeszcze gorsze więc już wybieram zamułę. Nice try, zamała jest ZAWSZE lepsza do życia w patologicznym stresie. Mówiłam już że raz mafia groziła mi śmiercią ? Chodziłam po klubach, poznawałam ludzi. TO BYŁO JESZCZE GORSZE
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:04, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chemicloo czy tobie mafia groziła śmiercią ? no nie kurwa a mi tak więc teraz zamulam i narzekam a tak bym żyła w mega stresie robiła pod siebie i też narzekała. hahaha Jakbym miała co robić normalnego w soboty i niedziele to bym nie zamulała
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:06, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty co przeżyłeś śmierć żony, druga ci uciekła z dzieckiem. No kurwa chyba zamuła jednak lepsza ?? Co jest lepsze śmierć i patologia czy zamuła. d'oh!
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:20, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
karaluchy śmierdzą w pierdolni i czekają aż ktoś wróci Laughing ...zobacz jaki żałosny jesteś typie.

Żałosnego to ja muszę tolerować. Jesteś bardziej żałosny ze swoimi dyrdymałami pseudonaukowymi -typu Szostek, niż Gośka i czekan razem wzięci.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:44, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty Panocku co robić w weekendy ? no bez kitu tylko chlać można okej to musze sobie znaleźć towarzyszkę do chlania też zaczynam chlać pierdole to wszystko
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:45, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś miałam koleżankę do chlania nawet fajna byłą chyba najlepsza z tych wszystkich ale potem nasze drogi sie rozeszły dam ogłoszenie szukam towarzyszki do chlania.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:48, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciężko nawet znaleźć kobietę z którą na luzie można wypić kurwa.... teraz przecie wszystkie to zamężne z bachorami nawet na weekend nie będą mieć czasu a w tygodniu pracują. Zajęte swoimi jebanymi bąbelkami ojejku jakie zapracowane kurwa przemęczone uuu wychlać raz w tygodniu nie mogą. Chcesz sobie wypić na luzie pośmiać się to będą ci pierdolić smuty jak ja w pierdolni......
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:55, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
a ty Panocku co robić w weekendy ? no bez kitu tylko chlać można okej to musze sobie znaleźć towarzyszkę do chlania też zaczynam chlać pierdole to wszystko

Ja każdego dnia mam co robić, bo chowam dzióbaski i pyszczki Smile mam też kiciusia i psa. Poza tym w weekendy odpoczywam, jest to czas na spotkania, szczególnie w niedzielę po kościółku.
Tobie Pyszczuś to tylko Kontrwywiad został, tam lubią takich trolli jaskiniowych, które są odludkami i tylko w sieci potrafią działać.
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:58, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Kiedyś miałam koleżankę do chlania nawet fajna byłą chyba najlepsza z tych wszystkich ale potem nasze drogi sie rozeszły dam ogłoszenie szukam towarzyszki do chlania.

Najlepiej jest chlać samemu, tylko ty i twoja faza. Własne myśli bez ingerencji z zewnątrz, ewentualnie jakiś jutub, albo P2.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:03, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nudzi mnie już bycie odludkiem ale jak miałam fazy na poznawanie ludzi to byli pojebani więc z przymusu zostałam odludkiem...
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:07, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyobraź sobie że jesteś taką matką i zapieprzasz po całych dniach i w weekendy też robisz wszystko dla dziecka a potem ci dorasta taka ma 15 lat i kolczyki w odbytnicy, nosie, dziwne gówno na uszach, obroże i dodatkowo niebieskie włosy. Haha kurwa ale porażka to już lepsze bycie odludkiem, boże co za dramat. Najgorsze, że nie za bardzo masz az takiego wpływu na swoje dziecko tak naprawdę. Czasami są zjeby z zupełnie normalnych rodzin gdzie rodzice się starają.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:09, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe czy taka będzie córeczka kloaki jak dorośnie potem po latach się spotkają a ta będzie mieć wytatuowane wszystko, kolczyk wszędzie i japa psychopatki i nawet nie rozpozna że to jej ojciec. Ale jazda
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:13, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uczyłam taką pojebuskę w zeszłym roku ale tylko z cztery razy do jakiegoś sprawdzianu, nastolatki to kurwa dramat dlatego korepetytorzy zarabiają całkiem nieźle jak mają dużo bachorów bo nikt się tym kurwa nie chce zajmować. Patrzysz na te dzieciaki i masz ochotę przywalić czymś ciężkim
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:37, 27 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A i kloaka najnormalniejszy chłopak którego uczyłam to właśnie albo nie miał ojca albo nie utrzymywał z nim kontaktu albo zapieprzał po nocach bo nie było ojca w domu nawet o 18 i nigdy o nim nie wspominał. Także prawdopodobnie mieszkał tylko z matką i był zupełnie normlany miał najlepsze umiejętności społeczne ze wszystkich. Wojskowy też nie był jakiś mega straszny, ale zawsze miał wzrok śniętej ryby taki nieobecny zmęczony stale. A jego braciszek to już w ogóle tragedia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach