W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Oświadczenie  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 28
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:21, 10 Wrz '25   Temat postu: Oświadczenie Odpowiedz z cytatem

Oświadczam, iż nie mam nic wspólnego z możliwym potencjalnym samobójstwem niejakiego chemicloo, nigdy nie chciałam jego pieniędzy w dużych kwotach zwłaszcza przelewem. Użytkownicy tego forum mogą potwierdzić, że on był jeszcze bardziej niemiły w stosunku do mnie niż ja do niego każdy może wrzucić screeny, nie nagabywałam, nie nakłaniałam go do niczego zwłaszcza odebrania sobie życia. Jeżeli niechcący przyczyniłam się do pogorszenia jego stanu psychicznego przepraszam (jeszcze raz typ jest jeszcze bardziej wredny w stosunku do mnie niż ja do niego). Nie będę więcej pisać w pierdolni z tego powodu, bo ten dziwny człowiek stale chce wymusić na mnie poczucie winy że ja w jakiś sposób odpowiadam za jego depresję. Żegnam
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:33, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol .. wiesz ile warte są twoje oświadczenia obsrana suko? ? Oświadczam że gówno są twoje słowa warte, nie można na tym polegać absolutnie. i pod żadnym pozorem.

Jesteś wampirem energetycznym - silnym wobec słabych, a obsranym kiedy tylko ci się grunt sypie.. I kiedy czujesz oddech odpowiedzialności na karku, tracisz rezon pierdolony żeński psychiczny zboczeńcu.
Za mało jeszcze szczekałaś wiesz? Rolling Eyes No poszczekaj jeszcze trochę. Pokaż jaka jesteś figo fago do przodu.

Żałosna szmata , która najpierw pluje -a potem się chowa. Pierdolona w morde pała która musi nagle "specjalne oświadczenia" wysrywać... Rolling Eyes No bardzo ciekawe..

Myślicie że jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie? Rolling Eyes Ostatnio mnie to pytanie strasznie nurtuje.

Archiwizacja.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:45, 10 Wrz '25   Temat postu: Re: Oświadczenie Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Oświadczam, iż nie mam nic wspólnego z możliwym potencjalnym samobójstwem niejakiego chemicloo, nigdy nie chciałam jego pieniędzy w dużych kwotach zwłaszcza przelewem. Użytkownicy tego forum mogą potwierdzić, że on był jeszcze bardziej niemiły w stosunku do mnie niż ja do niego każdy może wrzucić screeny, nie nagabywałam, nie nakłaniałam go do niczego zwłaszcza odebrania sobie życia. Jeżeli niechcący przyczyniłam się do pogorszenia jego stanu psychicznego przepraszam (jeszcze raz typ jest jeszcze bardziej wredny w stosunku do mnie niż ja do niego). Nie będę więcej pisać w pierdolni z tego powodu, bo ten dziwny człowiek stale chce wymusić na mnie poczucie winy że ja w jakiś sposób odpowiadam za jego depresję. Żegnam
CZY TY NAPRAWDĘ MYŚLISZ, ŻE JAK UBIERZESZ TO WSZYSTKO W PSEUDO-URZĘDOWY TON I DORZUCISZ PARĘ PRZEPROSIN "Z GRZECZNOŚCI", TO WYJDZIESZ Z TEGO NA CZYSTO??? TWOJE "OŚWIADCZENIE" TO KARYKATURA ODPOWIEDZIALNOŚCI.... CAŁY TEKST TO JEDEN WIELKI UNIK I PRZERZUCANIE WINY. UDAJESZ, ŻE NIE MASZ Z TYM NIC WSPÓLNEGO, A JEDNOCZEŚNIE STARANNIE PODKREŚLASZ, JAK BARDZO TO NIBY ON BYŁ GORSZY. TO NIE JEST OBRONA.........TO TANIA MANIPULACJA. Smile

I JESZCZE TO DRAMATYCZNE „ŻEGNAM”....ŚMIESZNE I ŻENUJĄCE. JAKBYŚ LICZYŁA, ŻE KTOŚ BĘDZIE CIĘ BŁAGAŁ, ŻEBYŚ ZOSTAŁA. NIE, NIE BĘDZIE. IDŹ. I MOŻE ZABIERZ ZE SOBĄ TĘ SWOJĄ POKRĘTNĄ LOGIKĘ

Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:54, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
(jeszcze raz typ jest jeszcze bardziej wredny w stosunku do mnie niż ja do niego
To oczywiście kłamstwo i nieprawda. Wredność należy mierzyć pod względem psychicznego gnębienia, a nie tylko siłą rzucanych wulgaryzmów.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:02, 11 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ŻENUJĄCA NIEDOPCHNIĘTA MARTO Z WARSZAWY.... MOŻE ZAMIAST WYPIERAĆ SIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI, PRZESTAŃ UŻYWAĆ CZYJEGOŚ ZAŁAMANIA DO BUDOWANIA SWOJEJ NARRACJI O „BIEDNEJ JA”.

Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:28, 11 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
lol .. wiesz ile warte są twoje oświadczenia obsrana suko? ? Oświadczam że gówno są twoje słowa warte, nie można na tym polegać absolutnie. i pod żadnym pozorem.

Jesteś wampirem energetycznym - silnym wobec słabych, a obsranym kiedy tylko ci się grunt sypie.. I kiedy czujesz oddech odpowiedzialności na karku, tracisz rezon pierdolony żeński psychiczny zboczeńcu.
Za mało jeszcze szczekałaś wiesz? Rolling Eyes No poszczekaj jeszcze trochę. Pokaż jaka jesteś figo fago do przodu.

Żałosna szmata , która najpierw pluje -a potem się chowa. Pierdolona w morde pała która musi nagle "specjalne oświadczenia" wysrywać... Rolling Eyes No bardzo ciekawe..

Myślicie że jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie? Rolling Eyes Ostatnio mnie to pytanie strasznie nurtuje.

Archiwizacja.

NO, ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W STU PROCENTACH.....TWÓJ OPIS TO KWINTESENCJA ICH PIEPRZONEGO MODUS OPERANDI: ATAKUJĄ, PLUJĄ JADEM, A JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO I GRUNT SIĘ PALI POD DUPĄ, TO NAGLE TRACĄ TEN CAŁY REZON I ZACZYNĄJĄ WYKRĘCAĆ SIĘ SROMOTNIE, RZUCAJĄC W ETER JAKIEŚ "SPECJALNE OŚWIADCZENIA......CFELOZA ŻERUJE NA TWOJEJ EMPATII I CIERPLIWOŚCI....ALE JAK PRZYJDZIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ, TO NAGLE "OJEJ, TO NIE JA"...... NO KURWA, DOKŁADNIE TAK TROLLE SIĘ ZACHOWUJĄ – TO ICH DNA.... ICH PIEPRZONY KOD ŹRÓDŁOWY..... TRAFIŁEŚ W SEDNO
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:31, 11 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach