Kloaka ma depresję a nawet w centrum Warszawy nie był od lat lol jaki słabeusz ja mam zastrzyk z depresji i ból głowy od smrodu meneli, moczu, papierosów, jakichś innych gówien jak chodzę po centrum. I już się przyzwyczaiłam
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:37, 08 Wrz '25
Temat postu:
ty nawet nie rozumiesz na czym polega depresja, przecież widok menela jest pocieszający bo porównując się do niego stwierdzamy, że nie jest jeszcze tak źle,
a smród moczu też- bo to miło że nie trzeba mieszkać w takim miejscu (no chyba że komuś to nie przeszkadza, co też jest w sumie fajne) .
A zatem potwierdzone info cweloza w ogóle nie ogarnia depresji, dla niej to jakieś widoczki na spacerku . W ogóle nie wiesz o czym mówisz.
DEPRESJA TO GŁĘBOKIE NIEZADOWOLENIE z ŻYCIA, POCZUCIE PRZEGRANEJ, BRAK PERSPEKTYW I NADZIEI - a nie kurwa twoje reakcje na mijanych przechodniów głupia debilko.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
I co mamy ci współczuć czepialski niezadowolony z życia ? sorry nie kręcą mnie depresyjni co mają poczucie przegranej mówiłam DO PSYCHIATRY a nie wyżywasz się w pierdolni. I nie dziwolągu nie poprawia mi się humor na widok bezdomnych ani jak śmierdzi
koleś jakby trupy na ulicy widział też by się cieszył bo to przecież jego nie zabili i w ogóle upiększają okolicę
oglądanie paskudnego miasta i paskudnych ludzi i słuchanie tych wszystkich afer nikomu nie poprawia humoru chyba tylko tobie bo jesteś psychiczny
Wysłany: 14:53, 08 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
I nie dziwolągu nie poprawia mi się humor na widok bezdomnych ani jak śmierdzi
No ale to nie ma nic wspólnego z depresją, nietrafione przykłady przykro mi, zamykam temat.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Jakbyś miał prawdziwą depresję atencyjna dzifffko to byś w wyrze leżał w stanie katatonicznym teraz każdy ma depresję bo to modne, poza tym w tym kraju każdy ma poczucie przegranej i jest niezadowolony z życia tyczy się jakichś 85% ludzi. Nice try, ale nie jesteś wyjątkowy
Wysłany: 14:59, 08 Wrz '25
Temat postu:
Nie masz pojęcia co to znaczy budzić się z bólem/ciężarem w sercu i zaczynać dzień w tak i sposób.
lol ja taż żyję przez 1/4 dni helooł nie każdy wstaje radosny jak ptaszek myślę że to normalne budzić się i chcieć dalej spać zwłaszcza w zimie a tu trzeba wstać zjeść być może do pracy iść itd.
Wysłany: 15:02, 08 Wrz '25
Temat postu:
Tu nie chodzi o to, że chcesz dalej spać. Budzisz się z natychmiastową ŚWIADOMOŚCIĄ że wszystko stracone.
"Najczęstszą z seksualnych konsekwencji depresji są zaburzenia potencji, w tym przede wszystkim zaburzenia wzwodu lub brak zdolności do długiego utrzymania erekcji. Ponadto w przebiegu choroby obserwuje się dużo mniejsze zainteresowanie sprawami seksualnymi, a także znacznie obniżone libido mężczyzny."
Wysłany: 15:05, 08 Wrz '25
Temat postu:
jesteś debilką, dalsza rozmowa z tobą nie ma sensu. nara.
Wysłany: 15:15, 08 Wrz '25
Temat postu:
Najwyraźniej nie masz pojęcia o depresji, i nie wiesz jak mogą zachowywać się ludzie z depresją.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3...9, 10, 11 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów