W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Zamiast do Jezusa zaprowadził ją do łóżka   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Ignoruj (1)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Religie, wiara, okultyzm Odsłon: 84
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:52, 07 Wrz '25   Temat postu: Zamiast do Jezusa zaprowadził ją do łóżka Odpowiedz z cytatem

Prokuratura w Słupcy wszczęła śledztwo dotyczące księdza Dominika Chmielewskiego. To popularny w internecie salezjanin, założyciel wspólnoty katolickich mężczyzn Wojowników Maryi. Śledczy chcą zbadać ewentualne nadużycia stosunku zależności wobec kobiety, którą miał uwieść Chmielewski.

Prokuratura Rejonowa w Słupcy prowadzi śledztwo ws. nadużycia stosunku zależności, które dotyczy ks. Dominika Chmielewskiego - przekazał Polskiej Agencji Prasowej prok. Piotr Wrzesiński. To efekt reportażu portalu Wyborcza.pl o intymnej relacji pomiędzy salezjaninem a jedną z uczestniczek jego rekolekcji.

Ksiądz Dominik Chmielewski, salezjanin, założyciel wspólnoty dla mężczyzn Wojowników Maryi, miał uwieść, zmanipulować i wykorzystać wierną, która oczekiwała od niego "kierownictwa duchowego". Adwokat Artur Nowak, pełnomocnik kobiety, zawiadomił prokuraturę o podejrzeniu przestępstwa - doprowadzeniu do współżycia poprzez nadużycie stosunku zależności.

Jak przekazał prokurator Wrzesiński, śledztwo prowadzone jest w kierunku art. 199 Kodeksu karnego, który mówi o doprowadzeniu innej osoby do obcowania płciowego, poddania się albo wykonania innej czynności seksualnej przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia. Za taki czyn grozi kara do trzech lat pozbawienia wolności.

https://www.tokfm.pl/polska/ks-chmielews.....nika-maryi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:02, 07 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nic takiego się w sumie nie stało, Chłop wyruchał Babę i w internecie zawrzało Laughing
Bo wcześniej ślubował i obiecał że nie będzie ruchał Laughing

Tysiące udostępnień na facebookach, sryliardy lajków, wszyscy stoją murem za księdzem i nie przyjmują do wiadomości, że poruchał Laughing
Wojownicy maryi o mało się nie zesrali jak usłyszeli, że ich pupil gustuje w młodszych parafiankach, no ja pierdolę Laughing

Ciężko jest być wojownikiem maryi w obecnych czasach Very Happy

Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:32, 07 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nudzi ci się w życiu?
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:42, 07 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
Nudzi ci się w życiu?

jawohl Laughing

Nie bądź kurwa aniołek śmieszny, co za różnica, czy mi się w życiu nudzi czy nie?
Jakie to ma znaczenie?
Będziemy o tym rozprawiać?

Myślałem, że udowodniłem już nie raz, że jestem popierdolony i że wszyscy to wiedzą.

No ale pamięć ludzka bywa zawodna, może zapomniałeś?
nie wiem kurwa Very Happy

Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:39, 07 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz na jeden temat zakładać kilka wątków?

Odpowiadam też tutaj.

ks. Chmielewski to charyzmatyczny lider, bez dwóch zdań. Naprawił wiele rodzin, pozbierał rozpadające się małżeństwa, uratował dzieciaki przed dramatem rozwodowym i przepychankami z tym związanymi. Uzależnionych i pogubionych facetów ustawił do pionu. Stali się mężczyznami pewnymi siebie, duchowymi twardzielami których byle niepowodzenie nie jest w stanie ugiąć. Do tego są silni w swojej wspólnocie. Rozumiesz już czemu akurat ktoś zagiął na niego parol?

https://www.youtube.com/watch?v=YqZ4RTk85Uc

Kilka słów od jego kolegi a może i przyjaciela, ks. Sławomira Kostrzewy.

Z tego co widzę to wytłumaczenie gówno wniesie do twojego świata, ale chociaż spróbuj.

I na zaś jak chcesz jeszcze pyskować to straszną pizdą jesteś jeśli ksiądz może sobie z partyzanta poruchać a ty nie Very Happy Bo jeszcze raz na piszę, Dominik jest księdzem ale jest przede wszystkim facetem, z krwi i kości, nie jakimś klechopedałem jakich wokół masa.

I nie sraj ogniem na przyzwoitych ludzi nie ważne czy to z prawej czy lewej strony.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Religie, wiara, okultyzm Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: