Wysłany: 18:47, 01 Wrz '25
Temat postu: Pierdolnia umiera
Gdzie się podziały, te wszystkie trole
Czekan, Kloaka, Pyszczek-Marylka albo decośtam
Brak nowych tematów, tylko o szachach
O ja pierdole…
Już tylko pół strony jest z dawnych tematów
A nowych nie ma no gdzież te trolle?
Czy jeszcze zdarzy się, że będzie ich kilka
Mnóstwo gadania, śmiechów i kłótni
Czy już po ptakach…
Krucza odpadła, Gośka umarła, czekan odleciał
Czy jeszcze ktoś bedzie się śmiać?
Same przeboje, najlepsze teksty, tak dobrze dają się znać
Gdzie się podziała tamta Pierdolnia,
gdzie tamte trolle, gdzie tamten świat
Gdzie się podziały dawne docinki
Czy jeszcze wrócą jak za dawnych lat.
JPRDL CO ZA LAMENT. JAKBYŚCIE WŁAŚNIE STRACILI JAKĄŚ ELITARNĄ KASTĘ INTERNETOWYCH BŁAZNÓW........ GDZIE TA PIERDOLNIA, GDZIE TAMENT ŚWIAT
GDZIE TE USERY, KTÓRE PO LATACH ZNIKNĘŁY???... MOŻE DOROSŁY???...ALBO.....CO BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE......
SKOŃCZYŁY IM SIĘ TE SAME TRZY TEKSTY, KTÓRYMI JECHALI OD 2012
Ja ograniczyłam pisanie w zasadzie tylko do szachów bo wszystko inne wykorzystuje kloaka w swoich piosenkach. Niech sam se teksty wymyśla a nie ode mnie ściąga także ja piszę o 80% mniej przez kloakę.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:48, 02 Wrz '25
Temat postu:
a ci ci przeszkadza że powstają wspaniałe utwory w oparciu o twoje teksty. Inna to by się jeszcze cieszyła! Paczcie ją....jaka ściemniara , a w głębi duszy nie może się doczekać kolejnego utworu z jej udziałem. FAŁSZYWA SKROMNISIA.
No muszę cię rozczarować, nie chce mi się już nic więcej robić, także możesz pisać śmiało . Nie tylko kolejnych piosenek już nie będzie, ale nawet nie będę tych bredni czytał . Zrobiłaś się nudna mało kontrowersyjna.. Gdzie się podziały tamte teksty o zaburzonych płodach, potencjalnych pedofilach, spiskowych szurach, i pedałach na telefon złociutka? hmmm? WYPALIŁAŚ SIĘ OBSRANA SZMATO! Taka jest prawda. Przykro mi. Gdybym cię zatrudniał - to bym cię zwolnił. _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
A czyli to jednak widać, że chcę opuścić forum na zawsze ? No nie piszę bo nie będę tu pisać wkrótce, zrobimy tak: jak jutro wygram w szachach to dasz 50 zł a jak przegram to przestaję tu pisać. Sorry nie chcę mi się wysilać pisać nie wiadomo czego dla widowni w postaci dwóch osób - kloaki który i tak stale mnie jebie cokolwiek bym nie zrobiła/zrobiła i tego drugiego Panocka też koleś jakiś odrealniony z psychiatryka wyszedł czy co i nawet spotkać się nie chce. No przepraszam bardzo kurwa i jak mam dla WAS pisać jakieś oryginalne, kontrowersyjne teksty ? a takiego wała
Wysłany: 12:33, 02 Wrz '25
Temat postu:
sorry, nie ma sensu się z tobą umawiać na cokolwiek. że jak coś to coś, a jak nie, to coś tam... sama chyba rozumiesz. Po prostu rób co chcesz, a najlepiej wypierdalaj od razu bezwarunkowo. Proste. Nie wiem po co jeszcze tu siedzisz .. (Rozrywki szukasz ?? )
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 13:22, 02 Wrz '25
Temat postu:
le przecież konkurs zamknięty już. Mówiłaś do końca sierpnia no to do końca sierpnia. słowo się rzekło.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
le przecież konkurs zamknięty już. Mówiłaś do końca sierpnia no to do końca sierpnia. słowo się rzekło.
Akurat nie z mojej winy niedorozwoju mieliśmy grać 3 razy sam spierdoliłeś powiedziałeś przerwa potem wyjechałam no i jest wrzesień co ja kurwa poradzę na to . NIE MOJA WINA tylko ty schrzaniłeś a teraz chce sobie nadrobić różne szachowe rzeczy więc zagramy jutro o te 50 zł.
ZNAAAAAAAAACZNIE łatwiej wygrać w crazyhouse niż szybkich, to trzeba mieć coś nie po kolei w głowie by mieć znacznie niższy ranking w crazyhouse niż w jakimś blitzu. No ty masz właśnie znacznie niższy no i masz nasrane pod kopułą czyli wszystko się zgadza.
Wysłany: 14:26, 02 Wrz '25
Temat postu:
no dobra to jak wygrasz ze mną to jeszcze te 50 dych wygrasz.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów