Wysłany: 20:57, 25 Sie '25
Temat postu: Kloaka ssie w crazyhouse
porażka, dla przypomnienia mieliśmy 3 razy grać a koleś zagrał raz ledwo wygrał i ogłosił bliżej nieokreśloną przerwę może być tydzień, może być miesiąc chooj jeden wiadomo.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:07, 26 Sie '25
Temat postu:
to jak gramy dalej?... jeszcze dwie gierki do rozegrania https://www.youtube.com/shorts/5y8nfZyyDwk _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
lol podczas gdy mnie nie było zaledwie tydzień kloaka rozegrał 164 gierki crazyhouse.... teraz to nie mam szans, ale 10+10 dwa razy pod rząd wygrana z 1600+ w szybkich aktualna ?
koleś napieprza po 100-200 gierek tygodniowo.... sorry normalni ludzie sobie gdzieś wyjadą coś porobią, odpoczną. Spierdalaj z tym gównem szachowym obsesyjny kutafonie.
przecież w tym crazyhouse to też ludzie grają po milion gier i mają wyćwiczone otwarcia co robić co nie ja popełniam masę błędów na otwarciach a i tak wygrywam... także te przymuły ssą
dzisiaj i tak już po ptakach chyba z 10 gierek zagrałam 8 z anonima i mam przegrzany mózg nie mam pojęcia jak ty ciągiem 30 gierek pod rząd dajesz radę
przez tydzień to się tyle zmieniło w szachach nowe maty doszły musze nadrobić zaległości.... dobra to wstępnia zagramy w środę jutro musze maty poćwiczyć
Żebym coś robiła muszę mieć pieniądze a na razie nędza bo pierwszy tydzień to gówno z korepetycji będzie i kupują tera tylko podręczniki masowo więc nie mam co robić a jak nie mam co robić to gram w szachy. Takie są zasady u mnie/ Żniwa książkowe są w październiku i listopadzie, a korepetycyjne w marcu i kwietniu. Teraz bida z nędzą
Depeche mode jest przereklamowany a głos to już lepszy ma Undertaker a on przecież we wrestlingu siedzi ale naturalny niewymuszony baryton znacznie lepszy od tego od Depeche Mode
dla porównania prawdziwy głos gościa od depeche mode
Nie wiem czy gościu masowo palił papierosy czy jakieś struny mu wyjęli, że z wiekiem zaczął mieć głębszy głos może po prostu cały czas udaje że ma głęboki i weszło mu to w krew ale jako 20 latek to miał głos trochę pedałka.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów