Wysłany: 22:22, 26 Lip '25
Temat postu: Hektostrumienny wiat bryzy
A teraz Pani Hatszepsut was zaleje i potopi, żeby się pośmiać z waszych pseudo babilońskich systemów wy kurwy patospołeczne i jebani cwele polityczni, zdechnijcie w kupie gówna i wybitym szambie waszego ścierwa mózgowego z waszych zasranych odbytów. Precz !https://www.prawda2.info/viewtopic.php?t=32796 Za krzywdy niewinnych istot od waszego chorego systemu jebane wy ścierwa Ubierzcie teraz kalosze do garnitórw wy kupy gówna
Wysłany: 23:18, 28 Lip '25
Temat postu: 8 lat temu....
Nie, ja nie jestem reżyserem filmu Don't look up Ale miał komputer z dostępem do internetu z haczką ( i ktoś mi zajumał kasę za film ) Tam głęboko w strukturze matrycy komputerowej jest konkretna data 13 Kwietnia ( ostatnia rezurekcja ) o której wiedział nasz Papież Karol Wojtyła ( tak samo jak 13 Kwietnia na jego trumnie zamkneła się Biblia ) i że coś leci w Kierunku Ziemi nie podlega wątpliwości tylko nie mogę sobie dokładnie przypomnieć daty ery [ sie wie ] Dokładnie nadleci z nad północno wschodniej Rosji ... Wejdzie w atmosferę, pęknię na dwa i jedna poleci na Półwysep Apeniński ( wybuch wulkanu - pęknięcie półwyspu na połowę to też przepowiednia ) a druga w kierunku Stanley z odchylenieniem na południowy wschód czyli prosto w lód... Dodam jeszcze że Ziemia jest płaska jak podpaska, ale jak oni to policzyli? Normalnie tak samo jak na kolaboracje Kopernika. A Ten Sławosz Wiśniewski to bardzo kiepski aktor Jeszcze mało wie plebs o kosmosie
I jak tam w Polsce "Kaloszowe Opowieści" ?
Fajnie spłukuje te patospołeczne gówna i resztę ścierwa?
To przyjmijcie jeszcze dar pędzącej komety
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:30, 29 Lip '25
Temat postu:
a ty nie dość że dzieciuch to jeszcze nawet nieoświecona
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów