W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Sławosz w kosmosie  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 91
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:55, 16 Lip '25   Temat postu: Sławosz w kosmosie Odpowiedz z cytatem

Ja tylko chciałem napomknąć ciekawostkę, bo w sumie sam się dowiedziałem przez przypadek słuchając radia. Polska za lot Sławosza wyłożyła 278mln zł i to się ma podobno zwrócić z nawiązką.
Ja rozumiem, że w dzisiejszych czasach rozdawnictwa to nie są duże pieniądze, ale jednak 2 szpitale by zbudował. Chociaż nie jestem do końca przekonany o konieczności szpitali skoro pracują w nich same kurwy i złodzieje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:29, 16 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to się ma podobno zwrócić z nawiązką.

a ja nie rozumiem jak kasa wyłożona na przyjemność jednego typa ma się komukolwiek "zwrócić" Laughing
Jebie mnie te trzysta baniek, nie takie sumy się rozpływają - ale nie znoszę pieprzenia bzdur Mad
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:09, 17 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wysłanie kontyngentu do Afganistanu też miało "się zwrócić" albo przynajmniej przynieść wymierne korzyści.

W Iraku podobnie.

Teraz z Ukrainą też miało być tak piknie.

A jest jak zwykle.
Wersja PL
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:41, 17 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak pierwszy raz usłyszałem o jakimś kurwa kosmonaucie Sławoszu?! To się obsmakałem po kolana. Kłopot cały polega na tym, żeby o tym gościu mówiło się od lat 20 dajmy na to. Że jest pasjonatem, że uczy się tu i tu, robi jakieś postępy, odkrycia, badania, że jest obiecującym kandydatem na lot w kosmos itp itd. A co się wydarzyło? Wyciągnęli jakiegoś Sławosza z kapelusza i jeb kurwa drugi Hermaszewski. Wracamy do filmu Wag the dog o kreowaniu faktów medialnych - czyli propagandy.

Dalej zwróćcie uwagę na pojawienie się mistrzów paletki "Pierwszy globalny sukces Iga osiągnęła w Paryżu, w październiku 2020 r"
Czy ten drugi artysta i wszyscy łoooooooo kurwa Polska potęgą tenisa jest i basta i cała Polska ryj w telewizor a w tym czasie dźganki a potem Putler. I gwiazdy mówią łostatnia prosta i chałwa z Ukrainu! Propaganda jest tak chujowa jak chujowy jest naród. I to jest zatrważające, że gamemasterzy stwierdzili jasno że to w zupełności wystarczy jak to Gryguć mawia na polińską mierzwę.

I jeszcze szczypta sarkazmu.

Zaraz na pierwszej konferencji Sławosz powie widziałem z kosmosu wielką, niezależną Łukrajinu a łobok niej nieco mniejszą bratnią banderze Polskę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: