No gram sobie w szachy i oglądam wrestling przecież wszystko co powiem kloaka krytykuje albo ten zjebany trol arnold troluje więc na cholerę mam tu gadać ?? aż taką sadomasochistką nie jestem żeby być stale tutaj krytykowana i do tego jeszcze liczyć cyferki co mnie to gówno obchodzi. Niech kloaka sobie krytykuje kogoś innego 24/7. Sram na typa.Jak wygram dwa razy pod rząd z typem 1700+ pokażę kloace da/prześle mi stówkę i tyle. Gitara. Gra skończona. Zajmę się czymś innym i nie będę pisać tu pisać ile pisałam a może w ogóle przestanę na zawsze.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 03:05, 09 Lip '25
Temat postu:
....oj poznała poznała... zaprzyjaźniła się z nowym botem. Do ludzi czuje wstręt - zatem to nic dziwnego, że wybrała taki to a taki rozwój wypadków na dalszą swoją przyszłość
ale przecież szachy to zjebana pamięciówka powtarzam po raz setny każdy pokona cie doświadczeniem jak ma większe i coś już widział/wie jak zareagować no ten gościu na pewno miał większe doświadczenie i mnie pokonał co nie PROSTE
Jak czytam to przeciętnie ranking rośnie o 100 w ciągu... AŻ ROKU i to jak się gra w większość dni jak mam powiedzmy nawet 1400-1500 to za rok będę mieć 1600 i tak dalej. No przecież są ludzie z 13 tysiącami gierek co mają wciąż ranking 1400 pojebane to jest. Jak nie zacząłeś grać jako niemowlę w rodzinie grandmasterów i nie kształcili cie najlepsi jak tylko zacząłeś mówić to równie dobrze możesz wypierdalać. Ale jak tylko dociągnę do wygranych z 1700 dwóch pod rząd i kloaczka mi da stówkę to kończę z tym gównem
Ta gierka kluczowa bo po raz pierwszy zauważyłam tego zasranego mata beniowskiego pierwszy raz w historii w ok. 1200-1500 gierek które rozegrałam w życiu oczywiście i tak coś nie wyszło no ale przynajmniej zauważyłam potencjalnie.
Po co niby latami grać w to gówno jak lepiej np. poćwiczyć jakiś sport uprawiać zająć się czymś ciekawszym ?
szachy = długie, nic nie wnoszące siedzenie przed kompem = podwyższone ciśnienie/nadwaga/otyłość = choroby = w konsekwencji przedwczesna śmierć
Uwaga szachy grożą śmiercią lub kalectwem a także psychozą, schizofrenią bądź opętaniem psychicznym. Bobby Fisher miał to wszystko żył zaledwie 64 lata a uwaga jak wyglądał na co najmniej 20 lat więcej ja pierdole szok
Widziałam już podobne filmiki z nim myślałam że typ koło 80 a on tu ma mniej niż 64 lata
Taki Undertaker co ma połamane żebra walili go po japie i on walił innych we wrestlingu zniszczone kolana ma 60 uprawiał mega intensywny, wyniszczający sport i wciąż wygląda 1000 razy lepiej niż Bobby Fisher. Szachy zabijają ostrzegam.
Wysłany: 04:39, 10 Lip '25
Temat postu:
świetnie stówa zaoszczędzona. Od początku wiedziałem że tak to się skończy. Zresztą patrząc na twoje gierki, mimo że wykazujesz pewną dozę talentu, musiałabyś chyba grać z kimś pijanym albo naćpanym żeby wygrać dwa razy , a sama nigdy w życiu nie podniesiesz swojego poziomu o 200 punktów -bo tyle ci realnie brakuje do 1700- masz za słabą wolę , a do tego psychika ci siada, wolisz się poddać niż się męczyć - efekt wychowywania bez dyscypliny w patologicznym środowisku lesserów i gołodupców, nie do naprawienia w tym wieku. W gębie jedynie mocna, dużo pierdolić bez sensu na pudelkowe tematy- to jo!, to potrafi ...ale kiedy przychodzi do realnych czynów - wykłada się na pierwszym zakręcie, leży, kwiczy, i robi pod siebie. Taki typ. Niewychowana, nieutemperowana trójka ze skrzydłem 5. Stracone szanse, rozplenione chwasty.
_________________ OpenChat
lol ale do szachowego gówna nie trzeba talentu tylko patologicznie gigantycznej ilości czasu na którą normalnym ludziom szkoda czasu. Nie rozumiesz tego, prawda ? że na to gówno idzie tyle czasu i nic z tego nie ma. Szachy to każden jeden frajer nerdzikowy może robić jak zaczął jako dziecko. Nie ma czegoś takiego jak talent tak w ogóle a już zwłaszcza w szachach gdzie inteligencja nie jest wymagana tylko bardzo dobra pamięć. Jakby inteligencja była wymagana to ludzie z IQ oficjalnym 150+ zostawaliby na grandmasterami nawet gdyby zaczęli jako dorośli. Także gówno obalone, bo chyba z 2 osoby na świecie zostały grandmasterami jak zaczęli grać po 18 roku życia. Czas kochasiu mega gigantyczna ilość czasu na to idzie. Czas zasadniczo stracony.
KURWA CO TO ZA PIERDOLONY TURNIEJ SZACHOWY SIE ZROBIŁ? TO JEST FORUM O UJAWNIANIU PRZEKRĘTÓW I JEBANYCH KŁAMSTW SYSTEMU, A NIE JAKIEŚ KÓŁKO SZACHOWYCH MASTURBATORÓW.....Z TYMI FIGURKAMI WYPIERDALAĆ NA FORA DLA PRZEGRYWÓW!
Uwaga szachy grożą śmiercią lub kalectwem a także psychozą, schizofrenią bądź opętaniem psychicznym. Bobby Fisher miał to wszystko żył zaledwie 64 lata a uwaga jak wyglądał na co najmniej 20 lat więcej ja pierdole szok
Widziałam już podobne filmiki z nim myślałam że typ koło 80 a on tu ma mniej niż 64 lata
Taki Undertaker co ma połamane żebra walili go po japie i on walił innych we wrestlingu zniszczone kolana ma 60 uprawiał mega intensywny, wyniszczający sport i wciąż wygląda 1000 razy lepiej niż Bobby Fisher. Szachy zabijają
]
Te, Pyszczooś, a pamiętasz te zdjęcia Kloaki z jakiegoś turnieju szachowego, co w necie znalazłaś?Te, Pyszczooś, a pamiętasz te zdjęcia Kloaki z jakiegoś turnieju szachowego, co w necie znalazłaś?
Tam to dopiero zmarnowany człowiek występował, pamiętasz Pyszczooś? Pamiętasz?
Tam to dopiero zmarnowany człowiek występował, pamiętasz Pyszczooś? Pamiętasz?
W szachach liczą się zasady. Szukanie słabości u przeciwnika, szukanie dobrych, słabych figur, dobrych słabych pól. Dobrym przykładem jest prawdopodobnie anonimowy Bobby Fisher, który grał przez internet z Nigelem Shortem. Nie trzeba znać debiutów. Każdy dobry szachista nie musi grać debiutów na pamięć. Gra się intuicyjnie.
Dziwi mnie, że nikt nie chce negować głupot na temat szachów pisanych tutaj przez moją drugą zagubioną półkulę.
Wysłany: 06:33, 11 Lip '25
Temat postu:
Cytat:
Dziwi mnie, że nikt nie chce negować głupot na temat szachów pisanych tutaj przez moją drugą zagubioną półkulę. Ratujcie
a po co negować i się użerać z idiotką... Z głupim się przez ścianę macać?? Niech gnije w swoich wymiocinach. A kiedy widzimy psychicznego czuba na ulicy to podchodzimy do niego, i próbujemy uczyć , głaszczemy po głowie - czy raczej omijamy szerokim łukiem? NIE MA SENSU . Od tego są ewentualnie specjaliści . Chorych psychicznie unikaj, pozwól im utonąć.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Jeśli akwizytor religijny chodzi po wieżowcach i dzwoni do wszystkich drzwi to należy go uświadamiać. Mógłby wrzucić karteczkę do skrzynki na listy. Po takim uświadamianiu akwizytor religiny ustawił się przed marketem. To doprowadziło do równowagi między reklamodawcą i reklamobiorcą.
Jakbyś ciągle czytał głupoty w internecie i nie byłoby uświadamiania to byłby to kompletny śmietnik.
WYBRAŁEŚ NICK DOKŁADNIE TEN, KTÓRY JUŻ KTOŚ MA, TO SYGNAŁ ŻE ASPIRUJESZ DO GRONA INTERNETOWYCH POMYLEŃCÓW
.....NIE JESTEŚ WIARYGODNY JAKO KOBIETA, NAWET W SUKIENCE
Wysłany: 17:46, 11 Lip '25
Temat postu:
Cytat:
Jeśli akwizytor religijny chodzi po wieżowcach i dzwoni do wszystkich drzwi to należy go uświadamiać.
To sobie uświadamiaj, ja nie uświadamiam. Bo mam wywalone na uświadamianie. Kiedyś próbowałem, ale mi się znudziło. Teraz ich dopinguję, daję lajki i zachęcam do kontynuowania pracy. NIECH SIĘ MĘCZĄ. Tak samo jest z cwelozą - niech się kręci w kołowrotku własnych popłuczyn oraz bredni. Sra wszędzie dookoła aż kiedyś się wreszcie sama poślizgnie na tym gównie i wyląduje w nim z ryjem .
marylka napisał:
Łykasz pierdolenie pomylonej.
A o kim właściwie mówisz ? marylko
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów