To jest kurwa nie pojęte ile ja już czasu poświęciłem na PRISM a oni nadal kasy zero spowrotem jebane spaślaki amerykańskie.
Poza tym dzisiaj było głośnio w okolicy o tym jak to 5 żon w Islamie to tylko reklama dla niezamężnych kobiet islamskich na szczycie minaretów ale jak widać kurwa ktoś o tym zapomniał, co tam jeszcze było w eterze, musze odpalić indiańskie wifi czyli zapalić sobie szluga, odnalazła się Anastazja Romanówna czy jakoś tak, pracowałem z nią w Rzeszowie ostatnie trzy miesiące na zmianie, ma na imię Hanna a mówią na nią Ana w robocie, nawet w bloku obok wybuchł pożar takiego switcha zrobiłem, tylko po co te tatułaże,mówiłem jej żeby się przeniosła do Zurychu ale z tego co widzę po Tik Toku to ich jest kilka, głupi film ta bajka, co tam jeszcze nie mam na szlugi możecie mi przesłać pieniądze na konto.
https://nowiny24.pl/dramatyczny-pozar-w-.....2-27703707
PL 25 1050 1562 1000 0098 2475 0831
BŁAŻEJ MICHAŁ FRANCISZEK
Błękitne Wzgórze 30 35-213 Rzeszów
INGBPLPW
Jak mi ktoś prześle to załatwię do niej numer telefonu. Z tego co ja się orientuje z historii rodzinnych to to jest moja rodzina po pra pra dziadku or ->*.
Muszę uważać bo mnie Mr. Makey będzie chcial spalić na stosie za to.
Pale następnego szluga bo mi wifi przestaje działać na rejonie, ludzie mówią że Elon mi zajebie taki przelew że nie będę wiedział co z pieniędzmi robić,
dobra kończe posta bo idę grać w Warcraft 3.