W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

lol chemicloo już nie żyje chyba  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 48
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:43, 19 Cze '25   Temat postu: lol chemicloo już nie żyje chyba Odpowiedz z cytatem

Musiał grzebać w mojej torebce i wyjąć truciznę, wiedziałam że patafian grzebie w cudzych rzeczach, cały dzień próbuje się do niego dodzwonić i cisza. A trucizny znaleźć nie mogę musiał całą wziąć i wychlać zamiast wódki, zaraz jego zwłoki zaczną śmierdzieć jak zrobi się gorąco, ale dobra zobaczymy jak sytuacja będzie się rozwijać
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:17, 19 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Daj spokój Polinko, przecież Kloaka już stał się trupem, gdy tylko dowiedział się, że jego stary posuwał bambus aby go zrobić. Przecież to jest tragedia. Dlatego on jest tak zjebany….
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:41, 19 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A bez czego nie potrafi żyć Durden?

Bez CAPS LOCK’a.

A dlaczego Durden używa ciągle CAPS LOCK’a?

Bo lubi się powiększać.
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:44, 20 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OOO...JAKI BŁYSKOTLIWY ŻARCIK......PEWNIE CAŁY DZIEŃ SIEDZIAŁEŚ NAD TYM, ŻEBY WYMYŚLIĆ COŚ RÓWNIE ZABÓJCZEGO ...................SERIO............. GDYBY TEN SUCHAR MIAŁ IQ TO BYŁBY NA MINUSIE
Powrót do góry
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:28, 20 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jakoś przeżył moją truciznę hmmm.... no była podejrzanie tania musze kupić prawdziwą, ale ludzie wiele wytrzymają założę się że miał potężną sraczkę po tym jak to wypił albo wymioty, pewnie do teraz siedzi na kiblu. Znacie ludzi od trucizn ? Niestety ja nie znam potrzebuję fachowca.

Możecie mi powiedzieć jak ta kobieta żyje ? to nie AI jakby co, no mówię ludzie wiele przeżyją

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach