W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Co robić zanim otruje chemicloo  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 42
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:23, 18 Cze '25   Temat postu: Co robić zanim otruje chemicloo Odpowiedz z cytatem

No bo tak otrucie to minimum pół roku po ślubie trucizną która symuluje atak serca już mam nawet kupioną na czarnym rynku za darmo w zestawie dostałam odcięty palec LOL no może też się kiedyś przyda kto wie, no ale co robić przez te pół roku ?? chyba będę musiała u niego mieszkać? nie wiem jak wytrzymam może będę udawać zajętą będę grać w szachy żeby się nie odzywał ? bo co ja się odezwę to mnie poucza, parska śmiechem albo jest nabzdyczony rozmowa z tym typem nie ma sensu najlepiej unikać kontaktu... tak będę udawać że zajęłam się szachami na poważnie to sie zamknie. Tydzień temu zaczął mi robić jakiś urojony wykład, że nie było lądowania na księżycu... jest z mim gorzej niż myślałam
Powrót do góry
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:46, 19 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ktoś wie po ilu latach grania w szachy ktoś jest dobry ? chyba nie mam tyle czasu ani ochoty by w to brnąć zbyt zjebane dlatego w to po całych dnia gra mój przyszły mąż... zagrał na jednym portalu 32577 partii... o tu jak ktoś nie widział szok... https://lichess.org/@/comicasse
3000 partii zagrać to już sporo a ten ponad 10 razy więcej to już się nazywa uzależnienie, no to już wiem co będę robić hehehe szukać nowego chłopaka podczas gdy swojego mężusia będę truła.
Powrót do góry
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:49, 19 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szachista zasrany tak tak szach mat chłopku-roztropku hehehe a nawet nie wiedział że chciałam go otruć od samego początku Surprised
Powrót do góry
Polinka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:23, 19 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chemicloo za jakieś 6 lat Confused

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:00, 20 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego w szachach jest tylu ekstrawertyków ? to zajęcie dla ekstrawertyków chyba ? Oglądałam te streamy jutuberów to siedzą gadają poznają ludzi. Uwaga kurwa grają w szachy i napieprzają non stop WTF ?? ja bym nawet się skupić nie mogła ci ludzie są jacyś powaleni chyba ? ja tam nie lubię poznawać ludzi bo większość ssie i poza tym są męczący na dłuższą metę, zwłaszcza z facetami niby o czym gadać i tak mnie to gówno obchodzi skąd są i co robią. Także nie ma żadnego pożytku z tego. Kasy nie ma, przyjemność no mocno dyskusyjna w większości przypadków nie ma, mózgu też nie rozwija nie ma żadnych badań że szachy niby coś komuś poprawiają. Równie dobrze można się czegoś nowego nauczyć i sobie powtarzać przydatnego do życia to mózg się rozwinie tak samo jak granie w szachy. Dobrze że kupiłam rok temu tylko dwa kursy i to za 39,99 zł ufff już byłam bliska wstąpienia do tej sekty. Ci stremerzy szachowi jutubowi to patologia na poziomie kononowicza jakieś attention whores.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:53, 20 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko Fabiano Caruana jest normalny z tych szachistów reszta to jacyś stremerzy attention whores albo z kolei jakies aspergery. Dziwaczne towarzystwo. Nie wiem gdzie jest więcej popierdoleńców niż w szachach założę się, że ćpuny na trzeźwo są bardziej normalni niż większość tego tałatajstwa.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:56, 20 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
zwłaszcza z facetami niby o czym gadać
No właśnie , na szachach się nie znasz, na nauce się nie znasz, polityką się nie interesujesz, motoryzacją się nie interesujesz, filozofią się nie interesujesz, z matematyki ssiesz - a o japach justyna bibera i majami vajsa se nie pogadasz.. Zostaje wrestling - ale ten "sport" również mało kogo gówno obchodzi Rolling Eyes .. No to o czym ty kurwo możesz gadać z ludźmi na poziomie??? Think WTF Shocked
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:07, 20 Cze '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nice try... ciekawe z kim ty gadasz o swoich teoriach że nie było lotów na księżyc Hitler do dziś żyje gdzieś w Argentynie LOL i wiele innych chorych psychicznie teorii spiskowych hehehe ja nie lubię gadać i nie gadam ty musisz gadać, ale nie masz z kim także sorry WYGRAŁAM nawet szachowe czubki uznały by cie za zbyt pojebanego Shocked Shocked Shocked Shocked Surprised ty w ogóle jesteś zaburzonym ekstrawertykiem gadasz sam ze sobą na forumie. PO co w ogóle miałabym na żywo gadać z jakimś męskim śmieciem nie w sprawach zawodowych helooł ? po co i w jakim celu ? to chyba normalne zresztą tak wygląda świat kobiety gadają z kobietami zazwyczaj a faceci z facetami, co mnie gówno obchodzi co ma jakieś męskie ścierwo do powiedzenia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach