Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:11, 13 Maj '25
Temat postu:
Ja głosuję na Senyszyn i to pierdolę tzn. ja głosuję na Trzaskowskiego żeby w Polsce był jednolity obóz władzy, nie bądźcie debilami do kurwy nędzy.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Podoba mi się jego osobowość nie jest jakiś sztuczny na siłę no także wygrał i ma mój głos, ta Biejat to w ogóle mi się nie podoba jak jakaś niedorobiona nauczycielka w szkole czy coś nie nie i jeszcze raz nie
Wysłany: 23:12, 13 Maj '25
Temat postu:
Jak macie iść głosować na kogoś innego to radzę się napierdolić whatever your fix is i sobie poglądać kapitana bombę.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Tylko Trzaskoś, prawdziwy Europejczyk i zarazem polski patriota. Gwarancja przynależności do UE i NATO w najlepszym stylu. Kontynuator obecnego poziomu życia Polek i Polaków oraz dalszego, dynamicznego rozwoju naszego państwa we wspólnej europejskiej rodzinie kochających się i szanujących na wzajem narodów.
Wysłany: 13:05, 14 Maj '25
Temat postu:
weź leki
ale to chyba w sam raz dla ciebie , taki rozchwiany, niestabilny, jak chorągiewka , sam nie wie czego chce, zmienia poglądy jak rękawiczki - żeby każdemu dogodzić - - ty też taki niestabilny jesteś no to pasujecie do siebie
No wiadomo, w tych podstawowych kwestiach - dożywotnie braterstwo z syjonizmem, tęczowym gejostwem, i z ukrainą - się nie zmienia. Czyli okey , idealny dla bezpłciowego jarmułkowca kukolda barnabasza. . Powiedz mi na kogo głosujesz - a powiem ci kim jesteś cwelu _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów