W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Głosuję na Zandberga ostatecznie  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 27
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:07, 13 Maj '25   Temat postu: Głosuję na Zandberga ostatecznie Odpowiedz z cytatem

no i co kloako hahahaha teraz to dopiero wścieklizny dostaniesz, no ale gość dobrze gada dla mnie spoko i nie wygląda na atencjusza
Powrót do góry
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:11, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja głosuję na Senyszyn i to pierdolę tzn. ja głosuję na Trzaskowskiego żeby w Polsce był jednolity obóz władzy, nie bądźcie debilami do kurwy nędzy.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:11, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podoba mi się jego osobowość nie jest jakiś sztuczny na siłę no także wygrał i ma mój głos, ta Biejat to w ogóle mi się nie podoba jak jakaś niedorobiona nauczycielka w szkole czy coś nie nie i jeszcze raz nie
Powrót do góry
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:12, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak macie iść głosować na kogoś innego to radzę się napierdolić whatever your fix is i sobie poglądać kapitana bombę.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:35, 14 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko Trzaskoś, prawdziwy Europejczyk i zarazem polski patriota. Gwarancja przynależności do UE i NATO w najlepszym stylu. Kontynuator obecnego poziomu życia Polek i Polaków oraz dalszego, dynamicznego rozwoju naszego państwa we wspólnej europejskiej rodzinie kochających się i szanujących na wzajem narodów.

Rafcio Trzaskoś! Rafcio Trzaskoś! Rafcio Trzaskoś!

TRZASKOŚ PREZYDENTEM JUŻ W I TURZE!!!
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:05, 14 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

weź leki

ale to chyba w sam raz dla ciebie , taki rozchwiany, niestabilny, jak chorągiewka , sam nie wie czego chce, zmienia poglądy jak rękawiczki - żeby każdemu dogodzić - - ty też taki niestabilny jesteś no to pasujecie do siebie thumleft
No wiadomo, w tych podstawowych kwestiach - dożywotnie braterstwo z syjonizmem, tęczowym gejostwem, i z ukrainą - się nie zmienia. Czyli okey , idealny dla bezpłciowego jarmułkowca kukolda barnabasza. Applause . Powiedz mi na kogo głosujesz - a powiem ci kim jesteś cwelu Idea
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach