Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:46, 13 Maj '25
Temat postu: Debil Cristiano Robocop i dwóch premierów Dumy
Jest jeden dobry pies i jeden zły, nie mogę zdjęcia dodać, spapierzył "Putin'a" do wojny na Ukrainie a teraz nadal robi mi problemy bo nie mogę zagwarantować FR budowy elektrowni atomowych w Polsce co znacznie ustabilizuje!????!!? relacje gospodarcze które kulturowo są spójne ale ta spójność została zepchnięta do psychiatryka, elektrownie rosyjskie nie wykazują awaryjności a na smotret.tv reklama była jeszcze przed wojną.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 11:48, 13 Maj '25
Temat postu:
https://vm.tiktok.com/ZNdMXLGrr/ _________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 14:06, 13 Maj '25
Temat postu:
Poza tym mam wyjebane na jego matkę bo kurwa jej boska mać się zgodziła na klin pomiędzy Izraelem a Egiptem a mój stary jest z linii Salomona a stara z linii Kleopatry, wtf do kurwy nędzy.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów