Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:50, 14 Maj '25
Temat postu:
Tak In Vitro Satanismus to nie medycyna a zwykłe plugawienie społeczeństwa, dodatkowo zaniedługo będzie tak że streamerki będą swoje DNA sprzedawać i tak dalej a jak wiadomo są tacy co sobie wpisują stan konta z klawiatury do komputera, potem idą do sklepu robią przelew a ja kurwa musze płacić 10 PLN za 5 głowek czosnku w sklepie nie wspominając o innych produktach, benzyna kosztuje kurwa tyle samo a nawet mniej a warzywa podrożały i tak dalej niby kurwa jak przecież tego się przechowuje w lodówce.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 21:50, 14 Maj '25
Temat postu:
Nie wiem co to kurwa oni ten czosnek naświetalają w nocy prądem czy jaki chuj.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 21:52, 14 Maj '25
Temat postu:
Ciotka weź się kurwa zdecyduj z tym robokopem bo do chuja chce se awatara zmienić.
Wysłany: 21:54, 14 Maj '25
Temat postu:
Ciotka weź się kurwa zdecyduj z tym robokopem bo do chuja chce se awatara zmienić. sorry to chyba jednak jestem ja, czerwony jest zarezerwowany dla Japonii.
Wysłany: 21:56, 14 Maj '25
Temat postu:
Nie nie na bank to jest moja mama bo tam jest flaga Californii tzn. złoto Kalifornii
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów