no hejka to ja prawdziwa marylka
czas na Wielki Powrót choć zapewne na krótko no ale wróciłam sobie co tam dziubasku?
prawda jest taka że przez chwilę nie pisałam, ale tak z 2 tygodnie zwyczajnie nie mogłam nic napisać bo nie można było utworzyć nowego prowizorycznego konta bo maile nie dochodziły a stary nick wygasł, dopiero do bimiego musiałam napisać
no hejka to ja prawdziwa marylka
czas na Wielki Powrót choć zapewne na krótko no ale wróciłam sobie co tam dziubasku?
prawda jest taka że przez chwilę nie pisałam, ale tak z 2 tygodnie zwyczajnie nie mogłam nic napisać bo nie można było utworzyć nowego prowizorycznego konta bo maile nie dochodziły a stary nick wygasł, dopiero do bimiego musiałam napisać
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:50, 10 Maj '25
Temat postu:
miałaś szansę już nie wracać, to było zrządzenie od losu. Ale nie mogłaś się powstrzymać ,co nie Jak wygłodniała narkomańska suka rzucająca się na obgryzioną kość
NIE WYKORZYSTAŁAŚ TEJ SZANSY ABY WRESZCIE OPUŚCIĆ TO MIEJSCE RAZ NA ZAWSZE , JAK WIELOKROTNIE ZAPOWIADAŁAŚ , CHOĆ BYŁAŚ JUŻ NA DOBREJ DRODZE, MOŻNA RZEC ŻE WYGRAŁAŚ LOS NA LOTERII smuteczek.
To tylko pokazuje jaka z ciebie porażka.... _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:01, 10 Maj '25
Temat postu:
Była tak zdesperowana , że już zaczęłła do mnie prywatne wiadomości wysyłać bez kitu _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Zimno jest kurwa i paskudnie jak na maj niby co mam robić jak nie wysrać czegoś na forum ? jak będę mieć robotę to się nią zajmę na razie nie mam to sobie sram jak będę musiała to będę tu pisać sporadycznie albo w ogóle
Ostatnio sobie oglądam wrestling, lubię jak się walą po ryjach, moim zdaniem gościu z długimi włosami ten wysoki z tatuażami dobrze wygląda rzekłabym zajebista sylwetka z japą może nieco gorzej ale wciąż oceniam bardzo wysoko a jego żonka powiedziała w wywiadzie że nie był w jej typie i w ogóle jej się nie podobał. Uważacie że typ jest brzydki ? no może te tatuaże szpecą ale ciężko powiedzieć o kolesiu ze jest brzydki
lol jaki agresywny śmieciuch najpierw pierdoli Pyszczusi mi brakuje pojawiam się i pojeb teraz pierdoli żebym wypierdalała a nawet gościa nie obraziłam
heh męskie śmieci, niestety nawet ciałek jakichś super fajnych nie macie żeby popatrzeć do tego paskudny charakter niestety bezwartościowe towarzystwo
te a powiedz tak konkretnie zjebie o co ci się rozchodzi teraz ? za dużo się naćpałeś ? kurwa jaka choroba psychiczna
jak kolejnym razem zniknę to na dobre
wrzucam wam zajebiste walki emocje trzymają w napięciu a ten jeszcze narzeka przecież to lepsze niż większość filmów, teraz robią te filmy tak w chuj nudne i przewidywalne że rzygam i zwyczajna walka jest 100 razy lepsza, tu kolejna legendarna: jakby ktoś tak wami rzucił już byście nie wstali a ten proszę :
Kurwa, no to już ci powiedziałem. Wypierdalaj stąd śmieciu, albo przyklejaj się do Kloaki.
Żadną moją Pyszczusią to ty na pewno nie jesteś, więc wypierdalaj.
No tutaj filmik psychologiczny o związkach damsko-męskich
Typowy schemat... koleś się zadurzył szaleje za laską a ona co ma zrobić ? no bogaty koleś z branży weźmie ślub zrobi dziecko, miłości ani nawet sympatii tu nie widzę. Serio ja widzę, ze ta laska wręcz zieje niechęcią do swojego męża. No najlepsze że ten koleś był co najmniej 9/10 no jest różnica wieku i już ma swoje lata, ale nie tak że to był jakiś paszczur, a ta laska go opisuje jakby był creepy paszczurem i do tego nie lubi jego osobowości czy coś.
Ten wywiad to jeden z najbardziej niekomfortowych jakie w życiu widziałam jestem w szoku że laska publicznie mówi że nie znosi typa cała jej postawa jest nacechowana mega niechęcią i nawet tego nie ukrywa, zazwyczaj ludzie się kamuflują w takich publicznych wywiadach a tu wszystko widać jak na tacy. Coś jak żonka kloaki zrobiła dziecko, przestał jej się podobać/nigdy się nie podobał ale w przeciwieństwie do kloaki typ ma kasę to nie warto go zostawiać luksusowy dom, wypady te sprawy. Ale widać jakie smętne małżeństwo.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów