Wysłany: 19:16, 30 Kwi '25
Temat postu: Zagłosuję na Trzaskosia
Miałem zagłosować na Maciaka, ale pomyślałem, że skoro nie ma on szans na wejście do drugiej tury wyborów, a w drugiej zagłosowałbym na Trzaskosia, to pomyślałem, że lepiej od razu zagłosować na Trzaskosia. Jakby wielu ludzi tak pomyślało, to nawet druga tura nie byłaby potrzebna. Mniejsze koszty i mniej straconego czasu…
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:46, 30 Kwi '25
Temat postu:
Wypierdalaj tęczowy śmieciu. Najlepiej od razu zapisz się na dawanie dupy w eurokołchozie za ćwierć euro na godzine , i kup se karnet na amerykański złom pedale . Wsadź se strapona do ryja i wio na paradę klaunów .
Cytat:
nie ma on szans na wejście do drugiej tury
PRZEZ TAKICH JAK TY CWELU . I DLATEGO NALEŻY CIĘ UTOPIĆ W SZAMBIE.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:09, 30 Kwi '25
Temat postu:
Opcja pedalsko-żydowska
W sam raz dla Panocka - systemowego klocka.
(miniaturka bardzo adekwatna , od razu widać że lubi brać obrzezanego do paszczy)
"Należy korzystać z okazji aby wykończyć Putina" ~Trzaskowski.
Należy korzystać z okazji aby wykończyć Trzaskowskiego ~MENTAT.
(i każdego ścierwojada który jego popiera)
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Wysłany: 22:21, 30 Kwi '25
Temat postu:
Głosuję na Maciaka. Wyślijmy Putinowi jasny sygnał że nie wszyscy w Polsce poszaleli.
Rozumiem jeżeli ktoś głosuje na Brauna, nawet rozumiem kiedy ktoś mówi że w ogóle nie bierze udziału w wyborach... Ale żeby na starcie głosować na jakiegoś Trzaskowskiego??? że co kurwa?? .. TO TRZEBA MIEĆ KIBEL ZAMIAST MÓZGU I BYĆ RUCHANYM W POTYLICĘ W PUBLICZNEJ ŁATNEJ TOALECIE ... No chyba że komuś zależy na wojnie, na prowokacjach pod fałszywą flagą, i w ten sposób dąży do jak najszybszej rozpierduchy głosując na najbardziej antyrosyjskiego i najbardziej prowojennego zarazem kandydata (razem z Hołownią mogą sobie ręce podać bo reprezentują ten sam poziom zacietrzewienia, Hołownia tylko dobitniej to wyraził) -i w ten sposób liczy na ostateczne rozwiązania kwestii polskiej - no to też rozumiem .
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
…
No chyba że komuś zależy na wojnie, na prowokacjach pod fałszywą flagą, i w ten sposób dąży do jak najszybszej rozpierduchy głosując na najbardziej antyrosyjskiego i najbardziej prowojennego zarazem kandydata (razem z Hołownią mogą sobie ręce podać bo reprezentują ten sam poziom zacietrzewienia, Hołownia tylko dobitniej to wyraził) -i w ten sposób liczy na ostateczne rozwiązania kwestii polskiej - no to też rozumiem .
No widzisz, sam zrozumiałeś. Nie ma co przeciągać tego co nieuniknione. Musi dojść do starcia z Rosją, albo do jakiejś wewnętrznej rewolty inaczej nic się nie zmieni. Żadne demokratyczne wybory nie zmienią systemu.
Wysłany: 16:27, 01 Maj '25
Temat postu:
Wyślijmy jasny sygnał prezydentowi Putinowi że jeszcze nie wszyscy w Polsce poszaleli. Tylko Maciak! .. Dobry wynik w tych wyborach otworzy mu drogę w następnych do parlamentu
Cytat:
No chyba że komuś zależy na wojnie, (...) na ostatecznym rozwiązaniu kwestii polskiej -
Piękna idea, ale obiektywnie rzecz biorąc to niestety MRZONKI. żadnej wojny Polski z Rosją nie będzie -chodzi wyłącznie o zubażanie społeczeństwa i kredyty na amerykański złom, straszenie ludzi, inżynieria społeczna czarnogłowych aby wprowadzić powszechną inwigilację. I na tym się to skończy.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Do Parlamentu tym bardziej się nie dostanie. Tak działa System - eliminuje potencjalne zagrożenie, już na wczesnym etapie rozwoju tegoż zagrożenia.
Albo będzie wojna Polski z Rosją, albo będzie upadek UE i NATO. A zubażanie społeczeństwa, to właśnie upadek UE. Koniec pewnego systemu - bądź, co bądź - zimnowojennego, kapitalistycznego, którego ostatnio Polacy mogli poczuć szerszy smak.
Wysłany: 16:58, 01 Maj '25
Temat postu:
Głosuj na rafalalę Trzaskosia - to będziesz miał ten wymarzony upadek UE i NATO, w ten czy w inny sposób. Oczywiście na żadną wojenkę z Rosją nawet nie licz poza wymachiwaniem szabelką a la Hołownia. Tylko na amerykański but który jeszcze szybciej cię dociśnie do gleby . Baw się dobrze!! . Tak będzie. Miłego relaksu.
DLATEGO JESTEŚ DLA MNIE PANOCKU NICZYM WIĘCEJ JAK TYLKO ZWYKŁYM SYSTEMOWYM KIBLONURKIEM. Mimo wszystko miałem cię za bardziej ogarniętego. Ale ty jesteś tylko zwykłą przecweloną spierdoliną która głosuje sobie dla samego głosowania, "miłego uczucia" . Od razu nadstaw dupę cwelu na dworcu zachodnim, chory psychicznie parchu.
No właśnie Trzaskoś chętniej pójdzie na wojenkę z Rosją niż Dupcia, czy jego następca Mamrocki. Dlatego świadomie i z premedytacją oddam głos na największe zło w historii tego państwa, aby to zło wreszcie wydało swoje owoce. Czas na żniwa
Wysłany: 19:11, 01 Maj '25
Temat postu:
Wiesz kim ty jesteś? A w szczególności kim ty jesteś na tym forum??
Ty jesteś umysłowo chory, żyjesz w bajce, wypierdalaj pierdolony debilu
- tak jak wypierdoliła twoja ulubiona @pyszczucha. NIE MASZ TU CZEGO SZUKAĆ.
Pyszczusia tu jeszcze wróci i zniszczy cię, jak zawsze.
A ja jeśli jestem „umysłowo chory i żyję w bajce”, to na pewno nie bardziej niż ty, który uważa, że człowiek nie wylądował na Księżycu, Hitler uciekł z bunkra pod Kancelarią Rzeszy i dożył późnej starości w Argentynie, Urugwaju, Peru, czy chuj wie tam gdzie, a kowid to ściema mająca na celu zamordyzm. To dopiero trzeba być CZUBEM, aby w takie brednie wierzyć.
No ale czego można spodziewać się po kimś, kto rzucił Naukę dla bredni Szostka lub Jaśkowskiego i chwyta każdą spiskową brednię za Prawdę. Typowy szur wierzący w mega spisek, którego jest ofiarą ku chwale tych co siedzą na szczycie.
Wysłany: 20:10, 01 Maj '25
Temat postu:
wypierdalaj zjebie na marsa
Cytat:
Hitler uciekł z bunkra pod Kancelarią Rzeszy i dożył późnej starości w Argentynie
Ale wcześniej wskaż no bezczelny kurwiu paluszkiem gdzie ja coś takiego twierdziłem.
Cytat:
To dopiero trzeba być CZUBEM, aby w takie brednie wierzyć.
Już nie będę wyliczał w co ty wierzysz syjonistyczny parchu.
Cytat:
bredni Jaśkowskiego
doktorowi Jaśkowskiemu to ty mógłbyś buty czyścić miernoto umysłowa.
....będzie mi tu gnuj imputował że ja twierdziłem że Hitler uciekł .. Pluję ci do ryja zawszony kłamco , cwelu niedorobiony kijem od szczotki dmuchany .
wypierdalaj do swojej @pyszczuchy wszarzu _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:17, 01 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
kowid to ściema
Nie no, jak najbardziej prawdziwa śmiertelna choroba to była.. Brawa dla Putina że w kilka dni wyleczył cały postępowy świat z tego . A polskę to już w ogóle w kilka sekund -terapią szokową. Myślę ze powinien otrzymać pokojowego nobla z medycyny za ten wiekopomny wyczyn _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
dlaczego nie Stanowski ? aż tak masz wyjebane na Polskę ? no może w 2 turze ale w pierwszej trzeba dać znać politykom że są pojebami i już lepiej Stanowski, Maciak nawet Braun co nie byle nie ci dwaj z POPISU
Wysłany: 13:34, 13 Maj '25
Temat postu:
Nawet Senyszyn jest lepsza od Nawrockiego i Trzaskowskiego
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów