W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Głosuje na Stanowskiego  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 55
Strona: 1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:36, 13 Maj '25   Temat postu: Głosuje na Stanowskiego Odpowiedz z cytatem

bo mówi jak jest

jebać Brauna typ jest sztuczny, jebać pozostałych
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:57, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet nie oglądałam tej debaty żadnej nie oglądałam ale urywki dobre także przekonał mnie

A te wszystkie jebane debaty są z góry ustawione w sensie kandydaci wiedzą jakie będą pytania co nie, jakby nie wiedzieli to chyba by wolniej mówili, myśleli jąkali się a nie z automatu kurwa, to dziadostwo ekstrawertyczne tak szybko myśli kurwa czy jak ? to właśnie mega wada bycia introwertykiem najpierw myślisz sobie wewnętrznie dopiero potem mówisz i to często bez przekonania czy wolno i to wygląda na gówno w oczach ekstrawertycznych śmieci które rządzą światem z racji bycia atencyjnymi kurwami wrodzonymi. Powiedzcie mi proszę że kurwiszcza polityczne znają z góry pytania na te gówno debaty bo jak naturalnie tak szybko myślą mówiąc to nie mam szans z nimi. Podobnie generalnie z wywiadami na jutubie kurwa zawsze mnie zastanawia jak ci ludzie tak szybko odpowiadają na jakieś jebane pytanko.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:04, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kuźwa może jednak zagłosuje na Maciaka, bo to jedyny introwertyk na sali obrad kurwa, ekstrawertyczne śmieci jebać prądem. Mam jeszcze czas decyzję ostateczną ogłoszę w sobotę.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:15, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LOL na Stanowskiego, no to posłuchaj co sobą reprezentuje twój wybranek: viewtopic.php?p=508093#508093
Aha , film został już usunięty, Rolling Eyes , no wielka szkoda ,było o tym jak w okresie plandemii rozkurwił się Stanowski , normalnie drugi Grzesiowski . Pierdolec był pełną gębą za wszelkimi zakazami, obowiązkiem szmatowania, kwarantannami, i oczywiście szpryce Rolling Eyes . A teraz wyjątkowy gnój obnażył się zupełnie ze swoją nienawiścią do Putina. Zwyczajny systemowy kołek z ciągotami do faszyzmu . Do tego konszachty z mafią - miliony złotych na kanał zero to niby z dupy sobie wziął aha Rolling Eyes .
Dla mnie to jest po prostu ordynarny śmieć , i umysłowe zero , któremu sram do ryja.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:16, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grzegorz Braun w sumie też może być introwertykiem no reszty no nawet nie znam ta młoda z lewicy nie wiem kto to a Senyszyn jebać prądem już na sam początek jako pierwsza no niby nie jej wina że ma wkurwiający głos i uśmieszek na mordzie i gówno zamiast mózgu ale mnie wnerwia bardziej niż ktokolwiek. Co łączy 90% polityków ? ekstrawertyczne śmieci które dobrze i szybko potrafią mówić mimo bycia idiotami w większości
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:23, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ekstrawertyczne śmieci
no to przecież Stanowski jest pierwszym w kolejce Rolling Eyes helou

W ogóle potrafisz myśleć? Mówisz że głosujesz na Stanowskiego i jednocześnie nienawidzisz ekstrawertycznych śmieci. Coś brałaś??

Maciak jest na pewno introwertykiem.
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:29, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ogóle takie jak ty nie powinny mieć prawa wyborczego bo reagujesz pod wpływem chwilowych emocji, bez żadnego rozeznania.
A przy wyborze kandydata kierujesz się nie jego poglądami - tylko osobowością Brick wall , typowe żeńskie spierdolenie. Dlatego kobiety nie powinny mieć żadnych praw wyborczych.

https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/.....wa/q9c15cm
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:31, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam dzisiaj jazdę ekstrawertyczną od samego rana bo słabo spałam więc myślę pisząc no właśnie Stanowski zdecydowanie ZA BARDZO ekstrawertyczny zaczął mnie wnerwiać. Jak mówię mam czas do niedzieli ogłoszę wam wkrótce na kogo, Panocek też zmienia zdanie co chwila to i ja mogę.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:32, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dlatego Panocek też nie powinien mieć praw wyborczych. On też działa pod wpływem impulsu.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:36, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to jest zaawansowany problem a ty kloaka jesteś zbyt tępy żeby pojąć skalę problemu, jak ekstrawertyk jebie innych ekstrawertyków i obnaża to całe gówno polityczne to wciąż na plus, z drugiej strony trzeba gnoić ekstrawersję jako jedyny sposób uprawiania polityki i myślenia.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:41, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam stabilne poglądy i już rok temu wiedziałem na kogo będę głosować jeżeli w ogóle będę. Czy coś się zmieniło przez ten czas?, dlaczego miałbym zmieniać swoje zdanie . Nie, nic się nie zmieniło, wiedziałem na kogo zagłosuję i dlaczego nie zagłosuję na innych. Oni też się nie zmienili przez ten czas, to dlaczego ja miałbym zmieniać swoje zdanie bo ktoś coś fajnego raz powiedział na jednej debacie ?? helou. Liczą się oczywiście poglądy a nie jak ktoś się ubiera , jak wysławia, i czy jest ekstrawertykiem czy nie. To są kwestie może i nie bez znaczenia ale stanowczo drugorzędne. Ja nie muszę zmieniać swojego zdania jak rękawiczek - bo nie mam zaburzonej osobowości.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:52, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież wszyscy kłamią pierdolą bzdury a po wyborach robią co innego nie mówili to dlaczego mam się kierować czyimś programem wyborczym jak zawsze ale to są kłamstwa ? ludzie powinni się tego nauczyć mieć zasadniczo traumę nawet bo za każdym razem jak na kogoś naiwnie głosują na jego program wyborczy to realizuje go może 50% max a frajerzy wciąż się na to nabierają. Kto normalny kieruje sie poglądami kandydatów w 2025 roku będąc osobą po 30 roku życia a nie naiwnym gówniarzem LOL beka z typów co się tym kierują hahahahah żal mi cie naiwniaku kloaka dlatego patrzę na inne rzeczy
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:55, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlatego program wyborczy mnie totalnie nie interesuje Stanowski nawet irytujący obnażył spierdolenie tego całego systemu i chwała mu za to przynajmniej.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:58, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Przecież wszyscy kłamią pierdolą bzdury
Czyli ty też więc zamknij ryja. Samozaoranie.

Cytat:
dlatego patrzę na inne rzeczy
Bo jesteś toksycznie i nieuleczalnie niedojrzałą spierdoliną umysłową- i dlatego należy cię pozbawić prawa wyborczego.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:04, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Twój Maciak prędzej by się zesrał na wizji niż zrealizował 50% tego co pierdoli dam sobie rękę uciąć, ważniejsi od niego ludzie mu i tak nie pozwolą myślisz że taka pierdoła niestety z dość średnią siłą przebicia ma szanse JAKIEKOLWIEK z socjopatycznymi ekstrawertycznymi ścierwami hehehe NICE try nie ma szans. Ludzie głosują na tego co najlepiej mówi ma największą socjopatię i siłę przebicia i z tym nie wygrasz.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:11, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie nie obchodzi czy "ważniejsi od niego ludzie" mu rzekomo pozwolą w przyszłości czy nie, ty też tego nie wiesz co będzie albo co by było gdyby.
Mnie obchodzi czy Maciak kłamie z premedytacją - ty twierdzisz że tak, No to słucham , rzuciłaś poważne moralne oskarżenia ,tępa kurwo, w jakich to niby swoich poglądach kłamie? Jeżeli zostanie prezydentem to nagle zacznie szczekać na Putina -nie dlatego że mu kazali tylko że sam teraz perfidnie udaje że go podziwia - czy o co chodzi? Rolling Eyes Nabija rusofili w butelkę - podczas gdy w głębi duszy nienawidzi rosjan i rosji i chce kontynuować politykę pomagania ukraińcom???
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:13, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Socjopatyczne popierdolone społeczeństwo które od wieków wyznaje kult ekstrawersji uznaje za zaletę patologiczną pewność siebie, siłę przebicia i tzw. gadkę szmatkę, mówienie w locie oratorskie umiejętności. Ekstrawertycy promują swoich chcą takich jak oni mają przyjaciół, znajomych innych ekstrawertyków dochodzą do dużych pieniędzy bo społeczeństwo im pozwala uważa ich za samców/samice alfa. Przeciętny introwertyk zostanie zaorany już na starcie jak by doszedł do jakiejś wysokiej pozycji że to za mrukliwy, za wolno myśli itd. nie pasuje do grupki innych samców alfa
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:16, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha, czyli nie masz nic sensownego do powiedzenia o Maciaku Confused .. Tak jak myślałem. Do budy suko.

Najpierw lekką rączką obrzuciłaś go błotem że coś tam "kłamie, pierdoli bzdury, a po wyborach zrobi co innego niż mówił" ---- a teraz nie wiesz w czym kłamie , w czym pierdoli bzdury i CO zrobi inaczej niż mówił ... Rolling Eyes ... Idź się lecz toksyczna mendo.

Cytat:
dlatego patrzę na inne rzeczy
i właśnie dlatego będziesz regularnie zmieniać swoje stanowisko -jak nieprzymierzając niestabilna schizofreniczka. Gratulacje.
(Mówił ci już ktoś, że kręcisz się jak gówno w przeręblu? Rolling Eyes )
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:27, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja analizuje społeczeństwo mam w dupie program wyborczy skoro według ciebie taki Netanjahu to zbrodniarz wojenny a taki Trump to oczywisty socjopata w zasadzie dla każdego no to zasadniczo dlaczego zawsze ci ludzie są wybierani ? Dlaczego "dobre" społeczeństwo wybiera zawsze pojebów przebojowych ? bo społeczeństwo nie jest dobre, ludzie nie są dobrzy ludzie są tacy jak politycy tylko może nie 100% socjopatii a "zaledwie" 70% czują że nie są wystarczająco socjopatyczni więc wybierają w wyborach jeszcze większego zjeba niż oni sami czcząc go.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:31, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie interesują mnie jałowe rozmowy, pozbawione sensownej treści i logiki, z niestabilną (i toksyczną) schizofreniczką mentalną , "badającą społeczeństwo" -i kręcącą się przy tym jak gówno w przeręblu. Diluj.

JA NIE MUSZĘ SIĘ KRĘCIĆ JAK GÓWNO W PRZERĘBLU , ALBO DZIECKO WE MGLE _ WIEM NA KOGO GŁOSUJĘ I DLACZEGO .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:41, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale nie wiem czemu się wyżywasz na forum ludzie chcą Trzaskowskiego to go wybiorą to miej do ludzi do wiekszości ludzi pretensje że zostanie wybrany co ja mam z tym wspólnego że twój kandydat NIGDY nie osiągnie 5% głosów ? nie wiem czemu żyjesz polityką jak ostatni pojeb i się tym ekscytujesz, ludzie chcą niedziałający kibel za ponad pół miliona to dostaną ja nie mam nic z tym wspólnego. Musisz poznać jak działa ludzkość i świat dlaczego ludzie głosują na daną osobę ty masz zawsze inne poglądy niż większość ludzi TO TY JESTEŚ ANOMALIĄ ty musisz sam siebie zgłębić czemu jesteś anomalią i zawsze myślisz inaczej niż większość ludzi z jakiegoś powodu. Ludzkość jest jaka jest nie ma sensu z tym walczyć ty jesteś sam walczysz z wiatrakami po co i na co. Nie zmienisz nic. Nie zmienisz osobowości innych, ich poglądów. Zajmij się czymś wreszcie.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:44, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Speak to the hand

Cytat:
Zajmij się czymś wreszcie.
Już się zająłem. Rozpoznałem kandydatów, zważyłem za i przeciw - i dzięki temu nie obudzę się jutro zastanawiając się jak ostatni debil za pięć dwunasta kto jest wart mojego głosu.

Cytat:
TO TY JESTEŚ ANOMALIĄ
Jeżeli uważasz że stabilność jest anomalią.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:48, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wojna to pokój i pogódź się z tym
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:49, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wyświechtany slogan który nic nie znaczy poza tym że jest brednią.

Cytat:
nie ma sensu z tym walczyć
I DLATEGO WŁAŚNIE JA NIE MAM POTRZEBY BYĆ W GRONIE ZWYCIĘZCÓW. Czego nie rozumiesz?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:54, 13 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Speak to the hand

Cytat:
Zajmij się czymś wreszcie.
Już się zająłem. Rozpoznałem kandydatów, zważyłem za i przeciw - i dzięki temu nie obudzę się jutro zastanawiając się jak ostatni debil za pięć dwunasta kto jest wart mojego głosu.
.

Twój jeden malutki żałosny głos nie ma znaczenia nikogo nie interesuje bo wygra Nawrocki albo Trzaskowski bo ludzie tego chcą, jaki miało sens spuszczanie się nad kandydatem który nie ma żadnych szans ? Nie zostanie wybrany bo ludzie go nie chcą, koniec kropka. Ludzie chcą POPISU i musisz to zrozumieć brednie w necie jakieś komentarze pod filmikami na jutubie tego nie zmienią ludzie CHCĄ POPISU. Ty nie chcesz oni chcą. Opowiedzą się za tym w wyborach.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2, 3   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach