Na szczęście jestem zbyt leniwa żeby chodzić do samoobsługowych lol nawet jak jest dłuższa kolejka wolę postać no i widać dobrze robię.Ale swoją drogą ta laska po takim małym gównie dochodzi do siebie nie wiadomo ile... no to sąłbo z dziewczyną, ja piernicze ile ja miałam w życiu zjebanych akcji i chujowo się czułam może do ko nca dnia ale nie rozkminiałam tego tygodniami. Jedynie taką większą traumę może z miesiąc miałam po przygodzie z mafią, no ale to już był hardcore ale takie zwykłe gówna mnie nawet nie ruszają. No co ja przeżyłam zjebanego ? proszę bardzo co pamiętam policja przyjechała do mnie specjalnie do pralni jak była pandemia że nie mam maseczki, też sie szamotałam z kurewstwem i powiedziałam im że akurat piorę maseczkę w końcu odpuścili lol. Pasażerowie kurwy nie chciały mnie wpuścić do autobusu prawie mnie pobiły bo nie miałam maseczki, stale wytykanie i uwagi z 2 lata powinnam mieć traumę do końca życia ale zapomniałam o wszystkim i w ogóle mnie to nie ruszało specjalnie. Kiedyś przy wejściu do Auchan bramka zaczęła piszczeć wszyscy na mnie się gapią z 7 minut spierdolenia podeszła ochrona wyłączyła wyklęłam ich od kurew poszłam dalej robić zakupy. Bardziej traumatyczne są rozmowy kwalifikacyjne w korporacjach w Polsce trochę właśnie jak takie przesłuchanie na policji od takiego małego gówna co przeżyła ta dziewczyna phi
Albo tutaj, rycerze Najjaśniejszej różaniec na kałacha, mogą zamienić w każdej chwili.
co to w ogóle kurwa jest dorosłe byki nawet nie aż takie stare i z różańcem zapierdalają w dłoni ? PORAŻKA
ci wszyscy katoliccy patrioci łysi z bródką mają iq niedorozwiniętych nawet nie wiedzą w co wierzą
"IQ mocnych konserwatystów wynosi średnio 95 i jest statystycznie o 11 punktów niższe od wyników zdecydowanych liberałów"
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:14, 22 Mar '25
Temat postu:
Cytat:
"IQ mocnych konserwatystów wynosi średnio 95 i jest statystycznie o 11 punktów niższe od wyników zdecydowanych liberałów"
Naukowcy Newsweeka dowodzą - sorry , ale owi naukowcy sami majką iq średnio rozgarniętego szympansa więc ich badania są pozbawione znaczenia _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
hmm może religię trzeba właśnie zareklamować w taki sposób jak wyżej żeby mężczyźni byli tak wierzący jak kobiety ? czyli miejsce spotkań z innymi mężczyznami i wmawianie im że mają do odegrania wielką rolę w historii ludzkości ? bo wygląda na to, że kobiety częściej wierzą bo mają wspólnotę kościelną i koleżanki na porannych/wieczornych mszach a nie że wierzą naprawdę czy się tym jakoś interesują tylko mają znajomych w kościele i ksiądz im napieprza z ambony że kobiety mają od odegrania niezmiennie ważną rolę w społeczeństwie (czyli darmowych służących LOL)
Wysłany: 20:19, 22 Mar '25
Temat postu:
A propos Wiary : Z zasady nie wierzęw żadne tzw "badanie statystyczne" dopóki nie ujrzę na własne oczy jakiej metodologii użyto, i w jaki sposób preparowano wyniki. .. Jest dla mnie oczywiste, że to właśnie konserwatyści mają wyższą inteligencję, bo liberalizm sam w sobie jest nielogiczny. Także wszystkie tego typu badanka przeprowadzane przez bandę liberalnych małp spuszczam na dzień dobry w kiblu _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
dobra helooł kloako tu są sami faceci czyli jak mówiłam jak się odpowiednio zareklamuje to faceci będą tak wierzący a nawet bardziej niż kobiety
chodzi tylko i wyłącznie o wspólnotę kościelną i jakieś poczucie bezpieczeństwa (?) czyli kontynuowanie tradycji no jakoś ludziom jest bezpieczniej jak robią to co robili zawsze i kontynuują wyczyny swoich ojców, pradziadków. W ogóle tego nie kumam, ale trudno.
Wygląda na to, że faceci nie są aż tak wierzący jak kobiety głównie dlatego że po prostu kobiety to przejęły a faceci nie lubią kobiet ani rzeczy skierowanych do kobiet. Na takich typowych pielgrzymkach to z 70% to babki są, ale jak się stworzy wspólnotę męską proszę bardzo nagle faceci się pojawiają.
Wysłany: 20:27, 22 Mar '25
Temat postu:
PiS = Lewica .. Tak tak, bardzo inteligentni ludzie.. i te wszystkie komuchy .....
Albo ci:
Konserwatyści? Nie sądze... uhmm.. na pewno bardzo inteligentni . Mają nawet dyplomy naukowe z genderyzmu...bo i takie kierunki sobie wymyślili. Nie w kij dmuchał _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
ale nie o to się kuźwa rozchodzi o żadne partie polityczne, tylko ludzie z otwartym umysłem rzadko są bardzo religijni, bo żeby być religijnym to albo trzeba mieć zamknięty umysł/lekkie upośledzenie intelektualne/przejść poważne pranie mózgu uszkadzające funkcje poznawcze i intelektualne/przeżyć coś że zacznie się wierzyć w Boga itd. Tak z połowa powodów to otępienie umysłowe nabyte bądź wrodzone.
Och, ależ to kurwa musi być inteligentne towarzystwo
No nie wiem czy inteligentne, ale tą jedną ministrę to bym jeszcze posunął, i nie chodzi mi o różnopłciową kotulankę… tylko o tą paniusię obok, stara, ale jara
Wysłany: 20:54, 22 Mar '25
Temat postu:
co za zbok, to już któryś raz z tym wyjeżdżasz, to ma nawet swoją nazwę: gerontofilia ... Powiedz jeszcze że żona makarona ci się podoba _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Ja też unikam samoobsługowców. Zawsze sprawdzam rachunek i jak widzę, że kasjer rąbnął się na moją niekorzyść to robię raban, w inny wypadku spokojnie odchodzę.
Ja też unikam samoobsługowców. Zawsze sprawdzam rachunek i jak widzę, że kasjer rąbnął się na moją niekorzyść to robię raban, w inny wypadku spokojnie odchodzę.
Jeśli mam mało produktów i łatwe do zeskanowania to wybieram samoobsługę.
Po to jest właśnie samoobsługa. Mało to szybko i bez kolejki. Tylko idioci kasują wiele produktów na samoobsługowej. I blokują tych, którzy mają mało.
z ludźmi się gra helooł ja tam z ludźmi grałam kloaka mówił że całkiem nieźle ale przestałam bo w sumie na chooj nic z tego nie ma nawet spoko gierka nie mówię że nie ale to trzeba by było życie poświęcić a ja jestem człowiek orkiestra interesuje sie wszystkim
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów