Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 07:23, 18 Lip '08
Temat postu: Wołoszański i jego tekst
Hej
Miałem niewątpliwą przyjemność mieć 3 zmianę w pracy, a udało mi się posłuchać historii w radio z cyklu "Sensacje XX wieku" na radiuZ. Lubię tą audycje, teraz chyba lecą powtórki, bo są wakacje nie mniej jednak usłyszałem tej nocy historię, której do tej pory nie znałem.
Audycja była o Titanicu i o bombie, która zrobiła w nim dziurę (nie żadna góra lodowa!)
Wołoszański przedstawił kilka popierających bombę argumentów, jednak nie udało mi się ich do tej pory sprawdzić. Co sądzicie na ten temat?
Wołoszański mówił też coś o statku, który nie ratował pasażerów, o teoriach nt spisku w którym brał udział oficer z Titanica, ale podał to w formie pytań bez odpowiedzi (żeby pewnie nie narażać się na mamranie). Temat IMHO ciekawy i wart roztrząśnięcia.
_________________ "Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa"