Wysłany: 16:30, 02 Lut '25
Temat postu: To dobrze że druga żonka zabrała kloace dziecko
Ja uważam że tak bardzo dobrze zrobiła widać, że typ jest niestabilny pisze o 2,3 w nocy regularnie i agresywny jest - pewnie pod wpływem alkoholu albo ćpa. Kto jest na tak że dobrze zrobiła a kto na nie, zróbmy sondaż. No bo tak zrobił dziecko a nie mieszkał nawet ze swoją rodziną i dziwi się że żonka z córeczką w końcu uciekły na stałe i zerwały kontakt LOOOL no każdy by tak zrobił heloooł co to za mąż i ojciec niby ???
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:09, 02 Lut '25
Temat postu:
DLA KOGO DOBRZE - DLA DZIECKA ty mała psychopatyczna kurewko sadystyczna hmm ???
Cytat:
widać, że typ jest niestabilny pisze o 2,3 w nocy regularnie
niestabilny bo pisze w nocy ?? Co jeszcze wymyśli ten twój mały żeński móżdżek ? A ty dziwko za to jesteś taaka stabilna że hohoho. Zakładanie tego typu tematów mówi samo za siebie o twojej stabilności ty sadystyczna pierdolona cichodajko z dworca Zoo.
Cytat:
i agresywny jest
Agresywny? W jakim sensie ty psychopatyczna sadystko? BO nazywam cię kurwą to od razu agresywny? No ale ty przecież jesteś małą tanią kurewką bez sumienia rozumu i z sadystycznymi ciągotkami ty mała świńska mizoandryczna kupko gówna mitomańska, zgadłę? - to niby jak inaczej do ciebie podchodzić ty wampirzyco energetyczna hmmm? DZIWISZ SIĘ ??? Żryj piach dziwko-szmato! .. i co i to według ciebie jest agresywne?
Cytat:
nie mieszkał nawet ze swoją rodziną
I to jest powód żeby z pamięci dziecka wymazywać ojca ??? dobrze się czujesz ty psychopatko jebana? A dlaczego tak było to już ci chyba tłumaczyłem . Matka nie chciała zamieszkać więc JA jestem winny że nie mieszkałem razem z nimi... Ty kurwa gnojówo pierdolona........
Cytat:
Kto jest na tak
To Bóg rozsądzi , - a nie twoja psychopatyczno-sadystyczna ankietka którą w tej chwili polecam ci sobie twoją plugawą mordę podetrzeć. .... Agresywne? NIE SĄDZĘ ..... Agresywne - to są twoje SADYSTYCZNE TEMATY I ZACZEPKI TY KURWO-SADYSTKO . ... To jest taka cicha żeńska agresja.. No bo ty przecież nic nie robisz, nic złego nie mówisz co nie .... .. jadowita żmija, tfu!
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:30, 02 Lut '25
Temat postu:
żeński sadyzm nie zna żadnych granic
Cytat:
Ja uważam że tak bardzo dobrze
więc zachowaj to dla siebie żeński śmieciu bo obnoszenie się z tym po forum jak z ogoloną pizdą wystawioną do wiatru jest ani poważne ani mądre. Atencji szukasz dla swoich sadystycznych uniesień hmmm??
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 21:51, 02 Lut '25
Temat postu:
dobro dla dziecka plugawy żeński ryju ?
Cytat:
wspaniała kobieta
Tak tak wspaniała matka . Nie ma nic piękniejszego na świecie niż zrobić z dziecka półsierotę, pozbawić tożsamości rodzinnej, i wykastrować mu umysł - a przy okazji nasrać w jego przyszłość. Prawdziwe dobro!
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 22:06, 02 Lut '25
Temat postu:
Cytat:
chroni dziecko
W taką uliczkę skręcasz kurwo? .. Chroni ??? .. Przed czym niby... biłem je? Krzyczałem? Nie mogłem niczego nauczyć?? co to według ciebie znaczy "chroni" .. Krzywdę jakąś wyrządzałem??? ......ech , ty pierdolona GŁUPIA kurewko ty....
Wysłany: 22:09, 02 Lut '25
Temat postu:
Pierwsze słyszę że wyrządzenie dziecku psychicznej krzywdy na całe życie to jakaś ochrona
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 22:10, 02 Lut '25
Temat postu:
J a s n y napisał:
Pierwsze słyszę że wyrządzenie dziecku psychicznej krzywdy na całe życie to jakaś ochrona
no bo takie coś mógł sobie ubzdurać tylko SADYSTYCZNY ŻENSKI UMYSŁ TYPU "ŚMIERDZĄCA KUPA GÓWNA W CZASZCE" .. Czego się dziwisz ?
Wysłany: 22:15, 02 Lut '25
Temat postu:
..Ale to jest właśnie TYPOWE dla żeńskich kurwo-śmieci ,czemu tu się dziwić - tak było od zawsze , słabsze fizycznie więc nadrabiają sadyzmem psychicznym. i głupotą. Zajebać nawet własne dziecko byle tylko dojebać w jakiś sposób facetowi... po trupach do celu. Nie bacząc na nic !! .. na oślep !! .. to jest właśnie ten żeński majestat....
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 22:28, 02 Lut '25
Temat postu:
stronnik napisał:
słabsze fizycznie więc nadrabiają sadyzmem psychicznym. i głupotą. Zajebać nawet własne dziecko byle tylko dojebać w jakiś sposób facetowi... po trupach do celu. Nie bacząc na nic !! .. na oślep !! .. to jest właśnie ten żeński majestat....
No ... a potem jeszcze KOLEJNA wampiryczna kurwa na wieść o tym czerpie z tego sadystyczną radochę z nieszczęścia jakiegoś dziecka. . TYPOWE.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 22:31, 02 Lut '25
Temat postu:
A CZEGO oczekiwać po cwelozie.....?? Ktoś oczekiwał czegoś innego?
.. ten temat to jest laurka którą wystawia sobie samej. SADYZM , GŁUPOTA , GNÓJ POD CZACHĄ.
Wysłany: 23:13, 02 Lut '25
Temat postu:
Cytat:
1:0 dla żonki kloaczki wygrała mmm
to się jeszcze okaże bo życie trwa ty antyludzka świnio. A na razie PRZEGRYWA DZIECKO .
Wysłany: 23:19, 02 Lut '25
Temat postu:
Cytat:
im więcej takich matek tym lepiej
dobrze że codziennie jakieś małe dobro zwycięża
świat jest piękny
Te żałosne wysrywy świadczą o twoim psychotycznym kurestwie wiesz? . No i oczywiście o twojej żeńskiej wampirycznej głupocie bo ewidentnie są nakierowane na to aby mnie drażnić..
PRYMITYWNE.
SSIESZ.
Cytat:
żonki kloaczki wygrała
wygrała? A to jakaś gra była tak?? .. No jedyne na razie co wygrała - to bilet na środkowe miejsce w piekielnym kotle .
ty ssiesz kurwiarzu co płodzi dzieci tej które pragną, kurwiarz zasrany hify irzeżączki tylko roznosi pewnie zaraziłeś żonkę chorobą weneryczną no i spierdoliła bo ile można wytrzymać
Wysłany: 23:51, 02 Lut '25
Temat postu:
Cytat:
pewnie zaraziłeś żonkę chorobą weneryczną
.. Powiem tak - SZKODA ŻE TO NIEPRAWDA... Bo takie coś ewidentnie by się głupiej nimfomance NALEŻAŁO. A może właśnie skacząc teraz jak dzika małpa po kutangach złapie jakiegoś trypla (?) - czego jej szczerze życzę .. ej, cwelozo - a nóż zrobiłaś ten swój śmieszny wysryw "na dobrą wróżbę" hmmm? ... No są takie Jungowskie "przypadki". Trzymam kciuki
Cytat:
kurwiarzu co płodzi dzieci tej które pragną,
No to KIM jest kobieta która z tego korzysta? Lepsza ????
Bądź co bądź wyświadczyłem jej PRZYSŁUGĘ ,ty tępa raszplo - więc może tak trochę szacunku co ? ! _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 23:54, 02 Lut '25
Temat postu:
a tobie powoli puszczają zwieracze , czuję ten smrodek wampiryczna patusiaro
Jak lubisz ostre schizy to ty, ja, córeczka i twoja żonka możemy razem pojechać na wakacje nad morze ale jazda będzie o jaa wreszcie będzie się działo
jeszcze Panocka weźmiemy, no ale ty nie masz jaj co nie... tylko srasz na forum i jedziesz po żonce zamiast z nią pogadać normalnie jak człowiek... niestety ssiesz i co wciąż nie wiesz dlaczego cie zostawiła ? no ja wiem bo SSIESZ
"Wśród ulubionych potraw i napojów osób, które mają skłonności do psychopatycznych zachowań, oprócz kawy znalazły się też rzodkiewka, seler i tonic. Wcześniejsze badania wykazały, że osoby preferujące cierpkie smaki są mniej skłonne do pomagania innym i wydają ostre sądy moralne"
Nie pije kawy ani tonicu, rzodkiewkę jem bardzo rzadko a selera praktycznie nigdy i nie lubię cierpkich smaków LOOL, to chyba te koto czubki lubią cierpkie smaki
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Strona 1 z 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów