kurfa mogłam się dorobić zakładając firmy słupy i wiedząc jakie są VATy gdzie i co i robić w chuja ZUS a nie śledzić życie koaczki, heh co za zjeb ze mnie ale nie wszystko stracoe
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:59, 04 Lut '25
Temat postu:
syndrom projekcji, nie przypisuj mi swojej choroby.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Miałam już do czynienia z mafią jak szukałam koleżanki opowiadałam już, mogłam się z nimi zaprzyjaźnić wtedy i interesować się vatem to byśmy interesy robili a tak już po krzakach ale może jakiś mały przekręcik się kiedyś uda.
Dobra co ma pierwszeństwo prawo unijne czy polskie ? bo w tym unijnym gównie pierdolą że na allegro i innych platformach nie można przekroczyć limitu 30 transakcji, a w polskim prawie jest możliwość działalności nierejestrowanej że można sprzedawać do 75% minimalnego wynagrodzenia i chyba tylko płacić podatek (?) ale żadnych składek, zusów, vatów i innych. Tak człowiekowi dowalają z każdej strony żeby faktycznie każdy musiał gnić w kołchozie od 8 do 16 na etacie bo nie bardzo jest co robić innego, własny biznes to jeszcze gorsze.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:35, 05 Lut '25
Temat postu:
a to tylko hobbystycznie było. specjalizowałem się w fotografii wizażowo-wystawowej.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów