W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Umiejętności społeczne  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 60
Strona: 1, 2, 3, 4   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:52, 30 Sty '25   Temat postu: Umiejętności społeczne Odpowiedz z cytatem

Może się wydawać, że umiejętności społeczne są umiejętnością wrodzoną. Jednakże umiejętności tych uczymy się od urodzenia i uczymy się od innych.LOL to jak rozróżnić wysokofunkcyjny autyzm od "normalności" kiedy WSZYSCY uczą się umiejętności społecznych od innych to nie jest wrodzone, dzieci i dorośli naśladują innych, a zwłaszcza kobiety uczą się uśmiechać w niezręcznych sytuacjach. Kobiety w ogóle strasznie w chooj się uśmiechają nawet ja to robię automatycznie a faceci bardzo rzadko. W ogóle introwertyczni faceci tak w wieku 13-18 mają cechy wybitnie autystyczne czyli autyzm jest zasadniczo normą dla mężczyzn. Na korepetycjach zwłaszcza z jakimiś młodszymi dzieciakami to staram się być miła, zagaduję o ulubione książki/filmy chwalę jaki fajny pokój i inne podobne gówna a normalnie to najchętniej to w ogóle bym nie gadała, czuje się jak jakiś fejk manipulujący ludźmi.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:55, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty masz jakiś problem ze sobą
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:01, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak taki przykładowo pierdolony Kaczyński robi, że ludzie lubią PIS i na nich głosują Shocked kurwa typ nawet nie wygląda jakby się starał ci z pisu to zazwyczaj jakieś antypatyczne jednostki a kuźwa tyle ludzi zagłosowało na nich. Ja pierdole czegoś chyba jednak nie rozumiem. To jest chyba tak, że jak ktoś jest antypatycznym zjebem z niskim IQ, wysokim zacofaniem zwłaszcza religijnym i bardzo niską otwartością na świat i jest osobą bardzo konserwatywną to zawsze będzie prawicowy i niezależnie jaki antypatyczny prawicowy zjeb będzie w polityce to i tak taka osoba zagłosuje na niego czyli nie trzeba się nawet starać taka osoba z automatu zagłosuje na prawicę bo ma ograniczony mózg.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:08, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dlaczego jest tak, że nauczyciele a zwłaszcza akademiccy te wszystkie uniwersytety są w 80-90% ZAWSZE w dowolnym kraju lewicowe ? niezależnie kuźwa od kraju zacofana biedota jest prawicowa ludzie bardziej światli są lewicowi. No i dlaczego tak jest ?? I np. w takim poważnym państwie jak Izrael na polityka jednak trzeba mieć charyzmę i umiejętności społeczne, negocjacyjne jak Netanjahu. a W Polsce taki Kaczyński to przecież totalnie osobowości ani charyzmy nie ma, Morawiecki podobnie. Dupa-maliniak Duda się niby stara żeby gównażeria go lubiła ale też jakiś specjalnie charyzmatyczny nie jest. W Pisie można być zjebem i cię przyjmą zasadniczo to warunek konieczny do przyjęcia.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:08, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty , ale wiesz że jak idziesz na korepetycje to masz uczyć - a nie zagadywać, pytać, uśmiechać się - i tworzyć inne niezręczne sytuacje Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:12, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trump też wie jak przekonać do siebie ludzi oglądałam wywiad z nim jak był młodszy i głupi nie jest specjalnie się cofnął w rozwoju żeby przekonać do siebie prawicę.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:21, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nooo, bo lewica jest taaka postenpowa. Ty, a wiesz że są badania które wskazują że ludzie o poglądach prawicowych są bardziej atrakcyjni i mają lepszą aparycję? bez kitu. .. Zresztą- wystarczy popatrzeć na te wszystkie lewicowe zjebki co sobą reprezentują z ryja Surprised
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:23, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

.. a prawicowiec zawsze ładnie ubrany i uczesany :I
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:25, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Ty , ale wiesz że jak idziesz na korepetycje to masz uczyć - a nie zagadywać, pytać, uśmiechać się - i tworzyć inne niezręczne sytuacje Rolling Eyes

nieprawda, jak będę robotyczna albo będę się wkurwiać na ich błędy to znajdą kogoś bardziej "ciepłego i sympatycznego". Jak będę ich dobrze uczyć i bardzo się starać albo podpowiadać gdzie mogą znaleźć materiały z rozwiązaniami i sami będą się uczyć to nie będą mnie potrzebować...Trzeba wykreować odpowiednią personę
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:32, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja pierdole, a czego ty Pyszczek oczekujesz od kurwy. To państwo to KURWA i nic z tym nie zmienisz jako obywatel. Możesz co najwyżej zagłosować na to grono, albo na tamto. Finito, it’s over for you , czyli jesteś i będziesz popychadłem do wypracowywania PKB, aby elity dalej tobą rządziły jak szmatą.
Trump, kurwa makaron, dupa, albo inne pajace tylko utrzymują ludzi w iluzji. Państwo to jest iluzja, tak samo jak pieniądze. To są metody niszczenia człowieczeństwa i zastępowania ich iluzją, można rzec , że dla mas jest to rzeczywistością.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:37, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Głupia jesteś , jedynym wyznacznikiem są twoje kompetencje i uzyskiwane rezultaty - zapytają w pierwszej kolejności dzieciaka czy czegoś się nauczył, i czy jemu taki styl prowadzenia zajęć odpowiada - i od tego będzie zależało czy z ciebie zrezygnują czy nie. A ta cała reszta to twoje pobożne fantazje... Rolling Eyes WSZYSTKO CO SIE LICZY TO CZY POTRAFISZ WYTŁUMACZYĆ I WBIĆ DO ŁBA TEGO CZEGO NIE POITRAFIŁ NAUCZYC|IEL NA LEKCJII W SZKOLE. thats all sweat heart . Zarówno dzieciak jak i jego rodzice mają w dupie twoją kreację. Lepiej nawet żebyś za dużo się nie wychylała .
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:58, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te, Jasny, ty miałeś sobie miesiąc wziąć wolnego od Pierdolni.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:19, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Głupia jesteś , jedynym wyznacznikiem są twoje kompetencje i uzyskiwane rezultaty - zapytają w pierwszej kolejności dzieciaka czy czegoś się nauczył, i czy jemu taki styl prowadzenia zajęć odpowiada - i od tego będzie zależało czy z ciebie zrezygnują czy nie .

Totalnie nieprawda ja mam osoby które ledwo zdają a są ze mną od 2 lat aż sama się dziwię że sobie nie znaleźli kogoś innego, liczy się atmosfera i czy nie krzyczę albo się nie wkurwiam na dziecko taka prawda. Większość nauczycieli jest ekstrawertyczna, problematyczna i toksyczna i takie spokojniejsze dziecko woli kogoś spokojniejszego, zgodnego kto stworzy miłą atmosferę i kto spokojnie wytłumaczy nawet 100 razy bez wkurwu. Liczy się osobowość i empatia zwłaszcza jak masz do czynienia z dzieciakami co chodzą do 5 klasy i niżej.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:22, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sraty rezultaty- większość dzieciaków nie lubi matmy i chce tylko zdać, dwója im spokojnie wystarcza i zdanie matury na 30%. Dzieciaki w szkołach są przeciążone, pewnie gnojone i szczute, przestraszone i nie znoszą szkoły.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:29, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i to zaczyna mieć sens że humaniści mają znacznie lepsze umiejętności społeczne bo nie kują matmy po całych dniach. A taki zjebany nerdzik to kuje tą matmę coś tam niby zarobi ale nigdy się nie doczołga do wysokiego stanowiska bo nie umie lizać dupy i nie wie jak gadać z ludźmi o negocjacjach nie wspominając. No niestety najbardziej cenione ze wszystkiego są umiejętności społeczne.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:33, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Totalnie nieprawda ja mam osoby które ledwo zdają a są ze mną od 2 lat
Może właśnie o to chodzi - że w ogóle zdają ..i to są te rezultaty o które im chodzi . Bo wiedzą że na więcej nie mogą liczyć. Więc mi tu nie pierdol.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:49, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
J a s n y napisał:
Głupia jesteś , jedynym wyznacznikiem są twoje kompetencje i uzyskiwane rezultaty - zapytają w pierwszej kolejności dzieciaka czy czegoś się nauczył, i czy jemu taki styl prowadzenia zajęć odpowiada - i od tego będzie zależało czy z ciebie zrezygnują czy nie .

... Liczy się osobowość i empatia zwłaszcza jak masz do czynienia z dzieciakami co chodzą do 5 klasy i niżej.

Ło kurfa, to takie dzieciaki też potrzebują pomocy?
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:59, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za moich czasów bachory w 5 klasie i niżej pobierały korki tylko z angola, i z niczego więcej, reszta była oczywista na normalnych zajęciach.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:16, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chodzę do takiego jednego gnojka co zawsze mnie się pyta co słychać a ja odpowiadam bez zmian i typ przegaduje całe zajęcia o jakichś gównach ja pierdole i to jest niby normalne kurwa ? i taki zjeb najprawdopodobniej zostanie managerem jakiegoś gówna z pensją 12 tysi, bo ma znajomości i bogatych starych bo mają telewizor w kuchni, jego starzy go wepchną do jakiejś roboty gdzie będzie pierdolił coś byle pierdolić i gitarka. Wygrać można z systemem tylko nie uczestnicząc w nim, a niestety się nie da bo trzeba gdzieś pracować z ludźmi, ten świat to goownoo

"Nie przeszedłem 3-miesięcznego okresu próbnego w nowej pracy, bo nie interesowałem się piłką nożną ani FIFA 😂 menadżer ciągle się wkurzał, że nigdy nie wtrącam się do rozmów... I o tym, że jestem „taki cichy jak mysz” i „och, on jest jak duch” "
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:22, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba napisał:
marylka napisał:
J a s n y napisał:

... Liczy się osobowość i empatia zwłaszcza jak masz do czynienia z dzieciakami co chodzą do 5 klasy i niżej.

Ło kurfa, to takie dzieciaki też potrzebują pomocy?

no jak mają ADHD czy inne gówna bachorki już sa uzależnione od smartfonów w ogóle wszyscy tylko gapią się w swoje pierdolone telefony, gadają kto co wysrał na twitterze czy instagramie i chlają ja pierdole co za inteligentny świat kurwa
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:23, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ludzkość to bydło. Ciągle jeszcze straszą się atomówkami...Rolling Eyes . Piaskownica i średniowiecze. Zasrane bydło. Pierdolony eksperyment. Małpy otrzymały trochę kosmicznego DNA...
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:30, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ogóle jest znacznie gorzej niż myślałam bo na dobrą sprawę ten typek to jedyny ekstrawertyk którego uczę co nie ma sensu z rachunku prawdopodobieństwa skoro ekstrawertycy stanowią większość w społeczeństwie i generalnie są głupsi. Jak dzwonią jakieś mamuśki to często mówią ze ich dziecko jest skryte, zamknięte w sobie itd (czyli jest introwertykiem) i przez to ma obniżoną samoocenę pewnie czuje się jak gówno i nawet jak jest inteligentne to jeszcze dodatkowo potrzebuje pomocy. Ten gość zjeb ekstrawertyk normalnie mi gada że jakiś inny zjebany nauczyciel ekstrawertyk go lubi więc tylko z powodu że go lubi daje mu 2 na koniec. Faworyzacja zaczyna się w szkołach pewnie już kurwa w przedszkolach.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:37, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

musisz to sprawdzić zostań przedszkolanką Idea
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:37, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
musisz to sprawdzić zostań przedszkolanką Idea
nie to głupi pomysł, ona się nie nadaje
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:38, 30 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo dobry.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2, 3, 4   » 
Strona 1 z 4

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach