W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Lista Epsteina   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1160
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Adwokat Diabła

Post zebrał 400 sat

PostWysłany: 13:11, 04 Sty '24   Temat postu: Lista Epsteina Odpowiedz z cytatem

Wczoraj w nocy upublicznione zostały akta sprawy wspólniczki pedofila Jeffreya Epsteina, Ghislaine Maxwell.

https://www.courtlistener.com/docket/435.....er_by=desc

Przypomnę, że w 2019 na Epsteinie popełniono samobójstwo w pilnie strzeżonym więzieniu w NY.

Najbardziej prawdopodobną wersją jest, że para pracowała dla Mossadu, korumpując polityków, bilionerów i celebrytów poprzez nagrywanie ich orgii z nieletnimi.

Obok krążących wcześniej po sieci nazwiskach 'stałych bywalców' Wyspy Epsteina czy podróżników prywatnym odrzutowcem Epsteina Lolita Express takich jak brytyjski Prince Andrew i były prezydent Bill Clinton, w aktach możemy znaleźć tam takich gagatków jak:

- Ehud Barak - były premier Izraela
-Steven Hawking- naukowiec, tak ten na wózku...
-Marvin Minsky - zmarły profesor MIT i pionier sztucznej inteligencji
-Glen Dubin - billioner i szef funduszy hedgingowych
-Frédéric Fekkai, stylista m.in. Hillary Clinton

CDN
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:47, 04 Sty '24   Temat postu: Re: Lista Epsteina Odpowiedz z cytatem

Adwokat Diabła napisał:
Wczoraj w nocy upublicznione zostały akta sprawy wspólniczki pedofila Jeffreya Epsteina, Ghislaine Maxwell.

https://www.courtlistener.com/docket/435.....er_by=desc

Przypomnę, że w 2019 na Epsteinie popełniono samobójstwo w pilnie strzeżonym więzieniu w NY.

Najbardziej prawdopodobną wersją jest, że para pracowała dla Mossadu, korumpując polityków, bilionerów i celebrytów poprzez nagrywanie ich orgii z nieletnimi.

Obok krążących wcześniej po sieci nazwiskach 'stałych bywalców' Wyspy Epsteina czy podróżników prywatnym odrzutowcem Epsteina Lolita Express takich jak brytyjski Prince Andrew i były prezydent Bill Clinton, w aktach możemy znaleźć tam takich gagatków jak:

- Ehud Barak - były premier Izraela
-Steven Hawking- naukowiec, tak ten na wózku...
-Marvin Minsky - zmarły profesor MIT i pionier sztucznej inteligencji
-Glen Dubin - billioner i szef funduszy hedgingowych
-Frédéric Fekkai, stylista m.in. Hillary Clinton

CDN

hm.....jaki może być tego kontekst?
Powrót do góry
Adwokat Diabła

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:05, 04 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aktorzy Hollywood, którzy pojawiają się w aktach to: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Cameron Diaz, Bruce Willis i Kevin Spacey.
Magik David Copperfield także.

@oko wynika, że Steven lubił patrzeć sobie na orgie z udziałem nieletnich
Powrót do góry
Ordel

Post zebrał 200 sat

PostWysłany: 21:15, 04 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
1. Bill Clinton
2. George Bush senior
3. George W. Bush
4. Książę Andrzej
5. Boris Johnson
6. Mark Zuckerberg
7. Harvey Weinstein 8. Lindsey Graham 9. Ehud Barak
10. David Copperfield 11. Glenn Dubin 12. Lex Wexner 13. Thomas Pritzker 14. Bill Richardson 15. Bill Gates 16. Alan Dershowitz Łącznie ponad 200 osób. Nazwiska z dokumentów będą stopniowo upubliczniane. Swoją drogą, Trump też tam został odnotowany, ale z adnotacją, że „nie brał udziału w orgiach”.
https://colonelcassad.livejournal.com/8873681.html
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:35, 04 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
1. Bill Clinton
2. George Bush senior
3. George W. Bush
4. Książę Andrzej
5. Boris Johnson
6. Mark Zuckerberg
7. Harvey Weinstein 8. Lindsey Graham 9. Ehud Barak
10. David Copperfield 11. Glenn Dubin 12. Lex Wexner 13. Thomas Pritzker 14. Bill Richardson 15. Bill Gates 16. Alan Dershowitz Łącznie ponad 200 osób. Nazwiska z dokumentów będą stopniowo upubliczniane. Swoją drogą, Trump też tam został odnotowany, ale z adnotacją, że „nie brał udziału w orgiach”.
https://colonelcassad.livejournal.com/8873681.html[/quote]

to "stopniowe upublicznianie" deczko zajeżdża starym kapciem. Jaki to problem podać całą listę? ale, jest w tym jakiś zamiar, stąd, stopniowanie ma wzbudzać zainteresowanie i odciągać od spraw bieżących.
Powrót do góry
glee314

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:38, 05 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Posypali okruchami staw to kaczki mają chwilowe zajęcie. Ale dzienniki sobie zapisałem a huj może się kiedyś na coś zdadzą.
Istotne jest co chcą tym przykryć.

soon I would back to place where I never been before.
Powrót do góry
Adwokat Diabła

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:33, 05 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście,  że to tylko okruchy. Upublicznione są i to stopniowo zeznania tylko 1 z 15 oskarżających kobiet w procesie Maxwell i żadnych w zasadzie zaskoczeń wśród nazwisk teraz nie znajdziemy. Nazwiska krążyły w obiegu przez długi czas.

Pamiętajcie, że kopie nagrań pedofilskich orgii 'elit' są w Tel Avivie i ci którzy mają realny wpływ na obecną politykę mogą spać spokojnie(?) dopóty dopóki wykonują rozkazy Mossadu.

Mnie ciekawi czy obecna eskalacja na bliskim wschodzie(izraelsko-amerykańskie ataki w Iraku i Iranie, wkrótce Jemen) jest by przykryć listę Epsteina, czy na odwrót.

Pedofilia jest jedną z największych zbrodni, jaką można sobie wyobrazić. Nie zdziwiłbym się, gdyby pedofilskie elity światowe były w stanie rozpętać 3 wojnę światową, aby tylko zakopać ohydną prawdę.

PS1 Dwa ciekawe nazwiska z listy to:
Alan Dershowitz - profesor prawa z Harvardu, prawnik Epsteina, syjonista.
Jean Luc Burnell- skaut modelek, który dostarczał 'towar' Epsteinowi. Popełnił samobójstwo(?) w areszcie w 2022.

PS 2 Jeffrey Epstein nie popełnił samobójstwa.
https://twitter.com/MarioNawfal/status/1.....A&s=19
Powrót do góry
glee314

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:19, 05 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co mnie martwi? Przesyt. Że to huja da. Pamiętam jesio z liceum filmik coś Ala "dniepropetrovsk maniacs"(?). To było ok 15 lat temu. Paru łebków w lesie dźga dziadka śrubokrętem. Wówczas to był szok, miałem naprawdę przypał u znajomych i w szkole za dzielenie się tym. Ja miałem bekę bo byłem nieźle porysowany wówczas. Choćby np jak rozmawiam z ludźmi. Oni przejmą sie tym że dziadek zadźgał dziecko. Ale to że ich zarządcy to bestie i pedofile itd itd no najgorsze z najgorszych rzeczy, póki się z tym nie utożsamiają mają to gdzieś.

soon I would back to place where I never been before.
Powrót do góry
Adwokat Diabła

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:53, 05 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ludziom się oczy nie pootwierały przez ostatnie lata to pozostanie im tylko bycie biologiczną fabryką chińskich kolców białkowych i wiara, że Tom Hanks to naiwny, nieszkodliwy i dobry Forest Gump.

Stary dobry Alex Jones mówił o Wyspie Epsteina 'wieki' temu i wszyscy pukali się w czoło:
https://twitter.com/AdanSalazarWins/stat.....Q&s=19

Zresztą my też mamy swoją małą podkarpacką wyspę Epsteina, gdzie 'wypoczywali' słudzy narodu ukraińskiego.

PS Ciekawostka. Siostra Ghislaine Maxwell i córka magnata prasowego i potrójnego agenta (CIA, MI6 i Mossad) Roberta Maxwella członkinią World Economic Forum:
https://www.weforum.org/people/isabel-s-maxwell/
Powrót do góry
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:45, 05 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Publikowanie tej listy właśnie teraz to żaden przypadek. Mamy rok wyborczy w USA.
outlaw87

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:44, 07 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kabaret z tą listą i czysta dystrakcja, gdzie są dyski twarde z sejfu ? Tego się nigdy nie dowiemy, Epstein jako agent mossadu zrobił swoje, a pliki są pewnie w posiadaniu kogoś kto przejął po nim wartę,
Powrót do góry
Adwokat Diabła

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:05, 08 Sty '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszym zrzucie dokumentów dowiadujemy się, że Epstein filmował w trakcie igraszek Billa Clintona, księcia Andrzeja i brytyjskiego miliardera, Richarda Bransona (ten od grupy... Virgin). Jedna z ofiar rzekomo posiada nagrania.
https://twitter.com/MarioNawfal/status/1.....Q&s=19
Powrót do góry
krycha

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:49, 03 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://film.wp.pl/corka-toma-hanksa-prz.....280361920a

Czyny pedofilskie miały miejsce od pokoleń. Opis dotyczy Johna Raymonda Dillinghama.

Cytat:
Dekadę po śmierci matki, Susan Dillingham, E.A. Hanks zaczęła przeglądać jej rzeczy osobiste, które były przechowywane w magazynie. Wśród nich znalazła zużytą kołdrę z dzieciństwa, tłuczek do ziemniaków, segregator z poezją oraz stos papierów.

Wśród dokumentów odkryła czerwony dziennik należący do matki, która była pierwszą żoną Toma Hanksa. - Nie był to dziennik z datami, ale raczej strumień świadomości, zapiski tego, co przyszło jej do głowy – mówi 42-letnia pisarka. To, co przeczytała, wstrząsnęło nią do głębi. - Opisała, że była świadkiem, jak jej ojciec zgwałcił, zamordował i zjadł małą dziewczynkę – relacjonuje E.A Hanks.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:07, 03 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jedna z ofiar rzekomo posiada nagrania.
Gdyby tak było, już dawno by one wypłynęłły na światło dzienne. Jeżeli ofiara liczy w zamian za milczenie na gratyfikacje - to słaba z niej ofiara.
krycha

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:35, 12 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://checkyourfact.com/2020/07/24/fac.....born-baby/

Cytat:
SPRAWDZENIE FAKTÓW: Wirusowy post twierdzi, że Justin Bieber powiedział, że „elity Hollywood” zabiły jego nienarodzone dziecko

W poście na Facebooku, który udostępniono ponad 2900 razy, stwierdzono, że piosenkarz Justin Bieber powiedział setkom osób na studium Biblii, że „elity Hollywood” zabiły jego nienarodzone dziecko z piosenkarką Seleną Gomez.

Werdykt: Fałsz

Nie ma dowodów na to, że Bieber napisał komentarze przypisywane mu w poście. Historia pochodzi ze strony internetowej znanej z dzielenia się dezinformacją.

Weryfikacja faktów:

W długim poście twierdzi się, że Bieber, kanadyjski piosenkarz pop, powiedział setkom ludzi w kościele, że anonimowe „elity Hollywood” próbowały go skorumpować i „zabiły jego nienarodzone dziecko i zniszczyły związek, jaki miał z matką dziecka, Seleną Gomez”. Bieber i Gomez spotykali się z przerwami przez kilka lat, według magazynu Elle .

„To mnie kompletnie wytrąciło z równowagi i przez długi czas traciłem orientację. Zboczyłem z drogi” – Bieber rzekomo powiedział grupie studiującej Biblię. „Zamordowali moje nienarodzone dziecko. Ja i Selena… zostaliśmy rozdzieleni przez tych ludzi i traumę”. (POWIĄZANE: Nie, Ellen DeGeneres nie jest aresztowana za handel dziećmi w celach seksualnych)

Bieber powiedział grupie studiującej Biblię, że poszedł również na „ściśle tajne przyjęcie”, na którym byli obecni dyrektorzy wytwórni płytowych. Ludzie ubrani w maski zwierząt próbowali namówić go do wypicia krwi martwego dziecka – twierdzą dalej autorzy posta .

Wydumane twierdzenia w poście są bezpodstawne. Fundacja Daily Caller News nie znalazła żadnych doniesień prasowych potwierdzających rzekome wyznanie Biebera, co jest wyraźnym znakiem, że historia została zmyślona. Media często zajmują się Bieberem i mało prawdopodobne jest, aby nie przejęły takich oświadczeń od piosenkarza pop.

Post wirusowy wydaje się być dosłownie zaczerpniętym z artykułu opublikowanego przez YourNewsWire, obecnie nieistniejącą stronę internetową , która została sprawdzona pod kątem faktów co najmniej 80 razy. YourNewsWire jest teraz znany jako NewsPunch, a artykuł, z którego pochodzi twierdzenie, nie jest dostępny w nowej domenie.

To nie pierwszy raz, kiedy użytkownicy mediów społecznościowych udostępnili fałszywe twierdzenie, które pochodzi z YourNewsWire. Check Your Fact niedawno obalił wirusowy post, w którym piosenkarka Katy Perry twierdziła, że ​​kanibalizm jest „bardziej popularny, niż mogłoby się wydawać”.

Cała treść stworzona przez Daily Caller News Foundation, niezależną i bezstronną agencję prasową, jest dostępna bezpłatnie dla każdego legalnego wydawcy wiadomości, który może zapewnić dużą publiczność. Wszystkie przedrukowane artykuły muszą zawierać nasze logo, podpis naszego reportera i jego przynależność do DCNF. W przypadku pytań dotyczących naszych wytycznych lub partnerstwa z nami prosimy o kontakt pod adresem [email protected].
Powrót do góry
krycha

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:47, 12 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://archive.ph/83RHX#selection-3589.0-3605.278

Cytat:
Justin Bieber powiedział setkom osób na zajęciach ze studiów biblijnych w Los Angeles, że elity Hollywood zabiły jego nienarodzone dziecko i zniszczyły relację, jaką miał z matką dziecka, Seleną Gomez, aby go ukarać.
Od czasu, gdy w zeszłym roku odnalazł Boga, Bieber stał się stałym uczestnikiem zajęć ze studiów biblijnych organizowanych w Montage w Beverly Hills. W środę podzielił się ze zgromadzeniem tym, co nazwał „najgorszym momentem w swoim życiu” i wyjaśnił, dlaczego musiał odejść z branży muzycznej.
Mówiąc wiernym, że „nigdy nie wróci” do „złego przemysłu muzycznego”, dopóki „pedofile i potwory na szczycie nie zostaną wypędzeni z miasta”, a wszystko nie zostanie „zdezynfekowane wybielaczem i słońcem”, Bieber wyjaśnił, w jaki sposób elity Hollywood próbowały go skorumpować.

„Tak bardzo próbowali mnie skorumpować” – powiedział Bieber – „ponieważ osiągnąłem poziom, nad którym nie byli już w stanie zapanować”.
„Próbowali mnie zniszczyć alkoholem, a gdy to nie działało, próbowali narkotykami – różnymi rodzajami. A gdy to nie działało, próbowali mnie zniszczyć ambicją”.
„Na początku byłem zainteresowany” – przyznał Bieber, zanim dodał: „ale kiedy uświadomiłem sobie, jaka jest cena wstępu do tego świata, musiałem zrezygnować”.
„Selena i ja spodziewałyśmy się dziecka. To było wcześnie i nikomu nie powiedziałyśmy. W tym samym czasie zabiegały o mnie naprawdę wpływowe osoby, najpotężniejsze osoby w Hollywood”.
Opisując ściśle tajne przyjęcie, w którym uczestniczyli dyrektorzy przemysłu muzycznego, Bieber powiedział, że zaprowadzono go do tylnego pokoju, gdzie grupa mężczyzn w maskach siedziała na skraju pomieszczenia, pijąc z kubków. Na środku pokoju siedziało martwe dziecko ze skrzyżowanymi nogami, oparte o oparcie krzesła. Wyglądało jak płód w późnym stadium i było całkowicie pozbawione krwi.
„Cała skóra głowy dziecka nie istniała. Czaszka została rozebrana do powierzchni kości. Części prawej strony jego nierozwiniętej małej twarzyczki zostały oderwane. Na całym jego maleńkim ciele widać było ślady ugryzień i siniaki”.
„Nosili maski zwierząt, siedzieli i pili to, co nazywali „czerwonym winem”. Zaproponowali mi trochę. Było oczywiste, że dla nich było naprawdę ważne, abym się zaangażował.
„W tym momencie dosłownie się zakrztusiłem. Jeden z nich chwalił się, że dziecko żyło osiem godzin po tym, jak zaczęli je ciąć i spuszczać mu krew”.
„Kiedy opisał ból, jaki odczuwało dziecko, wydawał się być z siebie zadowolony”.
Straszna śmierć opisana przez Biebera jego zgromadzeniu nazywa się „wykrwawieniem”, inaczej mówiąc, całkowitym wykrwawieniem człowieka. Praktyka ta jest popularna wśród pijących krew dzieci, którzy spożywają to, co nazywają „czerwonym winem”, aby naćpać się adrenaliną, młodymi hormonami i negatywną energią, które ich zdaniem znajdują się we krwi dzieci.
Wierzą, że im więcej dziecko cierpi przed śmiercią, tym bardziej „wzbogacona” będzie jego krew w momencie zbioru. Często dziecko jest fizycznie i seksualnie wykorzystywane przed śmiercią, aby stworzyć niezbędną traumę.
Bieber odmówił wypicia krwi i wtedy „wszystko zaczęło się psuć”.
„Grozili mi. Powiedzieli, że wiedzą, że Selena jest w ciąży. Zapytali, czy chcę, żeby moje dziecko skończyło jak to na środku pokoju”.
„To mnie kompletnie wytrąciło z równowagi i przez długi czas traciłem orientację. Zboczyłem z torów” – powiedział Bieber, powstrzymując łzy. „Zamordowali moje nienarodzone dziecko. Ja i Selena… zostaliśmy rozdzieleni przez tych ludzi i traumę”.
Ale minęły lata od traumatycznego zdarzenia, a Bieber przysiągł ją chronić i stać się człowiekiem rodzinnym. Potwierdzając plotki, że para jest znowu razem, Bieber nawet zasugerował, że zamierza zostać człowiekiem rodzinnym.
„Nie podniosą ręki na moją rodzinę, tak mi dopomóż Bóg” – powiedział.
„Na świecie działają naprawdę złe siły. Bóg jest prawdziwy. Szatan jest prawdziwy” – powiedział Bieber, zanim opuścił trybunę.

Te najnowsze oskarżenia Justina Biebera dołączają do fali oskarżeń celebrytów i muzyków o prawdziwą naturę elity przemysłu muzycznego i rozrywkowego. Corey Feldman i Elijah Wood ujawnili publicznie pedofilię w sercu Hollywood.
Według Elijaha Wooda niewinne młode życia są niszczone, aby zadowolić „ludzi z pasożytniczymi interesami”, którzy „widzą w tobie swoją zdobycz”. W wywiadzie dla Sunday Times Wood wyrzucił serię bomb na temat pedofilów, którzy rządzą przemysłem, zauważając, że „oczywiście w Hollywood działo się coś ważnego. Wszystko było zorganizowane”.
Jeśli czytasz Washington Post lub oglądasz CNN, pedofilia nie jest problemem, a ci, którzy o niej mówią, to wariaci w czapeczkach z folii aluminiowej, którzy rozpowszechniają „fake newsy”. Jednak coraz więcej gwiazd opowiada podobne historie o zepsutym systemie Hollywood.
W ostatnich miesiącach Nicole Kidman , Mel Gibson i Lindsay Lohan wypowiedziały się na temat pedofilii w Hollywood. Bliscy przyjaciele Chrisa Cornella i Chestera Benningtona twierdzą, że niedawno zmarła para pracowała nad ujawnieniem siatki pedofilów działającej w sercu przemysłu muzycznego – i kosztowało ich to życie.
Justin Bieber zszokował swoich fanów, odwołując trasę koncertową i ogłaszając, że potrzebuje trochę czasu z dala od przemysłu muzycznego. W miarę pojawiania się kolejnych informacji wydaje się, że podjął najlepszą możliwą decyzję.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: