W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Uciekamy przed Pyszczuchą  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 83
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
VATiCIT
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:21, 15 Sty '25   Temat postu: Uciekamy przed Pyszczuchą Odpowiedz z cytatem

Jesteśmy VAT i CIT. Pyszczucha ostro wzięła się za nas. Nie wiemy gdzie się przed nią schować. Może Pierdolnia do dobre miejsce?

Ta baba jak już się za coś weźmie to męczy i męczy aż wymęczył, albo do momentu gdy jej się mózg przegrzeje. Pomóżcie, ratujcie !
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:43, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze nawet nie zaczęłam to dopiero w lutym będę robić podatki teraz sobie powtarzam matmę ale kuźwa przymuły z rozszerzonej nie chcą się nawet zgłaszać same obsrańce z podstawowej w tym roku, z rozszerzoną jest węcej zabawy i lepsze schizy i też dłużej zajęcia trwają i można więcej za godzinę policzyć a i tak kurwa nikt

Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:54, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widocznie wszyscy się zcwanili i uczą się za free u dr jutuba Wink
Powrót do góry
VATiCIT
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:03, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aaaa Pyszczucha nas dopadła!!

Uciekamy na 14e pięterko do kawalerki Panocka. Tam na pewno nas nie znajdzie…
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:08, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tych z podstawowej no to kasa leci niby coś tam pomagam ale oni nie znoszą matmy zawsze pytają się po co się tego uczyć, trochę to już męczące oglądanie jak mają to w dupie i na siłę się uczą no jak mówię kasa się zgadza no ale to tak średnio fajne. Jeden koleś to stara się przegadać całe zajęcia nawet tego kurwa nie kumam bo ja tam osobiście zawsze lubiłam matematykę. Chyba już wybieram księgowość niż uczenie tych bachorów z podstawowej nikt kurwa w księgowości nie będzie narzekał przez całą jebaną godzinę i gadał non stop (CHYBA??). Byle przeczekać zimę i w marcu/kwietniu słoneczko i chodzenie na rozmowy i wreszcie jakaś normalna praca gdzie dużo kobiet introwertyczek albo chociaż nie toksycznych głośnych ekstrawertyków i pierdolić bachorki. W przyszłym roku uczę będę uczyć tylko tych z rozszerzonej
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:12, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do tego kuźwa te godziny można tylko między 14 a 18 więc nie da się więcej niż dwóch uczniów dziennie co za szajs nie da się nawet na tym zarobić jakoś więcej bo KIEDY trzeba by się zająć studentami bo ci mogą o dowolnej porze nawet o 20, a bachorki to już przecież lulu dobranocka i tak późno nie chcą, a w piątek niedorobieńce to w ogóle nie chcą
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:12, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
zawsze pytają się po co się tego uczyć
jak to po co, żeby zweryfikować czy są debilami z dziurami w mózgu czy nie . Już samo zadawanie takiego pytania kwalifikuje do rozpoznania kategorii pierwszej

Cytat:
Byle przeczekać zimę i w marcu/kwietniu słoneczko i chodzenie na rozmowy
Bo teraz nie możesz chodzić na rozmowy bo zimno? .. aha.... Confused scratch
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:29, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i po korkach z rozszerzonej, przynajmniej wg pomysłu pewnej posłanki Smile
https://wydarzenia.interia.pl/matura/new.....Id,7892654
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:48, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a i jeszcze jak wchodzę do domów tych bachorów to te pierdolone pieski na mnie szczekają i najchętniej oddałyby na mnie mocz, dlaczego tyle ludzi ma psy to cud jak przychodzę i ktoś nie ma psa? koty są znacznie lepsze, koty powinny być normą albo jakieś chomiczki czy coś przynajmniej nie drą ryja. A no i pierdolić te pierdolone mamuśki ich petycje ten gnojek co zagaduje całą lekcję też chce pogadać z posłami żeby wycofali matematykę w ogóle najgorsze leniwe gówniarstwo z bogatych domów chce iść na prawo... tak zauważyłam
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:58, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://www.petycjeonline.com/zniesienie_obowizkowej_matury_z_matematyki

Cytat:
W efekcie wiele osób mimo wysokiego poziomu nie osiąga wymarzonego wyniku na maturze, co ogranicza ich możliwości dalszego rozwoju edukacyjnego oraz zawodowego – baletnica, plastyk, pilot turystyki

Cytat:
Zamożni mają szansę na korepetycje

LOL, baletnicą to chyba można zostać bez matury albo plastykiem albo nawet pilotem turystyki o co tej babie chodzi niby. Od kiedy każda baletnica musi mieć dobrze zdaną maturę z matmy ??? korepetycje to gówno wydatek w większości poniżej 100 zł za godzinę wyda taka rodzina niecałe 400 zł w miesiącu to chyba nie jest kosmicznym wydatkiem co ta baba bierze niby, kto i gdzie się dorobił milionów na korepetycjach Surprised
wtf te ekstrawertyczne humanistyczne umysły to rak i dramat
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:09, 15 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Czwarta Władzo , proszę przyglądaj się sprawie , Niechaj ten temat wybrzmi, bo uważam ,że dzisiejszy system czyli obowiązkowy przedmiot matematyka na nieobowiązkowej maturze , przekreśli niejedną Janinę. Dzisiejszą maturę z matematyki bez problemu zda Janko Muzykant , bo dzięki muzyce ma dwie pracujące półkule mózgowe

dobra o jaką Janinę się rozchodzi, a skoro Janko Muzykant zda maturę z matematyki to oznacza że jest łatwa i dzieci po prostu musza się uczyć muzyki i wtedy zdadzą maturę z matematyki (?) więc to obala wszystko co pierdoli w tej petycji że matura z matmy jest za trudna ? przecież to jebanego ładu, składu ani logiki NIE MA

no przeczytajcie to gówno

https://www.petycjeonline.com/zniesienie_obowizkowej_matury_z_matematyki
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:11, 16 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nazywam się Aleksander, a moją największą w życiu pasją są szachy, którą pielęgnuję od dziecka.

J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:11, 21 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:58, 21 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kombinacje

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:20, 21 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kombinatoryka i rachunek prawdopodobieństwa jest chyba nawet gorszy od nierówności trygonometrycznych, kiedyś to miałam obcykane wszyściusieńko no ale to było dawno temu
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:34, 21 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
kiedyś to miałam obcykane wszyściusieńko
A teraz dzisiaj zapierdalaj do powtórek. Tyle już ci pozostało*.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:57, 22 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to Pyszczuś, przez miesiąc jesteś tylko dla mnie Smile Kloaka zrezygnował, zostaliśmy tylko my… No i te wszystkie boty, które to obserwują, ale oni nie liczą się. Teraz jesteś już tylko moja Very Happy
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:45, 22 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chłopczyku ja mówiłam ze spadam na dobre spotkać się normalnie nie chciałeś no to nic innego mi nie pozostaje, siedzenie tu i gadanie z ludźmi z którymi nie mam nic wspólnego i nigdy nie będę mieć jest... koszmarną stratą czasu. Zagadeczki kloakowe rozwiązane pora iść dalej
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:20, 23 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Historia James’a Webb’a

James Webb urodził się, w robotniczej rodzinie, na przedmieściach Londynu w 1946 roku jako piąte dziecko Harrego i Lucy Webb. Przez większość życia, które zakończył śmiercią samobójczą w wieku 40 lat - podcinając sobie żyły, pracował jako robotnik budowlany. Policyjne śledztwo w tej sprawie wykazało, że James miał aż 17 kochanek, chociaż nigdy się nie ożenił. W liście pożegnalnym, który miał przy sobie w momencie śmierci napisał, między innymi, takie zdanie: „Moje życie było przeklęte, potrafiłem dawać kobietom niesamowitą rozkosz, ale sam nigdy w tym nie osiągnąłem spełnienia…”.
Sekcja zwłok wykazała, że James Webb cierpiał na rzadkie schorzenie zwane „miękiszem penisa”. Przypadłość ta charakteryzuje się niepełnym wzwodem, który uniemożliwia mężczyźnie osiągnięcia wytrysku spermy, a w konsekwencji uzyskania orgazmu, spełnienia i satysfakcji z seksu.
Jedna z kochanek Webb’a zeznała, że James miał „potężne przyrodzenie” - tak to określiła.
- Pamietam jak podczas jednego ze stosunków, który trwał chyba ze 3 godziny doznałam kilkunastu orgazmów. W sumie to może i kilkudziesięciu, nie potrafiłam wtedy myśleć racjonalnie, cały świat dla mnie nie istniał, byłam w jakimś amoku. To było przeżycie niemalże magiczne. W pewnym momencie, James cały spocony i dyszący opadł na moje ciało. Po kilku minutach, gdy przestał już dyszeć położył się obok na plecach i powiedział: „nie mogę dojść”. Był dla mnie wtedy niemalże Bogiem, nie wiedziałam, że dla niego to jest jakieś przekleństwo.

The Guardian 17 lipca 1991r. Tłumaczenie własne.
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:29, 28 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ej, Pyszczooś, a czytałaś już powyższe opowiadanko. Napisałem specjalnie dla ciebie, jako odskocznia po tej telenoweli z Kloaką. Smile Napisz jak je oceniasz ?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:45, 29 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet spoko 8 na 10 bo myślałam że to na serio bo na różne gówna i schorzenia cierpią ludzie, są nawet takie że można mieć co chwilę niekontrolowane orgazmy
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:06, 29 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To taka skrajna odpowiedź na to co sobie myślał Kloaka, że wystarczy psiknąć spermą, zrobić dzieciaka i kobieta jest już jego na zawsze. A tu chodzi o coś innego, trzeba się starać i trochę namęczyć, żeby rozpalić kobietę, żeby pragnęła swojego faceta, żeby ją uzależnić od siebie, itd Very Happy
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:10, 29 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba napisał:
To taka skrajna odpowiedź na to co sobie myślał Kloaka, że wystarczy psiknąć spermą, zrobić dzieciaka i kobieta jest już jego na zawsze. A tu chodzi o coś innego, trzeba się starać i trochę namęczyć, żeby rozpalić kobietę, żeby pragnęła swojego faceta, żeby ją uzależnić od siebie, itd Very Happy
Ty nadal czegoś nie rozumiesz.... Po pierwsze primo : nikogo nie chcę uzależniać od siebie. Po drugie primo : jebać głupią kurwę - to dziecku zrobiła największą krzywdę, nie mi. Mam nadzieję że tak dostanie wpierdol od życia - i od córki też(!) - że się nogami nakryje. I będę się z głupiej frajery śmiał. TAK należy na to patrzeć a nie jakieś twoje kukoldowe "rozpalanie", boże co za kukold daję słowo... Confused Shocked Laughing

marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:23, 04 Lut '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ustawa o VAT ma 441 stron i nasrane to jest jakimiś wyjątkami jebanymi, w ogóle robota w księgowości i ile gówna trzeba zapamiętać nieadekwatna do wynagrodzenia.... ja stale myślę żeby to jebać no ale niestety próbowałam już wszystkiego i taką gówno robotę w księgowości jakimś biurze rachunkowym najłatwiej dostać i utrzymać do tego życiowe i przydatne zwłaszcza jak samemu będzie mieć się biznes.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:01, 04 Lut '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja ją jeszcze urwe rozpale
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2   » 
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach