Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 08:57, 22 Lis '24
Temat postu:
Kim trzeba być żeby włazić w dupę żydowskiej szmulicy?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 10:23, 22 Lis '24
Temat postu:
Ty już dobrze kurwiu wiesz kto tu broni ludobójczych żydków z izraela przed Palestyńczykami. Nie udawaj lizodupie że nie wiesz, kogo mam na myśli. TFU!
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Ty już dobrze kurwiu wiesz kto tu broni ludobójczych żydków z izraela przed Palestyńczykami.:
No ty jesteś w tym konflikcie bardzo obiektywny przecież ty jesteś generalnie bardziej emocjonalny niż 80% kobiet bez kitu a już zwłaszcza w temacie Izrael-Palestyna, nawet Żydków celowo dałeś z małej litery. Ja tylko stwierdzam fakty weźmy jakiś inny temat np. facet bije systematycznie kobietę a ona nic z tym nie robi (a może powiedzmy ma pieniądze pracuje może się wyprowadzić) . To ja obiektywnie stwierdzę że z tą kobietą też jest coś nie tak a nie tylko z jej psycho-facetem. To samo Palestyńczycy może czują jakąś masochistyczną satysfakcję jak Izrael ich napieprza zamiast w końcu po setkach lat PÓJŚĆ NA UGODĘ/KOMPROMIS. A Hamas to sam bombarduje Izrael bez pytania Hamas sam zaczyna to nie Izrael zawsze zaczyna wojny od tak zazwyczaj jakaś prowokacja następuje ze strony Hamasu/Palestyńczyków.
Wysłany: 11:47, 22 Lis '24
Temat postu:
Cytat:
zamiast w końcu po setkach lat PÓJŚĆ NA UGODĘ/KOMPROMIS
wkręcaj w tę spierdoloną gierkę swojego boyfrienda
Cytat:
Hamas sam zaczyna to nie Izrael
tzw. "Izrael" - państwo sztuczne, zaczął w 1948 roku. HANDLUJ.
Cytat:
zazwyczaj jakaś prowokacja następuje ze strony Hamasu/Palestyńczyków.
Tak tak, pierwsza nastąpiła kiedy im się żydzi wjebali , pardon powrócili, i zaczęli przepędzać z ich własnych terenów po II wojnie, pardon grzecznie kazali im się posunąć, i oni -no popacz popacz- nie przyjęli ich z otwartymi rękami. ŻYDOWSKICH BOGÓW.
Jeszcze powiedz że to, jak żydzi traktują ludność w Gazie jest spoczko, no żadne ludobójstwo, tzw "hamas" coś tam zaczął - więc zabicie dwóch milionów ludzi to normalne, bo trzeba przecież znaleźć trzech zakładników
Wysłany: 11:57, 22 Lis '24
Temat postu:
A w ogóle ktoś cię pytał o zdanie?? .. Pruj tę swoją żydowską propagandę do Panocka a nie do mnie . MAMEŁE.
Wysłany: 12:47, 22 Lis '24
Temat postu:
...jak każda żydoska szmulica . No trudno aby poglądy takiego indywiduum były zgodne z moimi ... - i każdego etycznego człowieka.
Nie starczy życia na obejrzenie szachowych filmików ja pierdole ile tego jest.
O dziwo chociaż może nie o dziwo wiadomo wszystko co ludzie robią jest generalnie zjebane - no więc jest dość mało FAKTYCZNIE POTRZEBNYCH RZECZY takich jak maty albo atakowanie króla po roszadzie lol wszędzie jakieś gówna-taktyki których się używa 1 na 100 gier czy coś koło tego. Filmy z matami - pokażą może 3 na filmik i nara, powinni z 10 co najmniej na filmik a nie tak na odwal. Najbardziej przydatne są chyba maty w 3 albo 4 ruchach na lichess przynajmniej pokazana cała gra jak atakują po roszadzie.
Wysłany: 17:46, 23 Lis '24
Temat postu:
interesuje mnie wyłącznie ile zrobisz w crazyhouse. Reszty nawet nie pokazuj bo szkoda mojego czasu.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
no to spierdalaj crazyhouse jest dla zaawansowanych ludzi co grają latami
ciekawe czy sam po 5 miesiącach grania zacząłeś niesamowicie wygrywać w crazyhouse no chyba nie tępy śmieciu
poza tym zaraz wymyślisz dla mnie jakiś jebany ranking w sensie że pewnie muszę mieć z 1500+ w crazyhouse podczas gdy sam masz 1700 po 20+ latach grania wal się przygłupie
Ty już dobrze kurwiu wiesz kto tu broni ludobójczych żydków z izraela przed Palestyńczykami. Nie udawaj lizodupie że nie wiesz, kogo mam na myśli. TFU!
No, jeśli to jest ta osoba, którą mam na myśli. No to, współczuje żydkom
Pyszczek, a ty nie graj w szachy bo to nie dla ciebie, mózg ci się przegrzewa, a neuronów przybywa stosunkowo mniej niz zjebania umysłowego. Kloaka specjalnie chce cię wciągać w szachy aby się z ciebie mógł śmiać.
Nienawiść do Żydów jest taka lewicowa i nudna jak flaki z olejem
Co drugi nienawidzi Żydów jakież to oryginalne, poza tym jak coś jest popularne to zazwyczaj oznacza że jest głupie taka mądrość spiskowego wsioka, także nieuzasadniona patologiczna nienawiść od Żydów jest głupotą. Gdyby to Żydzi nienawidzili Palestyńczyków, gojów i generalnie wszystkich prócz samych siebie to by masowo robili ataki terrorystyczne a z tego co mi wiadomo w atakach terrorystycznych przodują Islamiści. Palestyńczycy zasadniczo zaliczają się do Islamistów i srają na wartości europejskie czy chrześcijańskie także ta masowa nienawiść do Żydów przez Europejczyków jest irracjonalna wręcz absurdalna.
Ciekawe jak słyszy się o jakimś zamachu/zjebie co wjechał ciężarówką w tłum to zazwyczaj Islamista mimo że stanowią mniejszość we Francji
wciąż nie słyszałam o żadnym Żydzie który sobie wyjechał do Europy żeby pozabijać ludzi i szerzyć na siłę Judaizm.
Żydzi po prostu uzyskali przewagę na tych terenach i podporządkowali sobie Palestynczykow, przez co Palestyńczycy, dają wyraz niezadowolenia właśnie poprzez ataki terrorystyczne. Ostatnio tak jebneli zydkom, że ci jak im oddali - to Palestyńczycy poczuli na własnej skórze - co to był holokaust. No i ogólnie to należałoby ich tam sobie samych zostawić niech wyrównują sami między sobą rachunki, a nie wpierdalac się z buciorami, czy tez swoim własnym śmierdzącym interesem, który to jest tak charakterystyczny dla USA.
Wysłany: 21:25, 23 Lis '24
Temat postu:
Cytat:
Wszystkiego co dobre dla Pyszczusi
Wszystkiego dobrego dla żydowskiej szmulicy która nie widzi zbrodni izraela.
Cytat:
No, jeśli to jest ta osoba, którą mam na myśli. No to, współczuje żydkom
No cóż na forum jest tylko jedna żydowska szmulica. ...zaraz, niech policzę... Tak - jedna.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Strona 1 z 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów