|
Autor
|
Wiadomość |
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 12:31, 09 Lis '24
Temat postu: Czas dorżnąć ukrainę |
|
|
Gdybym grał stroną rosyjską, to teraz uderzyłbym na ukropów z całej siły. Zanim doszłoby do rozmów z Amerykanami to byłoby już po ukrainie, a spotkanie z nową administracją USA dotyczyłoby już relacji Rosji z Polską i NATO.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 14:27, 09 Lis '24
Temat postu: |
|
|
daj spokój gdyby nie wojna kloaka nigdy by nie poznał swojej dupeczki wołowej Polinki
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 15:06, 09 Lis '24
|
|
Ta wojna od samego początku była kontrolowana przez Rosję; prowadzona w sposób - na wymęczenie przeciwnika. Amerykańskie pachołki z Polską na czele jakoś zaniechały wysłania swoich wojsk by walczyły z Rosją. Trump nie będzie już wspierał ukropów, więc trzeba zakończyć ten spektakl, czyli dokonać denazyfikacji i demilitaryzacji ukrainy zanim dojdzie do zmiany władzy w USA.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 15:28, 09 Lis '24
|
|
Boisz sie, ze Zełeński znowu ucieknie ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:57, 09 Lis '24
|
|
Cytat: | daj spokój gdyby nie wojna |
W którym miejscu Barnaba postuluje zakończyć wojnę? Nie potrafisz w sposób logiczny-bezpośredni zaznaczyć dobrodziejstw płynących z wojny??? ..Słabiutko z tobą.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 16:03, 09 Lis '24
|
|
Ta idiotka chciała coś powiedzieć, i uznała że polemika, jako pretekst, będzie najlepszą metodą.... Niepełnosprytna idiotka - sama sobie wrzuca wsteczny bieg . A trzeba było po prostu przyznać Barnabie rację . Czyli zamiast : "daj spokój gdyby nie wojna" pasuje tu raczej: "masz rację, to dzięki wojnie".. Jest różnica? No jest. Pytanie: której formy użyje niepełnosrytna spierdolina umysłowa ???
Pytanie do spierdoliny: Czego dotyczył ów przytyk "daj spokój" ?? Mówi się tak zazwyczaj do ludzi, którzy palnęli jakąś gafę albo powiedzieli coś niemądrego. Potrafisz mi to jakoś logicznie wyjaśnić, bo może ja czegoś tu nie chwytam , do CZEGO - w wypowiedzi BARNABY- miałaś zastrzeżenia?
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 16:20, 09 Lis '24
|
|
emisariusz napisał: | Czyli zamiast : "daj spokój gdyby nie wojna" pasuje tu raczej: "masz rację, to dzięki wojnie".. Jest różnica? No jest. Pytanie: której formy użyje niepełnosrytna spierdolina umysłowa ???
Pytanie do spierdoliny: Czego dotyczył ów przytyk "daj spokój" ?? Mówi się tak zazwyczaj do ludzi, którzy palnęli jakąś gafę albo powiedzieli coś niemądrego. Potrafisz mi to jakoś logicznie wyjaśnić, bo może ja czegoś tu nie chwytam , do CZEGO -w wypowiedzi BARNABY- miałaś zastrzeżenia? |
Daj spokój, to je żeńska eugeniuszka (posunięta w rozwoju, ma wysoką wrodzoną inteligencję ) , damsko-męski emo-półmózg , to jest wpisane w jej DNA , one inaczej nie potrafią.... Tego nie naprostujesz.
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:58, 09 Lis '24
|
|
Mi się załączył mój autystyczny tryb kategoryczny, zaraz oburzona krowa powie że się do słówek przypierdalam, co ja w ogóle od niej chcę ... Ale to i tak normalniejsze niż kłapać jęzorem byle kłapać, bez ładu i składu. Potem się taka dziwi że ma problemy z komunikacją intrerpersonalną, popada w konflikty z ludźmi, i nikt jej nie rozumie
A pamiętacie jak się zakompleksiona feministka dowartościowywała, spekulując że chciałem zaprosić ją na obiad?
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:21, 09 Lis '24
|
|
No wiem że twój zaburzony, autystyczny męski mózg nie jest w stanie pojąć że ktoś mówi coś żeby druga osoba się uśmiechnęła, nawiązać relację, rzucić fajny żarcik.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 20:54, 09 Lis '24
|
|
Nie napisałaś tego ("daj spokój gdyby nie wojna") żeby 1. druga osoba się uśmiechnęła, ani 2. żeby nawiązać relację, ani 3. to nie był fajny żarcik .
_________________ w_Królestwie_TV
http://www.metrykakoronna.org.pl/
#zdejmijMaske i #wyjdźZchaty
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 23:14, 09 Lis '24
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 23:27, 09 Lis '24
|
|
Zignorowałaś jego pierwszy wpis, skomentowałaś "coś" -nawet nie wczytując się w sens - był on jedynie pretekstem, narzędziem wykorzystanym przez ciebie do tego, żebyś mogła strzelić z dupy w moją stronę. A on odebrał to jako dobrą monetę, zaśmiał się -albo nie rozumiejąc twojej prawdziwej natury - albo również ją ignorując. Są dwa wytłumaczenia: albo ma cię w dupie i to co piszesz - tak jak ty jego wpisy traktujesz "po macoszemu" (nie mylić z uważnym traktowaniem i matczyną troską -wręcz przeciwnie) tak też on traktuje twoje, w tym wypadku nie liczycie się ze sobą oboje, nie liczycie się z tym co do siebie piszecie, nie jesteście uważni, lekceważycie się wzajemnie, pływając po powierzchni wymienianych treści, traktowanych w sposób instrumentalny i "z buta" jako odskocznię do własnych błyskotliwych żarcików (na marginesie, śmiesznych jak zupa pomidorowa z kartofla) - albo , druga możliwość, jest prostym kretynem który nawet nie zauważył że potrakowałaś jego przemyślenia jak zwykłą ścierkę . Pewnej wskazówki która z tych opcji jest prawdopodobna może dostarczyć następujący wpis:
Cytat: | Nie wiem co to - damsko-męski emo-półmózg, ale ćwierć-mózg też do niej pasuje. |
Chłopak zaczyna coś kojarzyć dopiero kiedy zwrócić mu uwagę i wskazać paluszkiem .
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 23:34, 09 Lis '24
|
|
twój zjebany zero-jedynkowy mózg jest faktycznie mocno zjebany co za porażka, autyzm masz po tatusiu czy mamusi hmm ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 23:36, 09 Lis '24
|
|
.... handlujcie ze sobą
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 23:40, 09 Lis '24
|
|
A ja mam w dupie waszą bekę... ... Wygrałem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 23:49, 09 Lis '24
|
|
teraz przeanalizuj kupkę którą zrobiłeś kolor, konsystencję i co to oznacza hahaha co za zjeb analiz zasranych się zachciało
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 23:55, 09 Lis '24
|
|
Jedyna analiza to ta, z której wynika, że trzeba być NAPRAWDĘ MOCNYM nieogarem aby skomentować słowami: "daj spokój gdyby nie wojna" , następujący wpis:
Cytat: | Gdybym grał stroną rosyjską, to teraz uderzyłbym na ukropów z całej siły. Zanim doszłoby do rozmów z Amerykanami to byłoby już po ukrainie, a spotkanie z nową administracją USA dotyczyłoby już relacji Rosji z Polską i NATO. |
Przychodzi mi w tym momencie na myśl jedno jedyne określenie - następujący komentarz był od osoby która nie potrafi czytać ze zrozumieniem - to się nazywa chyba: kretynizm
70% Polaków ma kłopot ze zrozumieniem tego, co czyta"- Analfabetyzm w Polsce XXI wieku
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 00:06, 10 Lis '24
|
|
ja przychodzę na forum żeby się pośmiać i zrelaksować często nie czytam w ogóle wpisów tylko tytuł i od razu coś wrzucam nawet mało związanego z tym co ktoś napisał, ja pierdole co za zjebany autystyczny czubek ANALIZUJ MÓJ WPIS DALEJ TAK TAK, sprawa dla autystycznego reportera kuźwa
ty jedyny tu traktujesz wszystko śmiertelnie poważnie no rozumiem że miałeś przykre dzieciństwo sztywnego ojca inżyniera który nie poświęcał ci czasu i bił pasem i histeryczną matkę i w twoim domu nigdy nie było zabawy i żartów i nie dość że masz autyzm wrodzony to jeszcze tylko się spotęgował od twojego dzieciństwa, ale reszta ludzi chce mieć czasem zabawę
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 00:12, 10 Lis '24
|
|
Cytat: | łączy nas jedno lubimy z ciebie cisnąć bekę |
Przecież ciebie nie sposób traktować poważnie ponieważ zwyczajnie w świecie bełkoczesz - co wykazano powyżej.
Po za tym dziwna ta wasza "beka", dla mnie zupełnie bez sensu:
Cytat: | gdyby nie wojna kloaka nigdy by nie poznał swojej dupeczki wołowej Polinki | No zgadza się. Gdyby nie ta wojna to nigdy bym jej nie poznał.
Co niby w tym śmiesznego?
Cytat: | Polinka - branka wojenna Kloaki Laughing Laughing Laughing |
Fakt, Możnaby tak powiedzieć . Taki mały żarcik werbalny. W granicach dobrego smaku.
Cytat: | ja przychodzę na forum żeby się pośmiać i zrelaksować |
no widzisz.. przychodzisz tu aby się pośmiać i zrelaksować - A WYCHODZISZ JAKO WTÓRNA ANALFABETKA !!!
...więc nie wiem kto lepiej na tym wychodzi
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
|
Wysłany: 04:13, 10 Lis '24
|
|
Jak zachowa się Polska ? Polska, to nauczycielka wszystkiego przeciez !!! Pierwsza wbijała na pal i pierwsza zbudowła plug !!! Teraz ciagle tym plugiem szantazuje !!!
Co Polka ma jeszcze do dania ? Te pare Polakow z Ukrainy ? Sprzet zaczela kupowac w Azji oczywiscie i w Ameryce, bo pieniedzy nie maja !!!
Duzo jednak zalezy od Rosji, nie od Polski ! Ukraina stala sie rosyjską republiką po IIWS - zgodnie z Jałtą i jej zasoby Rosje moga podtrzymac finansowo - zywa gotowka. Dla Zelenskiego i Azji, zasoby Ukrainy to czarna magia, ale Rosja w wydobyciu sie wprawila ! Duzo zalezy teraz od Rosji !?
Pamietaj, ze Polski nie ma, jest Rzeczpospolita, a to nie to samo ! Mialy to byc uslugi dla Zachodu, ale rzady sa z Rosji [cały ten Sejm]. Pokazała sie tez nawet Papua Nowa Gwinea, ale to Rosja zna ich jezyki - delikatnie mowiac ! W kazdym razie, zaczeły odzywac sie republiki radzieckie, ktore bardzo asymiluja sie z Rosja i uwazaja, ze z Rosją stanowia jedno PANSTWO. Sam Zelenski tez do tych republik nalezy ! Rosja, to potęga, ktora kazdemu moze dac schronienie i to co jest na Ziemi !!! Rosja ma swoje hodowle polskie, ktore są w niewoli, ale czasem żryć dostają !!! Dla prymitywu, micha bedzie zawsze najważniejsza !!! Do czego ich Rosja skioeruje ? Do tej pory szukaja i wybijaja Polakow na calym swiecie ! Teraz moze Rosji bedą pomagac w innych zadaniach !!!!???
Rosja decydowla o wszystim i decyduje od 1945 roku ! Przygotuj sie, ze moze bedziesz musial isc w kamasze !!!? To tyle na dzisiaj !
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 10:37, 10 Lis '24
|
|
W sumie jakby ukraina została dorżnięta, to można by spodziewać się zamieszek na terenach przyległych do banderlandii, a nawet potyczek wojska polskiego z uzbrojonymi bandami ukraińskimi. No chyba, że antypolska władza odda ukropom te tereny, do których ukraina od lat rości sobie prawo.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
|
Wysłany: 12:08, 10 Lis '24
|
|
Prawdziwa Ukraina jest to kawalek za Donbasem, ktory kiedys przegrali Polacy - Polska siegala od morza do morza - od Bałtyku po Morze Czarne. Za Morzem Czarnym byl Kaukaz i cyganstwo azjatyckie. To azjatyckie cyganstwo sie przesuwa. Po IIWS Rosja przewozila je nawet do Polski. Tak wyglada przegrana wojna !!!!!
Ukraincy objeli tereny az do granic z Polską, ale tam jest masa Polakow zorientowanych na Europe Zachodnią i Amerykę - nie chca zostac na Ukrainie ! Pomagaja unicestwic Ukraine ! Pomagaja Rosji, Niemcom [ktorzy zostali tam po IIWS] i teraz pomagają Zelenskiemu. Ukraine chca zlikwidowac Polacy i dawno ją likwidują !!! Zeby to osiagnąć, likwiduja Polakow z Polski [wszedzie na swiecie], bo Polacy inaczej to postrzegali - to byly najlepsze ziemie polskie - spichlerz Europy i swiata ! Masa przemysłu i wspanialej ziemi ornej [najlepszej na swiecie] !!! Co na to poradzic, jak Polacy ze Wschodu chca byc w Berlinie, Paryzu czy w Nowym Jorku !!!??? Kiedys wystarczala im Warszawa, ale nie ma zasilkow na dzien dzisiejszy !!! Powojenna bieda !!
Czlowiek musi czasem odpocząc !!!!!!!!!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|