W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

uwaga na zbliżający się wybuch  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 118
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:19, 06 Lis '24   Temat postu: uwaga na zbliżający się wybuch Odpowiedz z cytatem

będą kwantowe skoki świadomości i trzy dni pomroczności

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:25, 06 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odbyt ci kurwa prędzej wybuchnie od keto syfu który żresz
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:26, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nigdzie sie nie zapisuj !!! Nie upadaj na glowe !!!! Nigdy sie nigdzie nie zapisuj !!!

Słońce od Ziemi jest około 650 tys. km

Pilnuj raczej HAARP-a ! Zapoznaj sie z jego programami !! Szukaj patentow - kiedys były !!! Byc moze przejal to wszystko ECHELON ???? Galileo tez !
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:30, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Goska napisał:
Nigdy nigdzie sie nie zapisuj !!! Nie upadaj na glowe !!!! Nigdy sie nigdzie nie zapisuj !!!

Słońce od Ziemi jest około 650 tys. km

Pilnuj raczej HAARP-a ! Zapoznaj sie z jego programami !! Szukaj patentow - kiedys były !!! Byc moze przejal to wszystko ECHELON ???? Galileo tez !
Tobie haarp każe tutaj pisać?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:18, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ludzie wolą starego niedojebanego dziada Bidena niż kobietę na prezydenta, no już chyba Kamala była lepsza niż piernik jebany z alzheimerem Biden, dziwne że takie gówno jak Biden może zostać prezydentem a już dwie kobiety odrzucono, Kamala nie została prezydentem bo jest kobietą podobnie jak Hilary Clinton taka prawda. Seksizm w czystej postaci w drugą stronę też to idzie ale jest usprawiedliwione facet ma 0,01% szansy zostać przykładowo nianią zwłaszcza jak ma się opiekować dziewczynką nikt go nie zatrudni także musi zapierdalać w magazynie w Amazonie i sikać do butelek i pampersów no ale masa facetów to są pedo więc nikt normalny nie podejmie ryzyka, bo ten akurat okaże się dobry LOL, no ale jakie jest usprawiedliwienie mega seksizmu w sprawie wyboru na prezydenta ? Clinton I Kamala znacznie bardziej ogarnięte niż piernik Biden, Clinton to w ogóle mega męski mózg bardziej niż przeciętny facet taka zimna sucz to akurat byłaby spoko na prezydenta Kamali nie obserwowałam ale chyba nie była jakimś mega zjebem
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:05, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ameryka Poludniowa dawno siegnela Ameryki Polnocnej. Polkula Poludniowa inaczej traktuje kobiety - u kogos, to ona moze byc kims, ale nie u siebie, nie u swojego mezczyzny !!! Mogla sie starac jak Elzbieta II w latach 50-tych, ale nie teraz !!! Teraz one juz sa u swojego mezczyzny !
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:40, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale ty Pyszczek to pierdolisz.
Kamala i seksizm?!
Przecież ja, i chyba większość facetów, tej larwy nawet by patykiem nie posunął. Jak jeszcze Hilary miała wygląd i aparycje odpowiadającą na stanowisko prezydenta, tak Kamala to może co najwyżej przewodniczyć w klubie niedojebanych brudasów ze slamsów pod NYC.
No i trzeba podkreślić, ze obie przegrały z charyzmatycznym i obrzydliwie bogatym Trumpem, którego w tych wyborach poparł inny obrzydliwy bogacz - Musk.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:48, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
już dwie kobiety odrzucono
Bo baba w polityce to grzech.

START !!!

Cytat:
nikt normalny nie podejmie ryzyka, bo ten akurat okaże się dobry
No i w polityce jest dokładnie to samo , nikt normalny nie będzie podejmował ryzyka - bo to zazwyczaj źle się kończy - co przytomnie zauważa baldtv na powyższym filmiku Rolling Eyes (press play) . Przecież już podzielenie się z wami biernymi prawami wyborczymi było wiekopomnym tragicznym błędem ,i chyba (?) nie da się tego już odkręcić? ... ale kto wie, kto wie... Think

Cytat:
nie obserwowałam ale chyba nie była jakimś mega zjebem
Była . Tfu... - JEST !!

A tak w ogóle ty kurwo ty pokaż 1500 w 960 za wbijanie się bierz ... albo chociaż nędzne 1400 ,podobno nie masz z tym problemu Rolling Eyes .. śmiech na sali Laughing .. I ty chciałabyś do rządzenia?? albo takie jak ty podobne spierdoliny - jak ty masz problemy z utrzymaniem koncentracji, z kojarzeniem, z deficytem uwagi.... Shocked .. no i jak wy chcecie za lejce się brać?? .. Właśnie widać do czego doprowadziło dopuszczenie takich jak ty do pozycji władzy.
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:21, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

albo to Laughing arrow

a także od 9:15

Przecież wy wszystko co potraficie to jedynie POWTARZAĆ co gdzieś zasłyszałyście . Podaj mi jeden przykład kobiety w polityce która powiedziała cokolwiek mądrego sama od siebie Rolling Eyes .
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:28, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cwolozo, ty jako feministka powinnaś się ciewszyć że Kanalia Hari$$ nie wygrała:

Surprised
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:41, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, odnośnie głównego tematu i pierwszego filmiku, to uważam, że świadomość to proces - specyficzne działanie - dotyczący danej jednostki. Rozbłysk na Słońcu może na jakieś tam szyszynki inaczej zadziała, jak na inne. Nie oznacza to jednak tego, że nagle wszyscy znajda się w nowej rzeczywistości czy 6 gęstości. Świadomość to ewolucja, oczywiście zdarzają się skoki ewolucyjne, ale nie jest to bezpośrednio związane z tym, że doszło do rozbłysku. To tak jak z kometą w 97 roku. Wielu ludzi widziało w niej coś niezwykłego. Niektórzy popełnili z tego powodu samobójstwa, a ogólnie nic się nie stało. Co tez nie oznacza, że tamta kometa nie była zapowiedzią jakichś zmian na Ziemi.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:57, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Co tez nie oznacza, że tamta kometa nie była zapowiedzią jakichś zmian na Ziemi.
nie była "zapowiedzią". Nikt jej tu nie wysłał. Rolling Eyes

[video]https://www.youtube.com/shorts/j8B7V2hoJtg[/video]
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:07, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to weź nie ciągnij druta, tylko się Ogarnij!!!
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:24, 07 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ty przestań wreszcie być ignorantem.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:53, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kloaka przygłupie ranking gówno znaczy i NIE ODZWIERCIEDLA UMIEJĘTNOŚCI ale ty za głupi jesteś by to pojąć co nie ? umiesz powtórzyć tylko to co usłyszałeś a sam dogłębnej analizy na jakikolwiek temat nie potrafisz podjąć. Jest kilka sposobów na dobry ranking powiedzmy taki 1500+ wynajduje sobie początkujących ludzi ze znakami zapytania którzy przeciętnie będą gorsi od niego i w ten sposób systematycznie małymi kroczkami buduje sobie ranking, co najmniej raz jakiś szur mnie dodał do obserwowanych i chciał ze mną ciągle grać jak w sumie zaczynałam i byłam MEGA SŁABA. Psychozjeby wynajdują sobie słabych by stale z nimi wygrywać i po 10 000 gierce mają w końcu ranking 1500 ranking im wolno rośnie ale rośnie. A jak ktoś inny kto gra ze wszystkimi głównie z mocniejszymi taka osoba będzie miała wolniej dobry ranking, będzie szybciej się rozwijała ale z dość choojowym rankingiem bo będzie grać z mocniejszymi to częściej będzie przegrywać i koniec końców w tym samym czasie będzie mieć gorszy ranking co osoba co sobie wynajduje słabych by z nimi wygrywać. Ile razy już wygrałam z 1500+ co byli mega słabi za to przegrywałam z jakimiś 1300 coś. Diluj kretynie że ranking gówno znaczy.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:58, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe mężczyznom powinni zakazać praw wyborczych głupie to, agresywne i zboczone do tego większość spuszcza się nad hierarchią i co jakiś inny męski zjeb powiedział zero samodzielnego myślenia żal.pl
dowód: zjeby męskie idą do wojska same z siebie o kurwa już głupszym być nie można chcą być zabici albo ranni w imię obrony ojczyzny o ja jebie kobiety aż tak głupie nie są Surprised
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:05, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jest kilka sposobów na dobry ranking powiedzmy taki 1500+ wynajduje sobie początkujących ludzi ze znakami zapytania
Laughing .. Próbuj szczęścia. CZEKAM kiedy w końcu pokażesz 1400 w 960 skoro jesteś taka mądra Rolling Eyes

I w ogóle te twoje babskie teorie są o kant dupy rozbić Laughing .. No ale ty wiesz lepiej Confused Shocked

Cytat:
przygłupie ranking gówno znaczy
Jasne , twoje damskie pierdoletto znaczy więcej Rolling Eyes

Cytat:
mężczyznom powinni zakazać praw wyborczych
KTO ?? Dzieci i kobiety ???

Cytat:
zero samodzielnego myślenia
No ty już dajesz popis swojego samodzielnego myślenia Rolling Eyes . Lepiej byś na tym wyszła gdybyś zdecydowała się nie myśleć w ogóle Surprised
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:05, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Psychozjeby pokroju kloaki które spuszczają się na danymi i jakimś rankingiem nawet nie kumają ze to nie jest obiektywne, liczby nie są obiektywne bo ludzie nimi manipulują nawet ja to wiem, wrzucę sobie od czasu do czasu statystykę ale nie znaczy że to odzwierciedla rzeczywistość w każdym przypadku.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:12, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to nie jest obiektywne,
To jest twoja obecna wymówka że nie portrafisz wbić 1400 w 960 ? Eh?

To nie jest objektywne.... -dobre .. ..a co jest objektywne? Twoje damskie 'widzimisię' ? Rolling Eyes Eh?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:38, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorry muszę rywalizować z ludźmi co grają po 5+ lat i innymi maniakami szachowymi no może to i moje hobby no ale nie pasja, że napieprzam po 8+ godzin dziennie, no ale dobra niech ci będzie zagram trochę i zobaczymy znowu po 20 grach jaki będę mieć ranking. Nawet nie wiadomo jak do tego cholerstwa się uczyć taktyka niewiele da jak się dojdzie do endgame'u i ktoś zna lepszy trick ode mnie i postawi sobie nowego kloca hetmana, taktyka nic nie da jak ktoś zna lepsze maty ode mnie, taktyka nic nie da jak ktoś zna trick z otwarcia i wykończy mnie jakimś choojstwem na dzień dobry, taktyka nic nie da jak ktoś słabo się broni prze matem, znajomość matów nic nie da jak się nie zna taktyki, znajomość endgame'u niewiele da jak ktoś kogoś wykończy na wstępie taktycznie itd. Cholerstwo jest zbyt złożone nie mam tyle czasu ani ochoty gdyby ktoś mi płacił albo można było łatwo dawać korepetycje okej nawet bym poświęcała tyle czasu, ale tak to sorry nie mam ochoty.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:49, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No a przede wszystkim nie mogę rywalizować z ludźmi którzy mają większe doświadczenie i widzieli dany ruch już 50 razy utrwalili sobie w pamięci i to dla nich norma i nie muszą długo nad czymś myśleć. Nie ma czegoś takiego jak talent tylko ciężka praca niestety a szachy to obstawiam ciężka praca inaczej tograndmasterami byliby ludzie którzy faktycznie maja nieziemskie IQ jakieś 150+ ale większość to może po 120 ma tylko napierdala w to w nieskończoność od 7 roku życia czy wcześnie. Taki Albert Einsten/da Vinci/Mozart jakiś typ uważany za geniusza grając pól roku w szachy na 100% by przegrał z jakimś debilem który gra w to 10+ lat.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:52, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Śmiejesz się że nad czymś długo myślę naucz się czegoś zupełnie nowego czegoś czego nigdy nie widziałeś to zobaczymy czy będziesz szybki i będziesz łapał w mig kretynie. Naucz się nowego języka przygłupie i zobaczmy czy będziesz konkurował z nativ speakerem który napieprza w danym języku od dziecka Laughing Laughing ty napierdalasz w szachy ponad 20 lat wiec mogę mówić ze ssiesz
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:00, 08 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie mogę wygrać talentem/kreatywnością i jeszcze nie można z tego pieniędzy mieć ani relaksu za bardzo to pierdolę taką grę Laughing
przecież to masochizm dla męskich zjebów pokroju kloaki katować się przez 20+ lat grając wciąż w tą samą jebaną gierkę która nie jest przystosowana do ludzkiego umysłu. LOL. Zjebanie umysłowe level hard
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:13, 11 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To tak jest, jak baba ma 5 klepek, to chłop 7 i na studia sie pcha ! Jak baba ma 6 klepek, to chłop 11 i zaraz przestaje myslec o chlebie - mysli tylko o niebie !!! Nigdy zrownac sie nie mozna ! Ułozyli nawet piosenke - "Cyraneczka nie ptak, dziewczyna nie ludzie......... SWINIE !!!
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:20, 11 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heheh jesteście takie zabawne Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2   » 
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach