Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:28, 03 Lis '24
Temat postu: I chcę liczyć MĘŻCZYZNO na ciebie
......ja nie lubie czekolady, czce by milość dał mi ktos - no i zabrał mnie od mamy, bo słodyczy mam juz dość.... DEMETERS youtube.
Mezczyzna jest przyzwyczajony do kobiety ! Chodzi tylko o to, czy potrafi byc dla kobiety, czy kobieta musi zawsze byc dla niego !!!???
Zona, to nie mama !!! Partnerka tez nie bedzie mamą przecież !!!
W zwiazkach pederastow, tez zawsze ktos jest "kobieta", a ktos mezczyzną !!!
Mowią, ze mezczyzna w swoim zyciu musi postawic dom [mieszkanie], posadzic drzewo i spłodzić syna - córka tez sie dzisiaj liczy, bo orac nie musi !!! Nie wolno zapominac, ze mezczyzna ma tez tego wszystkiego bronic !!!!! Musi zapewnic bezpieczenstwo, rodzinie, miastu i krajowi !!! Bezpieczeństwo jest najwazniejsze dla egzystencji kazdej !!! Trzeba uwazac, zeby bezpieczenstwa nie stworzyl sobie pasożyt !!!! Wyrwać chwasta !
Wysłany: 20:18, 08 Lis '24
Temat postu:
Tyle wesel tyle łez
tyle spojrzeń i nadziei
tyle roszczeń rozczarowań...
ile słów i pomyłek zachodów rozwodów
co ludzi ułuda
a może się uda...
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 20:26, 08 Lis '24
Temat postu:
Cytat:
......ja nie lubie czekolady, czce by milość dał mi ktos
Czekan ofiarowuje tobie miłość nie od dziś.. A ty jak go traktujesz? Jak powietrze...
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:38, 08 Lis '24
Temat postu:
emisariusz napisał:
Cytat:
......ja nie lubie czekolady, czce by milość dał mi ktos
Czekan ofiarowuje tobie miłość nie od dziś.. A ty jak go traktujesz? Jak powietrze...
Nic absolutnie nie zrozumiesz chemicloo z naszej kosmicznej miłości...
nie w tym rzyciu i z wieloraką pojebiozą.
smaruj cholewy do swojej marylki zmyłki.
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 22:56, 08 Lis '24
Temat postu:
Gosieńko ty śpisz a ja nadaje morsem...
Wysłany: 23:42, 08 Lis '24
Temat postu:
Cytat:
Nic absolutnie nie zrozumiesz chemicloo z naszej kosmicznej miłości...
Jakiej znowu "waszej" .. No fakt -nie rozumiem twojego wycia do księżyca ....ale jedno rozumiem na pewno: - panna cię OLEWA CIEPŁYM MOCZEM.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 00:49, 09 Lis '24
Temat postu:
ehhh ...dalej potwierdzasz swoje fantazjeb ....
pogadaj dal z marylką ,ono cię wytłumaczy szczegóły twej pomyłki.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów